Şimdi Ara

creative mi sony mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

İleride duyma yetini tamamen kaybetmen dışında fazla bir sorun yaratmaz.

kısa ve öz bi açıklama olmuş..
  • Ya açıkçası o kanun da biraz kendini kontrol edemeyenler için, insan kulağının ağrıdığı anı farketmeyecekse zaten beyin ölmüştür kulaktan önce. Sony bunu PSP dahil tüm ürünlerinde yapıyor "Ear-friend" ayağıyla. Ama ben o konuda Creative'in yaptığını doğru buluyorum, Avrupa birliği içindeki ülkelere sınır koyuyor, gerisine tam kapasite yolluyor ürünü, sonuçta açar veya açmaz, ses olabildiğince yüksek olmalı bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 12 Ağustos 2006; 0:05:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

Ya açıkçası o kanun da biraz kendini kontrol edemeyenler için, insan kulağının ağrıdığı anı farketmeyecekse zaten beyin ölmüştür kulaktan önce. Sony bunu PSP dahil tüm ürünlerinde yapıyor "Ear-friend" ayağıyla. Ama ben o konuda Creative'in yaptığını doğru buluyorum, Avrupa birliği içindeki ülkelere sınır koyuyor, gerisine tam kapasite yolluyor ürünü, sonuçta açar veya açmaz, ses olabildiğince yüksek olmalı bence...

gerçi onlarda bizim gibi olağanüstü ses çıkaran otobüsler yok sorun olmuyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weros

quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

Ya açıkçası o kanun da biraz kendini kontrol edemeyenler için, insan kulağının ağrıdığı anı farketmeyecekse zaten beyin ölmüştür kulaktan önce. Sony bunu PSP dahil tüm ürünlerinde yapıyor "Ear-friend" ayağıyla. Ama ben o konuda Creative'in yaptığını doğru buluyorum, Avrupa birliği içindeki ülkelere sınır koyuyor, gerisine tam kapasite yolluyor ürünü, sonuçta açar veya açmaz, ses olabildiğince yüksek olmalı bence...

gerçi onlarda bizim gibi olağanüstü ses çıkaran otobüsler yok sorun olmuyordur.

o da işin başka boyutu tabii, bizim 93 model otobüslerin zangırtısından ses kilidi kırılmamış sony'nin gıkı bile duyulmaz. O sesle sağır olmayan adama mp3 playerdan bir şey olmaz zaten

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.