Şimdi Ara

CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
40.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun dostum rica etsem aşağdaki konuya artı ve eksilerini paylaşır mısın? Tabi birde kullandığın ses kartıda önemli. Kulakıkla birlikte gelen ses kartıylada denediysen o perfomansınıda paylaşırsan çok makbule geçersin benimde kafamda bu kulaklık yatıyor

Diğer arkadaşlarında dikkatini çekicek bir konu bence

En iyi F/P Kulaklığı seçiyoruz. 0-250 TL kulaklık kullananlar buraya !

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Hayırlı olsun dostum rica etsem aşağdaki konuya artı ve eksilerini paylaşır mısın? Tabi birde kullandığın ses kartıda önemli. Kulakıkla birlikte gelen ses kartıylada denediysen o perfomansınıda paylaşırsan çok makbule geçersin benimde kafamda bu kulaklık yatıyor

Diğer arkadaşlarında dikkatini çekicek bir konu bence

En iyi F/P Kulaklığı seçiyoruz. 0-250 TL kulaklık kullananlar buraya !

Kulaklığın bir esksisini görmedim olmuş yani kullandığım ses kartı recon 3d , kulaklıkla gelen usb ses kartını da denedim recon 3d gibi değil ama başarılı olmuş bence alınır bu kulaklık inan kulakların titriyor müzik dinlerken bass mid tiz ayarları çok iyi hiç karışmıyorlar birbirleriyle

• Almayı düşünenler kesinlikle Sigma alsınlar, sigmanın 50 mm olması da fark ettirir ama esas fark yaratacak şey çelik korumalı olması, alpha plastik ve yaklaşık 1,5 yıl önce almıştım iki taraftan da en ufak zorlama olmadan kırıldı, servise yollamaya gerek duymuyorum nede olsa kullanıcı hatası diyecekler bir taraftan olsa hadi neyse iki taraf birden 1er gün ara ile kırıldı kulaklığı tutup iki yana çekiştirip kırdım sanacaklar

Uzun lafın kısası Creative sigma modeli kanımca bu kırılma vakalarının artması ile piyasaya sürmüştür, almışken 30-40 tl ne kadarsa üste verin içiniz rahat olsun

• benımde kulaklığın bir tarafı kırık o şekilde kullanılıyor ama rahatsız oluyorum tamir etmeye kalksak nasıl yaparız acaba plastiği oraya tekrar ısıtıp lehimlemek lazım gibi servis felan varmı bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

benımde kulaklığın bir tarafı kırık o şekilde kullanılıyor ama rahatsız oluyorum tamir etmeye kalksak nasıl yaparız acaba plastiği oraya tekrar ısıtıp lehimlemek lazım gibi servis felan varmı bunun

servis varda çok uzun sürüyo istanbulda varmış birtek ben izmirden istanbula gönderdim sigma kulaklıgmı 2 ker ebozuk üründü ilkinde tamir etmeye çalıştılar olmadı 2. yi yolladım iade yaptılar şimdi gayet iyi eger garanti duruyorsa yolla durmuyorsa elektirik bandı ile sıkıca kopan yeri sağlamlaştır derim elektirik bandı baya iyi oluyor
  • Dün Vatan'dan Sigma kulaklığı aldım. Ancak bazı basslarda -özellikle Gangnam Style'ın tam girişindeki basslarda- sol hoparlörden titreme geliyor. Yani içeride hoparlör oynuyormuş gibi ses çıkartıyor. Kulaklığı kulağıma sıkıca bastırınca titreme kesiliyor, basslar düzeliyor. Hoparlör bozuk sandım ancak kulağıma bastırınca düzeldiğinden böyle birşey olmadığını düşünüyorum şu an. Salı günü tatile gideceğim ve tatilden döndükten sonra 30 gün içine ayıplı mal iade hakkım hala devam ediyor olacağından Vatan'a götürmeyi düşünüyorum. Başına gelmiş olan var mı?

Bu arada sol kulaklıkta kulaklık süngerinin olduğu kısım yukarı aşağı yalama olmuş gibi oynayabiliyor ancak sağ taraf sert durumda. Sanırım sol tarafta ciddi bir problem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 16 Haziran 2013; 19:30:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Dün Vatan'dan Sigma kulaklığı aldım. Ancak bazı basslarda -özellikle Gangnam Style'ın tam girişindeki basslarda- sol hoparlörden titreme geliyor. Yani içeride hoparlör oynuyormuş gibi ses çıkartıyor. Kulaklığı kulağıma sıkıca bastırınca titreme kesiliyor, basslar düzeliyor. Hoparlör bozuk sandım ancak kulağıma bastırınca düzeldiğinden böyle birşey olmadığını düşünüyorum şu an. Salı günü tatile gideceğim ve tatilden döndükten sonra 30 gün içine ayıplı mal iade hakkım hala devam ediyor olacağından Vatan'a götürmeyi düşünüyorum. Başına gelmiş olan var mı?

