evet beyler kartı daha dün aldım.ayarları iyice kurcaladım.ses sistemim baya bir eski farkını baya bir gördüm.mic leride doğru taktığıma eminim.mevzu şu internette videolarda youtubedekilerde özellikle,2+1 çalıyor.2 uydu hoporler çalmıyor sesler boğuk geliyor.ayarlarından oynayıncada bu sefer pc yakın olan uydulardan ses gelmeyor ama diğer uydularda geliyor.bir türlü ayarlayamadım. ama hd video ve filmlerde ve pc müzik çalınca 5+1 ses alıyorum.bunun mevzusu nedir.bazen youtubedeki videolardada 5+1 alıyorum ama hepsinde değil.inanın test ederken başım çatladı.kulaklarımda duyma kaybı var sanırım harbi diyom agalar
yaw dh ahalisi nerdesiniz.bin sürü kişi bu konudan dert yanıyor.ileti atarsanız hem bana hemde onlarada yardımcı olursunuz.hatta bu konuyu üst konu yapalım
bende de bu kart var aldığıma bin pişmanım. gerçekten de çevremde birinde olsaydı bu kadar para vermezdim bu karta. onboard ( veya eski asus ses kartımla ki buna 5 basardı ) ben de stereo sesi sanal olarak dönüştürebiliyorum 5.1e ki müzik dinlerken bu baya işe yarıyor. sesler bende de boğuk geliyor özellikle de midleri duymakta sorun yaşıyorum baslarda ise aşırı bir abartı var film izlerken gümbürtüsünden bıkıyorum artık.. senin pcye yakın uydulardan ses gelmemesi yanlış bağladığın anlamına gelebilir. evde kardeşin falan varsa sen girişleri yaparken o sürekli kontrol panelinden kolonların üstüne tıklasın deneye deneye bulabilirsin doğrusunu.