Şimdi Ara

CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
40.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zayber

düşürüp kırmazsan diye bir şey sanmıyorum illa ki kablosuna ayağın dolanıyor bişey oluyor düşüyor benim kinin bir tarafı kırıktı içinde tutan başka bir plastik vardı bugun eve geldim ki oda kırılmış aldım elime tornavidayı söktüm kırık tarafı 2 plastiğide kızgın tornavida ile lehimledim hatta ufak bir plastik buldum evde onunlada lehime destek yaptım bayağı sağlam oldu şuan ama dediğim çok narin bir kulaklık ve bunu kullananların bence %40 kırmıştır bir tarafını , ben alınmaması taraftarıyım paranızla rezil olmak gibi bişi bu kulaklık ses kalitesi yeterli ve güzel olsada çok çok narin

katılıyorum çok narin ama siz daha buz dağının görünen kısmını biliyorsunuz :) alpha 3d diğer modellerin hepsinden kaliteli ses veriyor hepsini kullanmıs birisi olarak söylüyorum. en kaliteli sesi alpha veriyor ve en dayanıksızı alpha oldugunu bende biliyorum her yerde de dile getiriyorum ama dediğim gibi creativeyi ben 1998 de de kullandım 2013 tede creative kullandım köklü bir firmanın kötü bir mal yapmasına olanak yok. onlar normal kullanım amaçlı kulaklıklar günlük kullanım film müzik vs vs sağladığı 3d teknolojisi sesi çok derinden veriyo ve ayrı bir heyecan katıyo extreme kullanım için alınıcaksa yok evde cocuk var vs vs sigmayı tercih ederdim. ben kullanıyorum işim bitince cıkartıyorum usb den dolaba koyuyorum üsütnde daha çizik yok hiçbir kulaklıgın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomcry1000 -- 3 Temmuz 2013; 10:38:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Panzeraction

Sigma hakkında iyi yorumlar okudum. Bu modelden daha dayanıklı olduğunu söyleyince onu almaya karar verdim. Peki rahat mı? Kulakları terletiyor mu :D kulağa rahat olur mu?

sana şöyle söyliyeyim günde 15 saat full seste taktığım oldu kulağı %1 acıtmıyor ve çıkardıktan sonra hiç takmamıs gibisin alphada ama sigma en fazla 20 gr oynar :D
  • 1 yıldır kullandığım bir model, şu anda da kulağımda hatta :D

Kablo, ses kalitesi ve rahatlık açısından sıkıntınız olmasın, ancak işcilik ve plastik çok kalitesiz bence. Nazik davranmama rağmen kemer(?) kısmı 2 yerinden kırıldı şu an plastik kısmın içerisinde olması gereken kalbo dışarıda ve yaklaşık 0.5 mm lik kalitesiz plastik şu an kulaklığı tutan tek parça :D 1 yıl kullanır atarım diyorsanız amenna ama benim gibi uzun süre kullanmak istiyorsanız malzeme kalitesini aklınızda bulundurun derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Briskaian

1 yıldır kullandığım bir model, şu anda da kulağımda hatta :D

Kablo, ses kalitesi ve rahatlık açısından sıkıntınız olmasın, ancak işcilik ve plastik çok kalitesiz bence. Nazik davranmama rağmen kemer(?) kısmı 2 yerinden kırıldı şu an plastik kısmın içerisinde olması gereken kalbo dışarıda ve yaklaşık 0.5 mm lik kalitesiz plastik şu an kulaklığı tutan tek parça :D 1 yıl kullanır atarım diyorsanız amenna ama benim gibi uzun süre kullanmak istiyorsanız malzeme kalitesini aklınızda bulundurun derim.

Şuan sigma modelini aldım alpha yerine. Daha dayanıklı olduğu için. İnşallah sorun çıkmaz. Bir de 5+1 var mı bu kulaklıkta?

