Şimdi Ara

CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
40.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birşeyi farkettim ki büyük ölçüde fark yaratan yanında gelen ses kartı,
    yukarıda belirttiğim gibi kırıldı kulaklık bende bugün yarın garantiye vereceğim..
    Alpha'nın ses kartıyla elimdeki Thermaltake İsurus kulaklığımı birleştirdim,o küçücük kulaklıktan muhteşem ses kalitesi çıkıyor şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 22 Ağustos 2013; 12:24:07 >
  • doomcry1000 kullanıcısına yanıt
    Çok Kez İndirdim ama bi sonuç yokhttp://support.creative...s/getprod.aspx?id=20154 buradaki Sound Blaster Tactic3D Alpha Pack for Windows 1.02.0001 olanı ve Sound Blaster Tactic3D Alpha Firmware for Windows olan dosyaları indiriyorum yanlış mı acaba yoksa başka bi driver var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious_25

Çok Kez İndirdim ama bi sonuç yokhttp://support.creative...s/getprod.aspx?id=20154 buradaki Sound Blaster Tactic3D Alpha Pack for Windows 1.02.0001 olanı ve Sound Blaster Tactic3D Alpha Firmware for Windows olan dosyaları indiriyorum yanlış mı acaba yoksa başka bi driver var mı ?

http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=12818 link bu

• Arkadaşlar sorunum şudur kulaklığımdan çok memnunum fakat usb ile bağladığımda kulaklığı yani ses kartı ile haporlörden ses gelmiyor.Uğraştım fakat çözemedim,yardım ederseniz sevinirim.
  • Kulaklığın üzerine bastınız da mı öyle oldu bende alacağım sizce almalı mıyım bu fiyata en iyisi nedir ?
  • kulaklığın ses kalitesi gayet iyi ancak almadan önce bir daha düşünün sol taraftan kırılma oluyor
    yatarak film izlemeyi seviyorsanız tavsiye etmem malzeme kalitesi çok kötü
  • Bugün 25 ayında ona kulaklıkığın sağ tarafı kırılmış bugün fark ettim garantisi biter bitmez kulaklık mefta oldu. Ses kalitesine birşey diyemem çok iyidi ama kaliteden sınıfta kaldı benki çok hassa kullanan birisiyim buna rağmen kırıldı. Deri olmasıda kötü yazın çok terletiyor ve kulaklık içleri küçük olduğu için uzun süreli kullanımda ağrı yapıyor.
  • Arkadaşlar alalı 2 yıl oldu, 2 yıl sonuna deneyimlerini anlatayım. Kulaklığın kafa bandı 2 yerden kırıldı, kafaya takılamaz hale geldi ve kumandasından full ses yapınca bozuk ses vermeye başladı. Araştırmalarım sonucu şunu farkettim ki sadece kafa bandı kırılan benim değilmiş birçok kullanıcının kırılmış zaten ilk aldığımda malzeme kaltiesinin çok kötü olduğunu anlamısdım.
  • illede bu seriden ürün almak istiyorsanız en aşşağı sigmaya bakın malzeme kalitesi kat kat daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşlar alalı 2 yıl oldu, 2 yıl sonuna deneyimlerini anlatayım. Kulaklığın kafa bandı 2 yerden kırıldı, kafaya takılamaz hale geldi ve kumandasından full ses yapınca bozuk ses vermeye başladı. Araştırmalarım sonucu şunu farkettim ki sadece kafa bandı kırılan benim değilmiş birçok kullanıcının kırılmış zaten ilk aldığımda malzeme kaltiesinin çok kötü olduğunu anlamısdım.

