Şimdi Ara

CREATIVE INSPIRE 5800&&&PHILIPS MMS460

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdilik aklımda bu iki sistem ama sizlerinden görüşlerinizi öğrenmek istedim. öncelikle ses kartı onboard ve 7.1 e kadar destekliyo olması bu sistemlerden iyi randıman almam için yeterli mi??? birde sizlerin bildiğin bu fiyatlar doğrultusunda iyi ses sitemleri warmı...şimdiden görğşleriniz için saolun...

• x-530 var , bu ikisinden de iyi , fiayı da 160YTL civarı sanırım
  • X530 almalısın bence.Ama bu ikisi arasında ben olsam Creative'yi alırımdım.Yinede sen X530 al.Bu forumda herkes tarafından X530 tavisye ediliyor
  • peki onboard ses kartım yeterli bu sistem için? ses kartı da almam gerekli mi??
    quote:

Orjinalden alıntı: M.BULUT

X530 almalısın bence.Ama bu ikisi arasında ben olsam Creative'yi alırımdım.Yinede sen X530 al.Bu forumda herkes tarafından X530 tavisye ediliyor
  • walla creative dinlemedim ama mms460 super bişey logitech yerine mms460 almalısın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 2 Aralık 2006; 19:27:48 >
  • philips mms 460 cok kuvvetli bass larından dolayı sesi boguyor bence..bi de bu sette gercekten anlayamadıgım bi olay ses sanki boguk geliyor..cok da berrak bir ses değil fikrimce...logitech ev arkadasımda var.. pc de ve dvd de denedik gercekten basarılı...tizleri duzgun eko ayarları ile iyi hale geliyor..ve set parasını hak ediyor...

onboard ses kartın da yeterli olacaktır...en azından setin çalışması için..sen seti bi al..kaliteyi begenmez isen ses kartı ile takviye edersin...audigy value serisi bi ses kartı yeterli olcaktır sana tahminm
  • fikirleriniz için saolunn..sanırım x530 almalıyım:) artık alıp deneyince yazarım tekrar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906
    14 yıl önce açıldı
    Creative T3130 vs Edifier M1360
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mmsin özellikle bass performansı müthiş
    x530 un da uyduları çok net ses çıkarıyor
    denemeden karar werme derim, beklentiler farklı olabiliyor
  • x530 en iyi seçim olur 5800 ü bilmem ama mms460 dan daha iyi bir sistemdir
  • ben x530 un bass nın mms den çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.zaten uydulardaki ses berraklığı herkesce kabul görmüş.

____x-530____
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

walla creative dinlemedim ama mms460 super bişey logitech yerine mms460 almalısın bence

Arkadaşlar 50 kere söyledik mms 460 iyi bir set değil ve X530'a rakip olamaz diye.Ama hala bazıları insanları yanlış yönlendirmek için elinden geleni yapıyor.Ayıp ama artık.Forumda mms 460'ını satıp X530 alan bir sürü insan var.Bunlardan biride benim diye 50 kere söyledim.İyi bir set olsa deriz ki gidin alın tavsiye ederiz yani.Ama kötü bir set.Forumun %90'ını böyle söylüyor.Buna rağmen Logitech X530 düşmanı 3-5 kişi çıkıyor insanları yanlış yönlendiriyor.Bunlara kanmayın demekten dilimizde tüy bitti.Arkadaşım doğru karar vermek istiyorsan önce forumdaki çoğunluğa bak yani forumdaki genel görüşe.Sonra forumda otorite olmuş,tarafsız yorum yapabilen,objektif olan değerli insanların tavsiyelerini dikkate al.Birkaç isim söylemek gerekirse mesela kadir_74,mesela tibi,mesela Wolverine ve adını sayamadığım bir sürü değerli tavsiyede bulunan arkadaşlar var.Bunların tavsiyeleri belirleyici olacaktır.Forumun genel çoğunluğunun görüşü ortada ve herkes tarafındanda biliniyor.Genel görüş X530 diyor.Şöyle forumda ufak bir gezinti yaptığın zaman %85 veya %90'ının böyle söylediğini göreceksin.İsmini saydığım tarafsız yorum yapabilen forumda artık otorite kabul edilen kişilerinde X530 dediğini göreceksin.Anlıyacağın fazla düşünmene gerek yok. canozpinar gibi taraflı yorum yapanların söylediklerini dikkate almıyacaksın gidip X530'unu alacaksın.

