Bildirim
CREATİVE RHOMBA İCİN...
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
göstermemeye başladı derken? ışık mı yanmıyor, yazı mı çıkmıyor..
rhomba lar cok eski cihazlar ve 1-2 farklı chipsetleri var piyasada, o bakımdan yazılım guncellemeleri de sorunlu oluyor.
garantiliyse multimedya turkiye distuributoru.
tum creativler için recovery moda gecme diye bir konu var, aratarak oradan cihazı sıfırlatarak tekrar başlatmayı da deneyebilirsin. -
abi ekranda yazı çıkmıyor ama işik yanıyor,alet çalıyor ve menüyü ezberlediğim için zorlanmıyorum,aleti aldım,.çok ama çok hoşuma gitti,çok kaliteli ses veiyor,garantisi yok,ekranın mürekkebi ortada toplandı,çatlak gibi görünüyor,ama dışyaki ekranda çatlak yok
nasıl oldu anlamadım... -
darbe gelmiş olmalı ekrana... valla işin zor
multimedya yapar onu ancak o da cihaz kadar para iste ama sen yine de bir fiyatını sor... -
ekran pahalı olabilir -
bi fiyatını öğrensem çok iyi olacak ama
ankaradayım,fiyatını nerden öğrenebilrim ki?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X