Şimdi Ara

creative mudo vidz 1 gb mp4 player? yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta bahsetiğim mp3 playerı almak istiyorum ama creativein diğer bir gblık mp3 playerları gibi tak çıkar yazılımsız bilgisayar görüyo mu bilmiyorum bu mp3ten elinde olan yada bilgisi olan varsa yardım debilirse çok memnun olucam şimdiden saolun

• bildiğim kadarıyla yazılıma ihtiyaç yok şarkı yüklemek için.. creative'in diğer flash bellekli modellerinde olduğu gibi..
  • Arkadaşım yazılıma ihtiyaç duymadan Pc görüyor.
  • 512 lik modelini düşünürsen g*ld'da 167,05YTL KDV Dahil :http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=47&MARK=CREATIVE

bnde vidz yokda v200 war ve tak çalıştır creative in çoğu mp3 çaları tak çalıştır muhtemelen vidz de öledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 10 Aralık 2006; 10:02:28 >
  • Selam, ben de yeni aldım 512 lik olanı, sadece mp4 ler için player ve transcoder indirmen gerek pc'ne. Oldukça kolay kullanımlı, usb girişine taktığında istediğin şekilde mp3 atabilirsin, ancak root una at. gerçi ben ayrı bir klasör açtım, istersen dene. Bazı sitelerde var görünüyor ama aslında yok. Yazıcıoğlu'ndaki bir dükkandan 5 takside aldım. Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.