Şimdi Ara

creative mi sony mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya tamam sony yaa tamaammmmm sony.. Tamam dunyada donuyo tamaammm....
  • quote:

Orjinalden alıntı: babylonweb

Ya tamam sony yaa tamaammmmm sony.. Tamam dunyada donuyo tamaammm....

• quote:

Orjinalden alıntı: KontG

creative hdd olarak kullanılabiliyor...
    bu arada creative singapurda üretliyor da... creative hangi ülke markası?

Creative Labs, Inc. 1955'de Singapurda kuruldu.

bu arada ölesine yazim,

iriver 1999'da Seoul, Güney Kore'de kuruldu.

Apple Computer, 1 Nisan 1976'de California, USA de kuruldu.

Cowon Kore de kuruldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: babylonweb

Ya tamam sony yaa tamaammmmm sony.. Tamam dunyada donuyo tamaammm....
    süpersin yaaa koptum

• millet en azından iki markanındaa başa baş ürünlerini dinleyenler yorum yapsa daha iyi olucak.....
    bende dinledim zen muvo we hd1 ...
    şu anda hd1 kullanmaktaym we inanınki kullandıktan sora bidaha creative mp3 player dinlememeye karar werdim tabii yannış anlaşılmasn bu benim kendi düşüncem benm içn creative mp3 içn sonyden çok çok sora gelir ben sonyden böle bi ses kalitesi beklemezdim açıkçası adamlar duruo duruo birden bombayı patlatıolarr gerçekten elimde sony war diye söylemiorum ben daha önce creative de kullandım BENCE SONY BİR NUMARA....(tabii zewkler we renkler tartışılmaz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahilgaz

creative singapur yapımı, sony Japon

yaa arkadaşlar ona bakarsanız adidas ve nike tüm ayakkabılarını güney kore ve bilimum fakir uzak doğu ülkesinde yaptırıyor.
    o zaman kinetixde adidastan iyi.
  • hayır... zevkler ve renkler tartışılır... o sözü kim uydurduysa....

bu arada creative ingiliz şirketiymiş ama fabrikaları singapurda
  • quote:

Orjinalden alıntı: elovitnas

quote:

Orjinalden alıntı: ahilgaz

creative singapur yapımı, sony Japon

yaa arkadaşlar ona bakarsanız adidas ve nike tüm ayakkabılarını güney kore ve bilimum fakir uzak doğu ülkesinde yaptırıyor.
    o zaman kinetixde adidastan iyi.

Ben bu konuda yorum yapmadım yorumu okuyana bıraktım ama ben şahsen JApon malını tercih ederim. Bir de G.kore ve Singapur fakir sınıfına girmez bence. Bizi birkaç kere katlarlar, üretimde ve ekonomide.
  • Creative (NASDAQ: CREAF) is the worldwide leader in digital entertainment products for the personal computer and the Internet. Creative was founded in Singapore in 1981 with the vision that multimedia would revolutionize the way people interact with their PCs.

Singapur...
  • SONNY NİN YENİ SÜRÜMÜ ÇIKACAK BİRAZ SABRET
  • Walla bende alıcam sony ile creative arasında kalmıştım ama herkes creative diyor;bende creative alıcağım herhalde.
  • Yaa creative varken ne sony'si
  • Ses konusunda Creative'den şaşmam. Sony uzun zamandır taşınabilir müzik çalarlar konusuda söz sahibi ama sizde farkındasınızki Sony Mp3 player piyasasına biraz geç el attı. Özellik bakımında zamanla belki deneyimini kullanarak bişeyler yapabilir ama ses konusunda Creative'e baş tutması zor gibi.
  • Sony nin tüm ürünlerini severim. Ama sadece mp3 playerlarını sevmem. Abimin kız arkadaşı gitti 400 ytl e 4 gb lik mp3 player aldı. Denedik kalite fena değil ama ses coşmuyor be abi. Sesin sonuna kadar açtık yetersiz...

Sony nin şuana kadar en çok sevdiğim şeyi playstation serisidir (playstation 2,1,portable)

Ama sony daha tanınan bir marka...
  • sony, creative ve iriver dinledim.. aralarında öle ahım şahım bi ses fark yok.. ihtiyaçlara göre herhangi bi marka şeçileblir.. şahsen sony'nin tasarımını beğendim.. iriver'ın ses rengini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: weros

Sony nin tüm ürünlerini severim....kırp...Denedik kalite fena değil ama ses coşmuyor be abi. Sesin sonuna kadar açtık yetersiz...

...kırp ...kırp...

Onun tek sebebi sony'nin yürüttüğü aptal politika, aptal bir fransız kanuna uyuyorlar, bütün Avrupa model mp3 çalarları normal kapasitesinin çok altında çalışıyor ses olarak.
  • +1 kesinlikle katılıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: KontG

ne sony'si yaw?
    Creative'le asla yarşımaz ki... alla alla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

quote:

Orjinalden alıntı: weros

Sony nin tüm ürünlerini severim....kırp...Denedik kalite fena değil ama ses coşmuyor be abi. Sesin sonuna kadar açtık yetersiz...

...kırp ...kırp...

Onun tek sebebi sony'nin yürüttüğü aptal politika, aptal bir fransız kanuna uyuyorlar, bütün Avrupa model mp3 çalarları normal kapasitesinin çok altında çalışıyor ses olarak.

hangi zeki kardeş bunun uygun bulmuş.

Ses yüksek olsa nolucak ki?
  • İleride duyma yetini tamamen kaybetmen dışında fazla bir sorun yaratmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.