Şimdi Ara

CREATIVE MUVO MIX 1 GB MP3 ÇALAR almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hepsiburada.com gezinirken bu alet denk geldi.Aletin ekranı yok Ipod Shuffle gibi

Özellikler

CREATIVE MUVO MIX 1 GB MP3 ÇALAR
    Kapasite ; 1 GB
    2 Parçaya Ayrılabilir
    Şarkı Kapasitesi ; 32 Saat 64 Kbps WMA
    Boyutları : 72.9 x 35.1 x 16 mm
    Ağırlık : 39.1 gr (Pil ile birlikte )
    1 x AAA Alkaline
    Pil Ömrü : 15 Saat
    USB 2.0
    Teknik Özellikler Çaldığı Formatlar: MP3, Windows Media® Audio (WMA & WMA DRM) and Audible Gürültü oranı: >90dB Gürültü oranı: <0.05% Frekans aralığı: 20Hz-20kHz Kulaklık Çıkışı : One 1/8" stereo minijack, 5-7mW

CREATIVE MUVO MIX 1 GB MP3 ÇALAR  almalıyım

Ayrıntılı Bakmak içinde Buradan

Fiyatı = 129,39 YTL

Sizce bu aleti almalıyım hem ucuz özellikleri iyi ekransız olmasıyla sarjda iyi gider diyorum.Aranızda kullanan yardım edebilecek varsa sevinirim.Cevabınız bekliyorum

• arkadaşım herlde hafızasının 1 gb olması ve fiyatının ucuz olması cazip kıldırdı,

bana sorarsan muvo mix alacağına gene creative marka muvo tx fm ,muvo s200,muvo v200,muvo n200,zen nano plus bunlardan birini alabilirsin hiç değilse hepsinde ekran war bu saydığım ürünlerin hepsinde fm radyoda war

bu devirde ekransız mp3 çalar kaldımı ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 8 Kasım 2006; 20:00:40 >
  • bende bi tane muvo tx var.. ilgilenirsen 2.el forumunda var başlık.. 140 a veriyorum.. 18 saate kadar pil ömrü var..
  • ekran +radyo.
  • Walla ekransız diyorsan İpod Shuffle derim ses olarak doğallığa yakın deniyor bir kaç kez dinledim gayet başarılı ama ekranı olan bir mp3 tercih etsen iyi olur....Radyo isteğe baplıdır ondan kişisel tercih oldugu için yorum yapamıyacam...
  • Dosya okuma-yazma hızı kaç bunun acaba??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.