Şimdi Ara

CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
40.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Basslar ve konfor cok iyi. Malzeme olarak da kablo biraz garip geldi bana hemen kopuverecekmiş gibi.
    Fakat bir arkadasın da dediği gibi Tizler zayıf kalıyor ve ses filmlerde boğuk geliyor. Bakalım ayarlarını biraz daha kurcalayayım ne olacak.
  • Bildiğim kadarıyla yanında usb ses kartıyla geliyor. Bende Sb Audigy value (xtreme audio modlu) ses kartı var. Hangisi daha iyi performans verir usb ses kartı mı yoksa audigy value mi ?
    Audigy value ile daha iyi ses alabiliyosam yanında ses kartıyla gelmeyen aynı özelliklerde daha ucuz bi kulaklık önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

Bildiğim kadarıyla yanında usb ses kartıyla geliyor. Bende Sb Audigy value (xtreme audio modlu) ses kartı var. Hangisi daha iyi performans verir usb ses kartı mı yoksa audigy value mi ?
    Audigy value ile daha iyi ses alabiliyosam yanında ses kartıyla gelmeyen aynı özelliklerde daha ucuz bi kulaklık önerir misiniz ?

bu kulaklığı illa USB den bağlamak zorunda değilsin. USB kısmı söküp 3.5 mm olarakta bağlayabilirsin. Bu şekilde audigy value kulaklığı tam besleyemeyebilir. Yani yüksek ses seven birisiysen pek memnun kalmazsın. Ses kartı vs ile uğraşmayacağım, genelde oyun amaçlı kullanacaksan Logitech G35 çok güzel fakat fiyat olarak biraz alpha ya göre fazla. Ama G35 güzel kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeMachine -- 2 Nisan 2013; 15:11:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine

quote:

Bildiğim kadarıyla yanında usb ses kartıyla geliyor. Bende Sb Audigy value (xtreme audio modlu) ses kartı var. Hangisi daha iyi performans verir usb ses kartı mı yoksa audigy value mi ?

bu kulaklığı illa USB den bağlamak zorunda değilsin. USB kısmı söküp 3.5 mm olarakta bağlayabilirsin. Bu şekilde audigy value kulaklığı tam besleyemeyebilir. Yani yüksek ses seven birisiysen pek memnun kalmazsın. Ses kartı vs ile uğraşmayacağım, genelde oyun amaçlı kullanacaksan Logitech G35 çok güzel fakat fiyat olarak biraz alpha ya göre fazla. Ama G35 güzel kulaklık.

G35 çok pahalı geldi 360lira 3yıldır trust camo headset kullanıyodum vatandan 30tlye almıştım ses kalitesindende memnundum geçende sağdan ses gelmemeye başladı kablosunda kopukluk var sanırım aynı kulaklığın 50 lira olduğunu görünce daha kaliteli bi kulaklık alayım dedim ama bi kulaklık için G35 çok fazla pahalı
    Tactic3d alphada sanal 5.1 olduğunu biliyorum bunu zaten audigy ses kartımda yapıyor. Camo headsettede 5.1i hissediyordum. Usb ses kartının özelliklerini nette bulamadım audigye göre ne kadar iyidir bilemiyorum. Kulaklıkta Creativenin sitesinde 40mm Neodymium magnet sürücüleri olduğu yazıyor. Yanında gelen usb ses kartının fiyatı etkilediğini düşünüyorum. Bunu araştırmadan alırsam kazık yemekten korkuyorum belki hiç kullanmayacağım ses kartına o kadar para vermek istemiyorum biraz cimri biriyim aynı sürücüleri olan usb ses kartı ile gelmeyen daha ucuz kulaklık önerebilir misiniz ?

• @Koşulsuz_Uyarıcı

Çok iyi dedin.. bende de x-fi extreme music ses kartı var..o kadar altının bir arada kullanıldığı bi ses kartını kıytırık bir usb ile değişmek istemiyorum..

Öneriler gelsin bakalım
  • yorumlara biraz baktımda kulaklıgı kırabilen arkadaşlar olmuş valla banada gayet saglam geldi. Sanırım bu işler biraz göreceli. Çok extrem cihazlar kullanar beyenmiyor bu tarz cihazlara yeni geçenler beyeniyor gibi.
    Bu kulaklık hakkında bende biraz yorum yapayim.

