Şimdi Ara

Creative Sound Blaster Live 5.1 Win7 sürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar aşağıya çıkardığım konfigürasyonda XP den Windows7 ye geçtiğimde önboard ses kartının sürücüsünü bir şekilde bulup çalıştırmama rağmen sonradan aldığım ve XP de iken mükemmel ses veren Creative Sound Blaster Live 5.1 ses kartının sürücüsünü bir türlü bulamadım. Yerli ve yabancı sitelerden bulup indirdiğim ve kurmayı denediğim hiçbir sürücüyü yükleyemedim. Sürekli şu hatayı verdi: “Setup is unable to detect a supported product on your system. Please ensure that your product is properly installed before running this setup program. Setup will exit” Evet şu an önboard Realtek ALC 861 ses kartı ile idare ediyorum ama kullandığım Logitech X 530 5.1 hoparlörümde XP de iken Creativden aldığım bas ve sesi asla alamıyorum. Creativin sitesinde bir sürü modelin sürücüsü var ama uygun olabilir düşüncesiyle denediğim bir çok sürücüyü kuramadım bile, olmadı bir türlü! Yardım lütfennn!
    Asus P5 GD1 Pro Anakart,
    CPU 3.00GHz
    1,00 GB Ram
    32 bit
    Realtek ALC 861 önboard ses kartı
    Creative Sound Blaster Live 5.1 (020 modeli dijital olarak geçiyo kartta) ses kartı

• kardeş bende aynı ses kartı var.Creative'in forumlarından (http://r-apidshare.com/files/266923028/SBLive_SupportPack_1_5.exe) linkinden indirdiğim driver işe yaradı.ama ses kartının surrond programı çalışmadığından sadece 2 hoparlörden ses alabiliyorum.yani 5.1 çalışmıyor ses kartı windows 7'de.inşallah win 7 resmi olarak çıktıktan sonra 5.1 driver desteği gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 28 Eylül 2009; 2:10:08 >
  • Haklısın aynı benimkisi de, sadece sterıo ses alabiliyorum. XP de kullandığım Audıo HQ programı uymuyo sanırım Win7 ye. Bir çözüm bulursak haberleşelim arkadaşım olurmu
  • şimdi kendi sitesinden windows 7 için olan driverini indir ve kur.
    Sound blaster Driver

driveri kurduğun zaman ses alacaksın fakat 5.1 ses alamıyacaksın, onun içinde aşağıda verdiğim linkteki dosyayı indir ve kur. umarım işine yarar
    5.1 Ses için gerekli dosya
  • P17X_SupportPack_2_0 yi yukledim harika ses veriyor ama ilk resetten sora sadece 2 speaker ses veriyo butun ayarları yapmama ragmen.pes2010 yada grid oynarken surrounda geciyo yani 5 speaker harika ses veriyo masaustu uygulamalarında nası 5.1 ses alcaz ornegin winamp acıkken vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superjoint -- 5 Mart 2010; 23:42:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.