5+1 değil stereo kulaklık ama emin ol 5+1 kadar ses veriyor aklında süphe kalmasın

• bendede bi tarafı 2 yerden kırıktı plastikler aldım elime tornavidayı ısıttım ocakda küçük bir plastik parça buldum evde onunla plastikleri eritip birbirine lehimledim şimdi canavar gibi oldu yapacak bişey yok çok kişi kıracaktır bu seri inanılmaz narin
  • quote:

Arkadaşlar kulaklık gayet güzel kullanıyorumda.

Bu mikrofon girişini çok dar yapmışlar herhalde. Kulaklığın üstünde. Mikrofonu istersek takıp çıkarabiliyoruz.

Şu ana kadar bir iki kere mikrofonumu kullanabildim bu yüzden. Sokuyorum mikrofonu yine de mikrofon çalışmıyor tam oturmadığından dolayı.

İyicene bastırmak lazım herhalde?

kulaklıgın içine bak bir tarafı düzdür diğer tarafları oval ona göre ayarla bastır sonuna kadar girsin
  • Kulaklık kulağımı ağırtı malesef nedense küçük geldi. Ses tatminlar bence fiyata göre çok çok iyi bence. Ama kulaklarımı ağırıtmasaydı çok iyi olurdu kulaklarımda çok büyük değil açıkcası neden böyle oldu anlamadım. Büyük ihtimal yarın geri götürüp vereceğim media markt'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Kulaklık kulağımı ağırtı malesef nedense küçük geldi. Ses tatminlar bence fiyata göre çok çok iyi bence. Ama kulaklarımı ağırıtmasaydı çok iyi olurdu kulaklarımda çok büyük değil açıkcası neden böyle oldu anlamadım. Büyük ihtimal yarın geri götürüp vereceğim media markt'a.

o senin kulağınla alakalı ben günde 15 saat kullandığım oluyor çıkardıktan sonra hiç takmamışım gibi ama ağrıtsaydı bende geri verirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

quote:

Kulaklık kulağımı ağırtı malesef nedense küçük geldi. Ses tatminlar bence fiyata göre çok çok iyi bence. Ama kulaklarımı ağırıtmasaydı çok iyi olurdu kulaklarımda çok büyük değil açıkcası neden böyle oldu anlamadım. Büyük ihtimal yarın geri götürüp vereceğim media markt'a.

o senin kulağınla alakalı ben günde 15 saat kullandığım oluyor çıkardıktan sonra hiç takmamışım gibi ama ağrıtsaydı bende geri verirdim

Haklısın. Ben birde ayarları tam yapamadım aslında. Sadece film izlemek için aldım nasıl bir ayar öneririsin vermekten vazgeçtim açıkcası. Daha iyi bir ürün yok bu fiyata

• quote:

quote:

quote:

Haklısın. Ben birde ayarları tam yapamadım aslında. Sadece film izlemek için aldım nasıl bir ayar öneririsin vermekten vazgeçtim açıkcası. Daha iyi bir ürün yok bu fiyata

o fiyata değil o fiyatın 2 katına kadar ondan iyisi yok creativin en başarılı fp ürünü alpha ve sigmadır. sigma alphadan performans ve rahatlık olarak %10 daha iyidir ama alpha çok iyi kulaklık. akşam teamwiever 8 varsa pc de akşam konuşalım istersen bütün ayarlarını yapıyım sana fabrika ayarları ile tam randumanlı gelmiyor ürün ayar çekmek lazım yoksa anlatırım sıkıntı yok anladığın kadarını yaparsın :)