• sakin olun yaw. işi holiganlığa dökmeye gerek yok, logitechçi philipsçi diye...
    amacın tavsiye wermek olduğunu unutmayalım
    bende ne mms 460 war ne de logitech x-530, ama ikisini de deneme şansım oldu
    dolayısıyla gayet objectif olarak yorumlarımı belirticem
    benim yorumum budur;

1) mms'in wooferı daha iyi. daha güçlü ses çıkarıyor ve yumuşak basları werdiği gibi açık tip kabin olduğundan sert basları da başarılı weriyor. fakat subın yerleşimi çok önemli

2) x530 un uyduları daha başarılı. keskin ve temiz. kapalı kabin gereği baslar mmse göre nispeten daha yumuşak ama zayıf

her yerde şunu söylüyoruz, denemeden, dinlemeden iş yapmayın
    beklentiler farklılık gösterdiği gibi zewkler de farklılık gösterir
    gidin bi alış weriş merkezine aynı alanda 2 seti de test edin ve sonuçları kendiniz görüp karar werin

bence iki setin üstünlükleri keskin bir çizgiyle ayrılıyor fakat son olarak fiyat farkını gözden kaçırmamak gerekli. x-530 un f/p oranı sanki daha dengeli gibi geldi bana, ama bu da tartışmaya açık.

yanlış anlaşılma olmasın tamamen şahsi görüşlerim bunlar....

• MMS-460'tan Z-5500'e terfi etmiş biri olarak (her iki markayı da kullanmış biri olarak) x530'un da MMS 460'ın da işini fazlasıyla göreceğini rahatlıkla söyleyebilirim. Sonuçta herkesin kulak yapısı farklı olduğundan hatta farklı zamanlarda aynı kişinin kulak durumu bile farklı olabildiğinden kim ne derse desin önce sen dinle ona göre karar ver derim. Çoğu mağazada bağlı bir tane X-530 zaten vardır. Dinle, hoşuna giderse al ve neden MMS460 almadım diye dert bile etme bence, tabii bu yorum tam tersi için de geçerli. Sonuçta ikisi de orta sınıfın iki iyi ürünü. Müzik tercihinde baslardan daha fazla tad alan birisiysen MMS 460 senin için bir adım öne çıkmalı bence. Fiyat olaraksa son hali nedir bilemiyorum ama en son X530 daha uygundu diye hatırlıyorum.
  • Eğer X 530 daha uygun fiyatlıysa x 530 tavsiye ederim.Ben MMS 460 kullanıyorum memnunmusun dersen evet memnunum ama mms in bassları bozduğuna şahit oldum olayı kısaca şöyle özetleyim daha az ama daha kaliteli ses için Logitech görsellik ve daha yüksek bass için MMS 460 tabii bu ses kalitesi kişiye göre değişir.
  • mms ben de 6 ay kullandım , arkadaki bass çubuğunu yarıya getirince sesi bozmaya başlıyordu...

ayrıca apartmanda oturuyorsan altın üstün komşuyla sarılıysa mmsteki sert basslar onları çok daha fazla rahatsız edecek. biraz forumu araştırmak istersen,çok yerde aynı mevzuyu tekrarlamıştım, başkaları da söylemiştir.herşey 100defa tekrar ediliyor , o yüzden forumda arama yaparsan yine sağlıklı sonuca ulaşırsın.

ben x-530 diyorum yinede,ama ötekini de karalamaya gerek yok, çok da başarısız değil
  • arkadaşlar yorumlara dikkat ediyorum, herkes kendi kullandığı speakerlara öwgüler yağdırıyo
    yapmayın arkadaşlar, iki seti de kullananlar daha sağlıklı yorum yapacaktır bence
    denemeden karalamayınız lütfen, almayı düşünen arkadaşlar da gitsinler aynı ortamda, aynı şartlarda iki seti test etsin, farkı kendileri görsün
    olay ancak bu şekilde sağlıklı olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokerkıng

quote:

walla creative dinlemedim ama mms460 super bişey logitech yerine mms460 almalısın bence

Arkadaşlar 50 kere söyledik mms 460 iyi bir set değil ve X530'a rakip olamaz diye.Ama hala bazıları insanları yanlış yönlendirmek için elinden geleni yapıyor.Ayıp ama artık.Forumda mms 460'ını satıp X530 alan bir sürü insan var.Bunlardan biride benim diye 50 kere söyledim.İyi bir set olsa deriz ki gidin alın tavsiye ederiz yani.Ama kötü bir set.Forumun %90'ını böyle söylüyor.Buna rağmen Logitech X530 düşmanı 3-5 kişi çıkıyor insanları yanlış yönlendiriyor.Bunlara kanmayın demekten dilimizde tüy bitti.Arkadaşım doğru karar vermek istiyorsan önce forumdaki çoğunluğa bak yani forumdaki genel görüşe.Sonra forumda otorite olmuş,tarafsız yorum yapabilen,objektif olan değerli insanların tavsiyelerini dikkate al.Birkaç isim söylemek gerekirse mesela kadir_74,mesela tibi,mesela Wolverine ve adını sayamadığım bir sürü değerli tavsiyede bulunan arkadaşlar var.Bunların tavsiyeleri belirleyici olacaktır.Forumun genel çoğunluğunun görüşü ortada ve herkes tarafındanda biliniyor.Genel görüş X530 diyor.Şöyle forumda ufak bir gezinti yaptığın zaman %85 veya %90'ının böyle söylediğini göreceksin.İsmini saydığım tarafsız yorum yapabilen forumda artık otorite kabul edilen kişilerinde X530 dediğini göreceksin.Anlıyacağın fazla düşünmene gerek yok. canozpinar gibi taraflı yorum yapanların söylediklerini dikkate almıyacaksın gidip X530'unu alacaksın.

sen bence artık biraz laflarına dikkat etkimseyi yanlış yönlerdimek gibi bir isteğim yok herkez logitech beyenmek ve almak zorundada değil.iki modelide dinledim ve mms i daha çok beyendim zaten kendimede bunun 2.1 olanını aldım.forumdaki 300.000 üye x530 desede ben mms 460 diycem.cunku bunu daha cok beyeniyorum.halil.ozcan arkadasımız burdakilerin fikrini merak etmiş herkez fikrini yazar alcak arkadasta gider beyendiini alır.ben nasıl burda mms460 haricinde bir model önerenlere yok efendim milleti kandırıosun yalan söylüosun fanatiklik yapıyorsun demiyorsam sende bana milleti kandıyıyosun diyemezsin.sen x530 beyeniosan yazarsın.herkezin kendi zevki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 4 Aralık 2006; 20:04:00 >

• Bence X-530 aLmaLısın arkadasLarda soyLemiş fiyatı 150-160 Lira civarında.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pokerkıng

quote:

sen bence artık biraz laflarına dikkat etkimseyi yanlış yönlerdimek gibi bir isteğim yok herkez logitech beyenmek ve almak zorundada değil.iki modelide dinledim ve mms i daha çok beyendim zaten kendimede bunun 2.1 olanını aldım.forumdaki 300.000 üye x530 desede ben mms 460 diycem.cunku bunu daha cok beyeniyorum.halil.ozcan arkadasımız burdakilerin fikrini merak etmiş herkez fikrini yazar alcak arkadasta gider beyendiini alır.ben nasıl burda mms460 haricinde bir model önerenlere yok efendim milleti kandırıosun yalan söylüosun fanatiklik yapıyorsun demiyorsam sende bana milleti kandıyıyosun diyemezsin.sen x530 beyeniosan yazarsın.herkezin kendi zevki.

Laflarıma çok dikkat ediyorum.Bu yüzdende sana özel sözcükler kullanıyorum.Herkes tarafından kötü olarak nitelendirilen bir seti tavsiye etmek yanlış yönlendirmektir.Tabikide kendi görüşünü söyleyeceksin.Ama herkes tarafından kabul görmüş beğenilmiş bir set olan X530'a karşılık kendi görüşünü yani çoğu insan tarafından kötü set olarak nitelendirilmiş mms 460'ı söylerken kullandığın cümlede şunuda belirtmelisin:"arkadaşım bu forumda çoğu insan tarafından X530 tavsiye ediliyor.Ama bana göre mms daha iyi.Ben mms tavsiye ediyorum" demelisin.Böyle söylediğin zaman insanları yanlış yönlendirmiş olmazsın.Bu şekilde kendi görüşünü ifade etmiş olursun.Sen böyle söylediğin zamanda kimse itiraz etmez,edemez.Ama sen napıyorsun.Diyorsunki X530 alma mms 460 al.Daha önce açılan konulardada yine çok taraflı yine objektif olmayan yine insanları yanlış yönlendiren şöyle ifadelerin var:yok X530 mms'in kılı olamaz yok mms X530'u şöyle ezer yok mms 2 katlı evimizi inletiyor.Anlıyacağın senin bu tarz yorumlarını yakından takip ediyorum.Sen böyle devam ettikçede benim laflarım karşına hep çıkacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

arkadaşlar yorumlara dikkat ediyorum, herkes kendi kullandığı speakerlara öwgüler yağdırıyo
    yapmayın arkadaşlar, iki seti de kullananlar daha sağlıklı yorum yapacaktır bence
    denemeden karalamayınız lütfen, almayı düşünen arkadaşlar da gitsinler aynı ortamda, aynı şartlarda iki seti test etsin, farkı kendileri görsün
    olay ancak bu şekilde sağlıklı olur...

1 kişi yaptı 2 kişi yaptı diyelim.nerdeyse yüzde 90 cvp lar aynı.

ben iki setide hem ev ortamında hemde mağazada dinleme fırsatı yakaladım.ve açık ara x530 un iyi olduğunu söleyebilirim.

1- mms in sub ı güçlü olabilir ama kesinlikle kaliteli bir bass sesi vermiyor.
    2- mms in uyduları x530 un uyduları kadar net ve berrak ses vermiyor.

ben bu nedenlerden dolayı x-530 diyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.