Şimdi Ara

Creative INSPIRE M2600 vs Logitech s220 ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arka lar yarın alıcam ürünü.Şimdi logitech 17w 54ytl bir fiyatı var.Creative ise 29w ve 79 ytl.Şimdi bu farka değer mi sizce.Kullanan pek yok herhalde forumda pek bilgi göremedim.Sizce ne yapmalıyım.
    Creative INSPIRE M2600
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=27058
    Logitech s220
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=31386

• birazdan logitech derler
  • fazla yorum bulamadım ama kardeş.Hepsiburadada bazıları yüksek seste bozuyor diyor bazıları bozmuyor diyor.Kararsız kaldım.Bide yüksek sesle dinleyemiyeceğim için gereksiz mi olr diyorum.Ama 25ytl fark ne olucak ki diyorum fln filan kararsızım yani.
  • Yüksek seste bütün multimedia setler sesi bozar, kafanıza takmayın. Dinleme imkanınız varsa mutlaka dinlemeye çalışın. İkisinin arasından ben M2600'ü tercih ederdim ama siz beğenmeyebilirsiniz işte.
  • dediğim gibi yüksek sesle müzik dinlemiyorum ama logitech inde subwoofer ı fln çok küçük.Gözüm tutmadı.İyi ses veriyor diyenler çok ama 17w-29w 25ytl.Değer gibime geliyor.Dinleme imkanım olursa dinliyecem yarın.Ama kullanan biri olsa iyi olrdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROMOE

birazdan logitech derler

logitech logitech logitech
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z213 2+1 SES SİTEMİ
    geçen yıl açıldı
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Creative. Logitech ses sistemi almam bu saatten sonra. Gözden kaçan kalite kontrol hataları var.
  • m2600 aldım ark lar sağolun.Yav bu neymiş böyle bass yarıda kumanda üzerinde min 2 4 6 8 max var.Şuan 1 civarında kullanıyorum.2 ye bile pek geçemiyorum yüksek geliyor.Şu durumda bile bass masayı hafif sarsıyor.Sesi açtıkça tabi çok daha fazla sallıyor.Gerçekten şuan için çok memnunum.Logitech de alsam muhtemelen beklentimi karşılayacaktı ama almışken creative alayım dedim.Ne de olsa 17w-29w.Aradaki farkta 25ytl.Ayrıca görüntü bakımındanda bence creative gayet hoş.
  • Doğrudur özellikle logitechin uyduları çok ucuz dandik görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.