öncelikle kulaklık sürücüsü yada programı artık her neyse bana program seçiyor gibi geldi rc de ts skypa da fln ses kaliteleri birbirini tutmuyor elbetteki bunun programsal oldugu çok aşikar.

Malzeme kalitesi bana çok yeterli geldi özellikle deri gibi olan kısımları çok yumuşak rahatlık açısından süper fakat ilerliyen aylarda yırtılıp dagılcagı anlamına geliyor galiba :) dikkatli kullanmak lazım.

Mikrafona gelelim , mikrafon hassasiyeti bana çok yeterli gelmedi gürültü tutma adı altında olsa gerek uzaktaki sesleri duyma oranı çok kötü uzaktan kastım metre hesabı degil altını çizmek isterim mikrafon agzınıza max 5cm uzak olmalı gibi geldi mesafe artıkça ses azalı belki buda programsaldır bilemiyorum eski philips shı1900 dü galiba öyle bir mic vardıki gizli dinleme yaparsınız o derece :) uzun lafın kısası 10 üzerinden 7.5 8 leri alır benden :)

• Anladığım kadarıyla Creative 3D Tactic Alpha ve Creative 3D Tactic Sigma varmış bundan hangisini tercih etmeyelim neden? Benim anladıgım Alpha nın sol bağlantı yerleri cok hassas ve zamanla kırlıyor cevaplarsanız teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine

quote:

+1

• bugün sigma modelini aldım driverı falan yukledım ses ve oyun için 2 farklı profil olusturdum. buraya akadar herşey güzel ancak voice fx i kullanmayı bi türlü başaramadım. sesimi bir türlü değiştirmiyor ne yazık ki nedendir acaba
  • O değilde bende 3 gün önce aldım usb ile kullanınca seslerin sonunda bir cızırdama oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RickHost

O değilde bende 3 gün önce aldım usb ile kullanınca seslerin sonunda bir cızırdama oluyor

Driverleri yükledin mi? yükledin hala cızırtı geliyosa bence jak ları kullan veya değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperElectro

quote:

O değilde bende 3 gün önce aldım usb ile kullanınca seslerin sonunda bir cızırdama oluyor

Driverleri yükledin mi? yükledin hala cızırtı geliyosa bence jak ları kullan veya değiştir

Jackları kullancam da 3d nin anlamı kalmıyo o zaman stereo kulaklıkla aynı oluyo thx e baska kulaklık taktım o da cızrdıyordu
  • sigma modelini aldım inanın mükemmel öteki kendi ses kartını kullanmıyorum bende vardı zaten kelimeler yetersiz harbiden
  • O Zaman Ses kartınızda bir problem vardır.
  • quote:

O Zaman Ses kartınızda bir problem vardır.

Servise götürdüm usb yi takınca ses kartı ile ne alakası var :D
  • o usb içinde ses kartı var arkadaşım
  • quote:

o usb içinde ses kartı var arkadaşım

Onu biliyorum öle bir yazmısın ki dedim pc nin ses kartında mı 2 taraflıda anlışılabilir yani
  • sigma ile alphanın farkı sigmanın kulaklıkları aşağı yukarı ayarladıgımız bolum alüminyum veya çelik olması lazım

Sigma incelemesi

http://www.donanimhaber.com/kulaklik/haberleri/1e1-Creative-Oyuncu-Aksesuarlarini-inceledik.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang102030 -- 28 Nisan 2013; 1:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang102030

sigma ile alphanın farkı sigmanın kulaklıkları aşağı yukarı ayarladıgımız bolum alüminyum veya çelik olması lazım

Sigma incelemesi

http://www.donanimhaber.com/kulaklik/haberleri/1e1-Creative-Oyuncu-Aksesuarlarini-inceledik.htm

Alpha nın uydular 40mm sigmanın 50mm olması lazım
  • quote:

quote:

o usb içinde ses kartı var arkadaşım

Onu biliyorum öle bir yazmısın ki dedim pc nin ses kartında mı 2 taraflıda anlışılabilir yani

Tamam abi vurma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.