Şimdi Ara

Creative service?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zen micromu servise gorurmek istiyorum. İstanbulda nerde bir creative servisi var bilen warmı? Yardımcı olursanız sevinirim.

• sorun nedir, yazılımsal birşeyse halledilebilir belki. garanti dahilindeyse sana kalmış.
    creative servisini multimedya.com dan sorabilirsin.
  • İLgin için teşekurrler arkadaşı. İki sorunum war. Biri hassasiyeti çok kotü cihazın bide kulaklık girişinde bir iletkenlik sorunu war galiba kulaklık girişin çevirdikçe ses gidip geliyor. Doğru yeri bulmam gerekiyor surekli. Tekrar teşekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcam11

İLgin için teşekurrler arkadaşı. İki sorunum war. Biri hassasiyeti çok kotü cihazın bide kulaklık girişinde bir iletkenlik sorunu war galiba kulaklık girişin çevirdikçe ses gidip geliyor. Doğru yeri bulmam gerekiyor surekli. Tekrar teşekkur ederim

hassasiyeti değiştirebilirsin eger dokunmatik panelden bahsediyorsan. ama kulaklık girişi için servis yolu gözükmüş sana. yine de gitmeden önce baska kulaklıklarla da denemeni öneririm. ama muhtemelen sorun içerden

• 3 kulaklık denedim dediğn gibi heralde sorun içerde. Dokunmatik paneldene gelince play tuşuna çok sert basmak gerekiyor yoksa anamıyor heralde buda içerden olan bir problem. Bu arada dediğin siteye baktım ve bişey bulamadım
  • İSTANBUL MERKEZ : Küçükköy Cebeci Caddesi 569. Sokak No: 6 34080 Gaziosmanpaşa
    Tel: 212 479 46 46 Fax: 212 477 44 22
  • creative servisi multimedya. ne yazıkki başka yer yok. ben zen touch ekran değişimi için muhattab olmak zorunda kaldım kendileriyle ve bana bu değişim 4 hafta + 1 hafta kargo toplamda 5 haftaya mal oldu bide 45dolar + kdv. istanbulda otursam yakalarına yapışırdımda nyse. allah kimseyi muhtaç etmesin multimedyaya. 2 günlük işi 5 haftada yaptılarya alkışlanacak bi durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative Sound Blaster AE-5
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.