Bu arada sol kulaklıkta kulaklık süngerinin olduğu kısım yukarı aşağı yalama olmuş gibi oynayabiliyor ancak sağ taraf sert durumda. Sanırım sol tarafta ciddi bir problem var.

o çok yüksek bas vermesinden titreme yapıyor benim alphada yapıyo onu sıkıntı yok bas çok kuvetli ama o oynama konusunu bilmiyorum sorun varsa gözle görülür değiştirmenizi tavsiye ederim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomcry1000 -- 16 Haziran 2013; 20:13:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

quote:

Dün Vatan'dan Sigma kulaklığı aldım. Ancak bazı basslarda -özellikle Gangnam Style'ın tam girişindeki basslarda- sol hoparlörden titreme geliyor. Yani içeride hoparlör oynuyormuş gibi ses çıkartıyor. Kulaklığı kulağıma sıkıca bastırınca titreme kesiliyor, basslar düzeliyor. Hoparlör bozuk sandım ancak kulağıma bastırınca düzeldiğinden böyle birşey olmadığını düşünüyorum şu an. Salı günü tatile gideceğim ve tatilden döndükten sonra 30 gün içine ayıplı mal iade hakkım hala devam ediyor olacağından Vatan'a götürmeyi düşünüyorum. Başına gelmiş olan var mı?

o çok yüksek bas vermesinden titreme yapıyor benim alphada yapıyo onu sıkıntı yok bas çok kuvetli ama o oynama konusunu bilmiyorum sorun varsa gözle görülür değiştirmenizi tavsiye ederim saygılar

Zaten bozuk bas sesi sol kulaktan yani sünger kısmı oynayan taraftan geliyor. Kulağıma bastırınca düzeliyor. Ayrıca sadece belirli bas tonlarında rahatsızlık verdiğinden adamlara bunu kanıtlamam biraz zor olacak gibime geliyor.

Yüksek basla alakalı olsaydı sağ hoparlörde de problem olmalıydı. Ses fazla açık değilken bile hissettiriyor o titremeyi. Götürdüğümde kontrol süreci nasıl olacak, ne kadar sürecek biliyor musunuz? Değişimi hemen yapacaklar mı?

• quote:

quote:

quote:

Zaten bozuk bas sesi sol kulaktan yani sünger kısmı oynayan taraftan geliyor. Kulağıma bastırınca düzeliyor. Ayrıca sadece belirli bas tonlarında rahatsızlık verdiğinden adamlara bunu kanıtlamam biraz zor olacak gibime geliyor.

Yüksek basla alakalı olsaydı sağ hoparlörde de problem olmalıydı. Ses fazla açık değilken bile hissettiriyor o titremeyi. Götürdüğümde kontrol süreci nasıl olacak, ne kadar sürecek biliyor musunuz? Değişimi hemen yapacaklar mı?

bu kulaklıklarda bi sistem var bass her zaman sol kulaklıktan ağırlıklı gelir bende açınca bası 100 e kadar benimde sol kulağım gıcıklanıyor bas soldan daha ağırlıklı geliyo ama oynama varsa ona bişey diyemem gidin gösterin 1 e 1 değişim yaparlar

• Peki teşekkür ederim. Birazdan gidiyorum götürmeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki teşekkür ederim. Birazdan gidiyorum götürmeye.

sigma benim alphadan daha iyi hem plakası alüminyum heralde benimki plastik hemde hoparlör boyut farkı var ama 2 side çok kaliteli o paraya alınacak en iyisi :)
  • Aslında 3.5 luk jak olsa rage alacaktım ama sadece usb den bağlanıyor.

• quote:

Aslında 3.5 luk jak olsa rage alacaktım ama sadece usb den bağlanıyor.

bak ben point blankta creative kullananlar takımıda oynadım takımın adı soundgamerpb ydi creativelerin içinde en iyisi alpha ve sigma en iyi bas en iyi tiz onlarda var o kulaklık seni yanıltmasın elektronik ve kırılgan ürünlerde o gibi sıkıntılar olabiliyor sende biliyorsun sadece 1 tanesi öyle çıktı diye hepsini kötüleyenler var bak ben sana nerdeyse bütün creativeleri kullanmış biri olarak bu 2 modeli tavsiye ederim parasını sonuna kadar hak eden ürünler logitech g35 var ama creative alphayı kullanıyorum daha oturaklı geliyo bana bu arada driverini indirdinmi
  • İndirdim tabiki. Sol kulaklık patlak çıktı. Youtube dan bas test diye aratıp denedim. Belirli tonlarda çok rahatsızlık verecek şekilde ses çıkarıyor sol taraf.Birşeyler yanlış yani belli. Anında değişim yaparlar umarım.