• Ben bu ürünü yaklaşık 1 yılı geçkin kullanıyorum henüz birşey olmadı.Bir kaç kez kablo ayağıma takıldığı halde sağlam kopma olmadı.Ayrıca o meşhur hassas sol taraf da sağlam.Bir kaç kez yere de düştü hatta...Neyse alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim aklınız da şüphe olmasın malzeme kalitesi işçiliği fiyatına göre iyi.Evet kulaklık hassas bir yapıya sahip biraz dikkatli kullanırsanız sorun olmayacaktır.
  • Hatta Şöyle Yapalım 10 Üzerinden
    Ses Kalitesi 9
    Malzeme Kalitesi 5
    Servis Hizmeti 10 (Ufak Arızalarda Birebir Değişim Yapıyorlar)
    Ses Kartı Arayüzü Anlaşılabilirlik 10
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o fiyata değil o fiyatın 2 katına kadar ondan iyisi yok creativin en başarılı fp ürünü alpha ve sigmadır. sigma alphadan performans ve rahatlık olarak %10 daha iyidir ama alpha çok iyi kulaklık. akşam teamwiever 8 varsa pc de akşam konuşalım istersen bütün ayarlarını yapıyım sana fabrika ayarları ile tam randumanlı gelmiyor ürün ayar çekmek lazım yoksa anlatırım sıkıntı yok anladığın kadarını yaparsın :)

Yaptığın ayarları bize de gösterir misin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: silinebilirpan

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaptığın ayarları bize de gösterir misin

TATİLDEN YENİ GELDİM EVE GEÇİNCE FOTO ATARM

• benimki ikinci kez kırıldı kafa bantının kulaklıkla kesiştiği yerden daha öncekinde garantiye göndermiştim yenisini verdiler,bunu da göndereceğim umarım yenilerler.
  • Selam Arkadaşlar CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Alalı 1 hafta falan oldu ve tüm forumlardaki çözümlerine baktım ve bi türlü Win 7 64 bit de control panelini çalıştıramadım thx usb yi takınca contro paneli açılmıyor normal jak olarak takınca ses gayet iii ama control paneli programı çalışmıyor bir çok tevsiye okudum denedim ama başarısız YARDIMCI olursanız sevinirim
    DİP NOT:(ses kartı yok ana pc nin önündeki JAK GİRİŞLERİNİ veya arkadaki usbleri kullanıyorum) ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious_25

Selam Arkadaşlar CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Alalı 1 hafta falan oldu ve tüm forumlardaki çözümlerine baktım ve bi türlü Win 7 64 bit de control panelini çalıştıramadım thx usb yi takınca contro paneli açılmıyor normal jak olarak takınca ses gayet iii ama control paneli programı çalışmıyor bir çok tevsiye okudum denedim ama başarısız YARDIMCI olursanız sevinirim
    DİP NOT:(ses kartı yok ana pc nin önündeki JAK GİRİŞLERİNİ veya arkadaki usbleri kullanıyorum) ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜRLER

ses kartı takılı olmadığı için kontrol paneli açılmıyor ses kartı thx yazar üstünde 1 tarafı usb girişli 2. el mi aldın ?
  • hayır sıfır aldım pc de hiç bi şekilde ses kartım yok ana kart üzerindekileri kullanıyorum 5+1 sistem var creativenin o gayet güzel çalışıyor ses kartı olmadan çalıştıramam mı kulaklığı öyle bi yöntem var mı ama normal usb takmadan pc nin ön paneldeki jak yerlerine takınca güzel çalıyor ama usb yi thx takınca control paneli açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious_25

hayır sıfır aldım pc de hiç bi şekilde ses kartım yok ana kart üzerindekileri kullanıyorum 5+1 sistem var creativenin o gayet güzel çalışıyor ses kartı olmadan çalıştıramam mı kulaklığı öyle bi yöntem var mı ama normal usb takmadan pc nin ön paneldeki jak yerlerine takınca güzel çalıyor ama usb yi thx takınca control paneli açılmıyor

kulaklıklığın kendi içinden çıkan ses kartından bahsediyorum onu takıp calıstırın usb thx olanı takıp calıstırın eğer açılmassa silip tekrar indirin çok sık güncelleme geliyor bu aralar
  • Çok Kez İndirdim ama bi sonuç yokhttp://support.creative.com/scripts/getprod.aspx?id=20154 buradaki Sound Blaster Tactic3D Alpha Pack for Windows 1.02.0001 olanı ve Sound Blaster Tactic3D Alpha Firmware for Windows olan dosyaları indiriyorum yanlış mı acaba yoksa başka bi driver var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.