Benimde kırıldı. Aşağıdaki kulaklığı kullanıyorum, fiyatına göre çok iyi. Tactic 3D almayın...

http://www.playvision.com.tr/playvision-hst-51-kulaklik.php

• Creative satış sonrasında kesinlikle ilgilenmiyor. Bu konuda Logitech üstüne tanımam 3-5 fazla verin logitech alın. Ne türkiyede ki distrübütörleri sallıyor ne merkezleri. Yaw garantiye girmez demeye bile tenezzül etmediler henüz. Zaten creative denen firmaya eskisi gibi hitiyaç ta kalmadı. Ses kartında tekeller ancak artık yeni anakartların ses kartlarıda normal kullanıcılar için gayet iyi hatta üst seviye. Kulaklık vs. için alternatifleride çok bir daha creative mi asla!!!!!!
  • Beyler bugün kulaklığı servise götürdüm mikrofon dışarıdaki sesleri kayıt etmiyordu. Sistem seslerini gecikmeli hışırtılı ve ses seviyesi artarak kaydediyordu. Cevahir Teknosa 3. katta Koyuncu Elektroniğin yerine gittim mesai saati bitmişti.(saat 7 son) Bende Astoria Vatana götürdüm. Durumu anlattım bakalım sonuç ne olacak bana kalırsa sorun mikrofon jack ında. Kablolarda bir sorun gözükmüyor. İnşallah da yoktur eğer kablolarda kopukluk varsa kullanıcı hatası demeleri muhtemel ama belli de olmaz tabiki. Nir iki arkadaşa değişim yapmışlar, servisten ağzı yanan da var zaman gösterecek.

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim dün Vatan Bilgisayarı aradım durumu belirttim onlarda bendeki ürünün seri numarası kaydını bulamadılar kaydetmemişler :) Neyse telefondaki bilgili ablamız bana Distribütörü Multimedya Bilgisayar dedi ve telefon numaralarını verdi. Aradım O da ne numara kullanılmamaktadır , alakaları bile yok :) Daha sonra internetten buldum numarayı aradım kontrol ettiler ürün bize ait değil dediler. Garanti belgesine bakın dedi adam allahtan kutusu duruyodu eğer atmış olsak ara dur hepsini. Benimde ilk başta aklıma gelmedi belgeye bakmak.

Neyse zaten söylemek istediğim şey koskoca Distribütör ün numarası Vatan da nasıl yanlış kayıtlı olur. Ürünün seri numarasının kaydı nasıl olmaz fatura tarihinden buldular ürünü. Hala sistemi oturtamamışlar heralde.

Açıkçası şu an olsa bende Logitech i seçerdim hem malzeme kaliteli hemde servisinden yana hiç şikayetim olmadı olan da pek kimseye rastlamadım. Keşke Creative için de aynı şeyleri duymuş olsaydık.

• Kulaklığı akşam üstü Atoria Vatan dan teslim aldım birebir değişim yapmışlar. Sıfır ürün verdiler. Servis macerası 24 gün sürdü, ürünü satmaya karar verdim model yükselticem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babajii -- 2 Şubat 2014; 2:57:06 >
  • 2 yıldır kullanıyorum hiç bir arıza yaşamadım ne kırılma ne başka bişi nazar değmesin takır takır çalışıyor alet müzik dinlerken çok iyi oyun oynarkende özellikle counter strikede maçlarda falan cok işime yaradı
  • lanet olsun bu kulaklığa o kadar dikkat etmeme rağmen iki taraftan da kırıldı,
    silikonla doldurdum önce oda işe yaramadı,başka bir şekilde orayı tutturmam lazım.

CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 22 Şubat 2014; 10:19:24 >
  • Arkadaşlar şu iki kulaklık arasında kaldım size hangisi alıyım

Steelseries 5H v2 7.1 USB Gamer Kulaklık mı
    ÖZELLİKLERİ
    Kulaklıklar: Frekans tepkisi: 16 - 28.000 Hz Empedans: 40 Ohm SPL @ 1kHz, 1 Vrms: 110 dB Kablo uzunluğu: 1 2 = 3 m (9,8 ft) Jacks: 3,5 mm
    mikrofon: Frekans tepkisi: 75 - 16.000 Hz Tek yönlü: desen Pick up Hassasiyet: -38 dB Empedans: 2K Ohm
    Soundcard USB: 2.0 Surround ses: Virtual 7.1 Ekolayzer: 12 kanal Jack: 2 x 3,5 mm (USB kablosu dahil)
    İşletim sistemi: Win XP / Vista / Win 2000/Win 98/Win ME

Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık

Kulaklık
    Sürücü Üniteleri: 40mm Neodymium
    Frekans Yanıtı: 20Hz ~ 20kHz
    Empedans: 32ohm
    Hassasiyeti: 100dB/mW

Mikrofon
    Mikrofon Türü: Gürültü önleyicili Kondenser
    Frekans Tepkisi: 80Hz ~ 14kHz
    Empedans: <2.2kohms
    Hassasiyet: -41dBV/Pa

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Desc0

Arkadaşlar şu iki kulaklık arasında kaldım size hangisi alıyım

Steelseries 5H v2 7.1 USB Gamer Kulaklık mı
    ÖZELLİKLERİ
    Kulaklıklar: Frekans tepkisi: 16 - 28.000 Hz Empedans: 40 Ohm SPL @ 1kHz, 1 Vrms: 110 dB Kablo uzunluğu: 1 2 = 3 m (9,8 ft) Jacks: 3,5 mm
    mikrofon: Frekans tepkisi: 75 - 16.000 Hz Tek yönlü: desen Pick up Hassasiyet: -38 dB Empedans: 2K Ohm
    Soundcard USB: 2.0 Surround ses: Virtual 7.1 Ekolayzer: 12 kanal Jack: 2 x 3,5 mm (USB kablosu dahil)
    İşletim sistemi: Win XP / Vista / Win 2000/Win 98/Win ME

Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık

Kulaklık
    Sürücü Üniteleri: 40mm Neodymium
    Frekans Yanıtı: 20Hz ~ 20kHz
    Empedans: 32ohm
    Hassasiyeti: 100dB/mW

Mikrofon
    Mikrofon Türü: Gürültü önleyicili Kondenser
    Frekans Tepkisi: 80Hz ~ 14kHz
    Empedans: <2.2kohms
    Hassasiyet: -41dBV/Pa

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ettim

2 kulaklık arasında tartışmasız alpha 3d :)

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşlar alalı 2 yıl oldu, 2 yıl sonuna deneyimlerini anlatayım. Kulaklığın kafa bandı 2 yerden kırıldı, kafaya takılamaz hale geldi ve kumandasından full ses yapınca bozuk ses vermeye başladı. Araştırmalarım sonucu şunu farkettim ki sadece kafa bandı kırılan benim değilmiş birçok kullanıcının kırılmış zaten ilk aldığımda malzeme kaltiesinin çok kötü olduğunu anlamısdım.

Benimki de an itibari ile kırıldı.
  • CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık arkadaşlar kulaklığın usb sini bulamıyorum nerden veya nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz !!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious_25

Selam Arkadaşlar CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Alalı 1 hafta falan oldu ve tüm forumlardaki çözümlerine baktım ve bi türlü Win 7 64 bit de control panelini çalıştıramadım thx usb yi takınca contro paneli açılmıyor normal jak olarak takınca ses gayet iii ama control paneli programı çalışmıyor bir çok tevsiye okudum denedim ama başarısız YARDIMCI olursanız sevinirim
    DİP NOT:(ses kartı yok ana pc nin önündeki JAK GİRİŞLERİNİ veya arkadaki usbleri kullanıyorum) ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜRLER

zaman geçmiş baya ama yine de yazim usb den takınca ses almanız ve driverin acılması için ses ayarlarından kayıtta yürüte girip headset sound blaster tactic 3d sigma olan varsayılan aygıtı etkinleştirmeniz lazım öyle yapmazsanız pc kendi ses kartını çalıştırır yaparsanız pcnin kendi ses kartı devre dışı kalır (isterseniz aynı anda da çalışır size bağlı bir şey) ve artık pc kulaklığınızı tanır driver devreye girer

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.