• quote:

İndirdim tabiki. Sol kulaklık patlak çıktı. Youtube dan bas test diye aratıp denedim. Belirli tonlarda çok rahatsızlık verecek şekilde ses çıkarıyor sol taraf.Birşeyler yanlış yani belli. Anında değişim yaparlar umarım.

yaparlar merak etme :)
  • quote:

quote:

İndirdim tabiki. Sol kulaklık patlak çıktı. Youtube dan bas test diye aratıp denedim. Belirli tonlarda çok rahatsızlık verecek şekilde ses çıkarıyor sol taraf.Birşeyler yanlış yani belli. Anında değişim yaparlar umarım.

Gittim ve anında değişim yaptılar. Bu kadarını beklemiyordum doğrusu. Meğer önceki kulaklık aslında kulaklık değilmiş. Sesi şimdi hissediyorum işte. Patlak sesler yok, kulaklık sağlam. Orda da test ettim zaten. Ayrıca patlak olanın garanti belgesi kutudan çıkmamıştı. Kenarından düşürmüşler belgeyi. Onu da sorun etmediler.
  • quote:

quote:

quote:

Gittim ve anında değişim yaptılar. Bu kadarını beklemiyordum doğrusu. Meğer önceki kulaklık aslında kulaklık değilmiş. Sesi şimdi hissediyorum işte. Patlak sesler yok, kulaklık sağlam. Orda da test ettim zaten. Ayrıca patlak olanın garanti belgesi kutudan çıkmamıştı. Kenarından düşürmüşler belgeyi. Onu da sorun etmediler.

sıkıntı yok yani memnunsunuz heralde :) yardımcı olabildiysem ne mutlu ve yardıma ne zaman ihtiyacın olursa konuyu uplayıp veya özel mesaj atıp şikayetini bildirebilrsin

• doomcry1000 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kulaklıktan şu an gayet memnunum uzun süre götürecek gibi görünüyor. Az kalsın servise yolluyordu adam ama tatile gideceğimi ve kulaklığa ihtiyacım olduğunu söyledim çünkü gideceğim yer medeniyetten uzak bir yer olacak. Sonra yukarıdan birisini çağırdı ve gelen kişi direk değişim yapabileceğimi söyledi. Çok anlayışlı biriydi, müşterilerine nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar. Vatan Bostancı mağazasından aldım.
  • quote:

Teşekkürler. Kulaklıktan şu an gayet memnunum uzun süre götürecek gibi görünüyor. Az kalsın servise yolluyordu adam ama tatile gideceğimi ve kulaklığa ihtiyacım olduğunu söyledim çünkü gideceğim yer medeniyetten uzak bir yer olacak. Sonra yukarıdan birisini çağırdı ve gelen kişi direk değişim yapabileceğimi söyledi. Çok anlayışlı biriydi, müşterilerine nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar. Vatan Bostancı mağazasından aldım.

vatanda çalısanlar öyle bazıları kendi bildiğini okusada bazıları çok anlayıslı memnun olduğuna sevindim bende oldukça memnunum 3-4 sene çok rahat götürür düşürüp kırmassan bi 8-9 sene götürür creativeyi ben evladım gibi severim az ödül kazanmadım evde tomarla kulaklık var creativenin

• düşürüp kırmazsan diye bir şey sanmıyorum illa ki kablosuna ayağın dolanıyor bişey oluyor düşüyor benim kinin bir tarafı kırıktı içinde tutan başka bir plastik vardı bugun eve geldim ki oda kırılmış aldım elime tornavidayı söktüm kırık tarafı 2 plastiğide birbirine kızgın tornavida ile lehimledim hatta ufak bir plastik buldum evde onunlada lehime destek yaptım eski haline döndü şuan ama dediğim çok narin bir kulaklık ve bunu kullananların bence %40 kırmıştır bir tarafını , ben alınmaması taraftarıyım paranızla rezil olmak gibi bişi bu kulaklık ses kalitesi çok güzel ama elinizde tutarken bile dikkat etme hissi uyanıyor insanda bi tarafı kopacak diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayber -- 3 Temmuz 2013; 15:04:14 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.