arkadaşlar daha yeni creative muvo slim mp3 player aldım ama 2 sorun çıktı karşıma:
1)USB den şarj oluyo ve dolayısıyla bilgisayar açık kalmak zorunda buda elektrik olarak pahalıya geliyor ve heryerde pc yok bunun bi çözümü yokmu (en azından pc açık değilken sarj olayı yokmu)
2)Klavuzda wma dosyalarını dijital hak yönetimine göre sürükleyerek atamazsınız diyo ya creative media source yada wmp kullanarak atın diyo bunu nasıl yapaccağım şimdiden teşkür!!!
usbyi fişe takmak için bir adaptör vardı sanırım bi bakman lazım.bende creative zen touch kullanıyorum wmalarda hiç problem olmadı sürükle at yaptım oldu
Muvo slim için yedek bir pil alacaksın. Bu sanırım hepsiburada.com da 33 YTL civarında.. USB nin sana sagladıgı elektirigi adaptör vasıtasıyla alabilmen için piyasadan bir sekilde bunu satın alman gerekiyor. Hepsiburada.com da sanırım yine muvo slim icin bu adaptörde satılıyor. Yani kısaca adamlar bunları vermiyor.. Ayrıca satıp para kazanıyor.. Güle güle kullan cihazı..
saolun cevaplarınız için wma konusunu hallettim ama yine bi soru takıldı kafama firmware güncellemsi yapan varsa yaparken nelere dikkat etmem gerektiğini ve nasıl yapmam gerektiğini söyleyebilirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: tigi
saolun cevaplarınız için wma konusunu hallettim ama yine bi soru takıldı kafama firmware güncellemsi yapan varsa yaparken nelere dikkat etmem gerektiğini ve nasıl yapmam gerektiğini söyleyebilirmi?
güncelleme yaparken aleti sakın usb den çıkarma sana bunu söyliyim.aleti yükleyince pdf formatında bir kılavuzda yükleniyo onada bakabilirsin)benim zen touchda vardı)
ben ekranın küçük olmasını beğenmedim yoksa hoş bi alet..
muzıo larda usb den sarj oluyor ama guzel yanı yanında adaptor verıyorlar..
quote:
Orjinalden alıntı: RSS_02
hani sen muvo2 kullanıyodun?
arkadaşlar konu kaydı ve ben tam cevabımı alamadım tam olarak anlatacak yokmu bide bazıları güncellemzsen daha iyi olur falan demşler başka forumda bu doğrumu??
quote:
Orjinalden alıntı: Carew
quote:
Orjinalden alıntı: RSS_02
hani sen muvo2 kullanıyodun?
adam "muzio kullanıyorum, muvo2 kullanmıyorum" dememiş ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme