Şimdi Ara

CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
40.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu kulaklıgın fps oyunlar için ayarlarını bilen varmı özellikler kaçta olmadı.onboard ses karıtınımı yoksa kendi verdiği usb ses kartınımı kullanmalıyım bi yardımcı olabilcekmiiniz.onboard olarak realtekHD var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ol3irol

quote:

Orijinalden alıntı: DnzD7

quote:

Orijinalden alıntı: 1ol3irol

Malzeme kalitesi olarak bisey demem mumkun degil, pahali olmasindan dolayi kullanmaya kiyamiyorum pek. Ben kulagima cok guvenirim, ses kalitesi benim icin cok onemlidir. Bu kulakliga maalesef ki sahibim ve harcadigim hicbir kurusa degmiyor ne yazik ki. Sesler inanilmaz boguk. Tizler cok zayif. Kiz arkadasima philips mp3 aldim. Yaninda bu tarz kulaklik veriyo. O bile bundan daha canli net berrak sesler veriyo. Keske almadan once deneme sansim olsaydi. İnanin 20tl etmez. Usb ile bagliyorum. 85 mblik driveri kurdum ses daha kotu oldu. Nasi ayarlarsaniz ayarlayin cok dandik ses veriyo. Mp3lerde bile cok kotu. Sakin bulasmayin

Hocam sanırım ürünü kötülemek amacıyla yazmışsın. Aynı kulaklıktan bende kullanıyorum. Ben gayet memnunum, illa ki eksileri olabilir ama genelde artıları ağır basan bir kulaklık. Epey bir kullanıcısının da olduğunu düşünüyorum. Zevkler tartışılmaz, beğenmeyebilirsin ama 20 tl bile etmez demek tamamen içi boş bir yorum. Kutu içinden çıkan THX sertifikalı ses kartını bulamazsın o fiyata sadece. Artı bu kulaklık THX sertifikalı zaten, adamlar önüne gelene sertifika vermiyorlar bildiğim kadarıyla. Ayrıca bu kulaklığın öncelikli amacı müzikten çok oyun performansıdır.

Amacim urunu kotulemek degil. Ben insanlarin urunu cok iyi gosteren yorumlara kapilip da yanlis secim yapmamalari konusunda onlari uyariyorum. Online satis yapan firmalarin kullanici yorumlarini ve sitesindeki yazilari okudugumda cok buyuk bir beklenti icine girdim. Hele bir de "140tl veriyosam hakikaten iyidir" dusuncesiyle aldim. Bi de senin bahsettigin thx sertifikasini gorunce hic suphem kalmamisti. Thx sertifikasi alabilmek icin urunlerin ne gibi zor sartlar altinda sinandiklarindan da haberim var. Zevkler tartisilmaz evet ama ben oyunda adamin ayak sesini duymak icin sesini yukseltmek zorunda kaliyorsam bu zevk isini asar hocam (tizlerin zayif sesin boguk olmasi olayi). 20 tl etmez olayina gelince, logitech marka kulakici kulakligim var 20 tlye aldim. Bu kulakliktan daha net ses veriyo. Oyunda muzikte filmde. Sanirim bununda zevkle alakasi yok. Oyuzden bence dolu bi yorum. Diger headsetleri inceleme/deneme sansim olmadigindan en azindan bunun yerine ayni fiyat araliginda farkli kulakliklari arastirsanlar amacim bu

Bende Kapılıp Aldım Ve Gayet Memnunum Kulaklıktan.Tek - si Malzeme Kalitesi.Çok Cabuk Kırılcak Gibi His Veriyor.Ama Ses Konusu Ederininde Üstünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

beyler bu kulaklıgın fps oyunlar için ayarlarını bilen varmı özellikler kaçta olmadı.onboard ses karıtınımı yoksa kendi verdiği usb ses kartınımı kullanmalıyım bi yardımcı olabilcekmiiniz.onboard olarak realtekHD var

kulakliginkini kullan. bf3'te oyun acildiktan sonra usbyi tak. diger oyunlarda onceden takili olsa da calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

quote:

beyler bu kulaklıgın fps oyunlar için ayarlarını bilen varmı özellikler kaçta olmadı.onboard ses karıtınımı yoksa kendi verdiği usb ses kartınımı kullanmalıyım bi yardımcı olabilcekmiiniz.onboard olarak realtekHD var

kulakliginkini kullan. bf3'te oyun acildiktan sonra usbyi tak. diger oyunlarda onceden takili olsa da calisiyor.

pont blank oynuyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

quote:

pont blank oynuyorum

onda sorun olmaz herhalde düz takılıyken girebilirsin
  • Razer Taimat tek kelime ile
    Bu kulaklığı alalı 2 hafta oldu bası acayip özellikle filim ve oyunlarda 7.1 sinema sistemi kalitesinde ses veriyor bugün oyunda farkketim konuşma nerde geçiyorsa sol veya sağ kulaklığa yönlendiriyor.Micrafon ilk resimdeki çıkıntının içinde konuşma esnasında çıkartıyorsun sonra yerine yerleştiriyorsun böylece normal kullanımda gereksiz yer kaplamıyor.
     CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık
     CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 8 Kasım 2012; 0:54:04 >

• quote:

ben alpha 3 d yi 3 gün önce vatandan aldım.3 d özelliği çok iyi.bas kalitesi kulağı acıtmaması sesin netliği gayet iyi hatta çok iyi.kullanmadan yorum yapanlar kulaklıgı gömenler var.bu kulaklıgı gömenler başka kulaklık aldıkları için pişmanlar ama şu parça kalitesi konusunada değinicem değinmeden edemicem biraz kalitesiz sanki çok sert plastik kullanılmıs esnek ama sert plastik normal kullanımda kesinlikle bişey olmaz.hayvan gibi kullanılırsa herşey sorun yaratır.ama bence 120 tl değil 200+ bi kulaklık cok güzel cok memnunum yalıtımıda çok iyi.ama anlamadığım bi nokta var ses ayarı 100 e aldım sadece çok fazla ses fark etmedi yani bu kadar ses te bana yetiyoda onboard ses kartından olabilrmi realtekHD var sizce kendi ses kartınımı yoksa realteklemi kullanmalıym bide kullananlar yardımcı olursa oyun içinde ses kasmak için kullanıcam surround volume felan var dual plus var onlar 0 da yükseltmelimiyim şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.dediğim gibi 3 gün kullandım ve cok memnunum kesinlikle cok kaliteli ses veriyo bası cok güçlü mici cok net bazıları net değil diyoda karşıdan söylenenler aşırı net bende onların yalancısıyım her yönüyle memnum kaldım sonuçta 120 tl bizimle mezara gitmicek bu kulaklık elbet bi yerde pes edicek.

hayvan gibi kullanılırsa herşey sorun yaratır bu nasıl bir cümledir, bu nasıl bir saygısızlıktır anlamıyorum. Daha önce kaç adet 100tl+ ötesi kullandın da bizim gibi bu kulaklığı kıranları bu şekilde nitelendirmeye çalışıyorsun?Benim şuana kadar 4. 100+tl artı kulaklığım turnuvada kazandıklarım dahil.

aç bakalım yabancı siteleri, oku değerlendirmeleri ondan sonra bize hayvan gibi kullanmakla suçla! bu sorun kronik-üretim hatası mı gör..Ama önce "oku".

Sigma ile hemen hemen aralarında hiç bir fark yok (çok az bir duyarlılık) o zaman sigma neden üretildi?Bir firma aynı segment de birbirinin kutusu, kabı kablosu ses kartı kısacası her şeyi aynı ürün niye sundu pazara bir araştır bakalım?

Bunun kronik bir sorun olduğunu creative kendisi kabul ediyor, üstü kapalı amazon da değişim başlatıldı bile..

Multimedya A.Ş Baran bey kabul ediyor, Koyuncu Elektronik Aslı Hanım kabul ediyor, gelmişsin burada daha 1 ayını doldurmayan kulaklığı savunuyorsun. (Bahsettiğim vatandaşlar Türkiye Creative Distribütörleri boş adamlar değiller anlayacağın)

Dikkat edersen kulaklığın sesi, kendisi ile gelen ses kartı 3d efektleri olsun kimse kötü bir şey demiyor fakat malzeme kalitesi ile ilgili sana 10 üzerinde yabancı link atabilirim. Kısacası fanatizimin kimseye yararı yok, arada kalmış insanları da yanlış yönlendirmektesin.

Doğru mezara götürmeyeceksin ama en azından garanti süresi içinde adam gibi çalışmasını bekleyeceksin!

Çok doğru yoldasın çok!.

• quote:

Orijinalden alıntı: N0M4d

quote:

ben alpha 3 d yi 3 gün önce vatandan aldım.3 d özelliği çok iyi.bas kalitesi kulağı acıtmaması sesin netliği gayet iyi hatta çok iyi.kullanmadan yorum yapanlar kulaklıgı gömenler var.bu kulaklıgı gömenler başka kulaklık aldıkları için pişmanlar ama şu parça kalitesi konusunada değinicem değinmeden edemicem biraz kalitesiz sanki çok sert plastik kullanılmıs esnek ama sert plastik normal kullanımda kesinlikle bişey olmaz.hayvan gibi kullanılırsa herşey sorun yaratır.ama bence 120 tl değil 200+ bi kulaklık cok güzel cok memnunum yalıtımıda çok iyi.ama anlamadığım bi nokta var ses ayarı 100 e aldım sadece çok fazla ses fark etmedi yani bu kadar ses te bana yetiyoda onboard ses kartından olabilrmi realtekHD var sizce kendi ses kartınımı yoksa realteklemi kullanmalıym bide kullananlar yardımcı olursa oyun içinde ses kasmak için kullanıcam surround volume felan var dual plus var onlar 0 da yükseltmelimiyim şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.dediğim gibi 3 gün kullandım ve cok memnunum kesinlikle cok kaliteli ses veriyo bası cok güçlü mici cok net bazıları net değil diyoda karşıdan söylenenler aşırı net bende onların yalancısıyım her yönüyle memnum kaldım sonuçta 120 tl bizimle mezara gitmicek bu kulaklık elbet bi yerde pes edicek.

hayvan gibi kullanılırsa herşey sorun yaratır bu nasıl bir cümledir, bu nasıl bir saygısızlıktır anlamıyorum. Daha önce kaç adet 100tl+ ötesi kullandın da bizim gibi bu kulaklığı kıranları bu şekilde nitelendirmeye çalışıyorsun?Benim şuana kadar 4. 100+tl artı kulaklığım turnuvada kazandıklarım dahil.

aç bakalım yabancı siteleri, oku değerlendirmeleri ondan sonra bize hayvan gibi kullanmakla suçla! bu sorun kronik-üretim hatası mı gör..Ama önce "oku".

Sigma ile hemen hemen aralarında hiç bir fark yok (çok az bir duyarlılık) o zaman sigma neden üretildi?Bir firma aynı segment de birbirinin kutusu, kabı kablosu ses kartı kısacası her şeyi aynı ürün niye sundu pazara bir araştır bakalım?

Bunun kronik bir sorun olduğunu creative kendisi kabul ediyor, üstü kapalı amazon da değişim başlatıldı bile..

Multimedya A.Ş Baran bey kabul ediyor, Koyuncu Elektronik Aslı Hanım kabul ediyor, gelmişsin burada daha 1 ayını doldurmayan kulaklığı savunuyorsun. (Bahsettiğim vatandaşlar Türkiye Creative Distribütörleri boş adamlar değiller anlayacağın)

Dikkat edersen kulaklığın sesi, kendisi ile gelen ses kartı 3d efektleri olsun kimse kötü bir şey demiyor fakat malzeme kalitesi ile ilgili sana 10 üzerinde yabancı link atabilirim. Kısacası fanatizimin kimseye yararı yok, arada kalmış insanları da yanlış yönlendirmektesin.

Doğru mezara götürmeyeceksin ama en azından garanti süresi içinde adam gibi çalışmasını bekleyeceksin!

Çok doğru yoldasın çok!.

kardeşim cümlelerimi tam okumamışşın.ben ne diyorum cümlemin sonunda elbet bi yerde pes edicek bende parça kalitesinden hoşlanmadım her an dağılcak gibi duruyo bunları her seferinde bende dile getiriiyorum ama bu bi kulaklık sonuçta ve sese göre değerlendirmek lazım ilk önce.1 sene gider 2 sene gider o senin kullanımına kalmış 1 haftada gider 1 ayda gider gene o sana kalmış hayvan gibiden kastım hor kullanma ucuz malları öyle kullanıyoruz ya onun içn söyledim sakın yanlıs anlasılmasın.dediğim gibi hiçbirşey bizimle mezara gitmeyecek ama ses kalitesi 10 üzerinden 9 parça kalitesi 10 üzerinden 2 dediğim gibi bende herkezle hemfikirim ayrıca uslubumdan rahatsız olanlardan özür dilerim

• Bende senin gibi bu kulaklığa aşığım doğrudur. sesi cidden iyi özellikle fatal1ty gibi firmanın benzer ürün (sınıfına) göre bu arada ses kontrolü için yardım istemişsin;

Şuanda kulaklık garantide olduğu için programı açılmıyor kendisi veya sigma gelecek olursa BF3,MW3 ve MOH:W de kullandığım ses ayarını yollarım..

Bu arada soracak arkadaşlar için;

Bilgisayarımda
    Creative SB X-Fi ses kartı
    Creative Soundblaster Tactic 3d Alpha nın kendi usb ses kartı (garantide)
    Onboard 5.1 realtekin ses kartı

var

Kullanıyorum, USB ile gelen kendi ses kartı ayarları yapıldıktan sonra fazlaca yeterli,USB - Onboard karta göre cidden fark var fakat USB- SB X-Fi nin özellikle CMSS-3D ve EAX açıldıktan sonra yetişmesi imkansız.

Soracak arkadaşlar için eğer sigma ya gücünüz yetmiyorsa, Playvision'u tavsiye ederim özellikle gerçek 5.1 olması çok dikkat çekici, gelen ses kartı Soundblaster ın ki kadar etkilemedi..

Bu arada playvision razerin üretildiği yerde üretilmekte soranlar için cidden kulak başı 3, toplamda 6 hoparlör barındırıyor kulaklıkta :) yani cidden 5.1 yaşatırım diyor.

incelemesi;http://forum.donanimhaber.com/m_57497840/tm.htm

Edit: Kulaklığa para iadesi kararı çıktı, sigma ellerinde yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0M4d -- 9 Kasım 2012; 16:51:35 >

• Selamlar,

kulaklığı aldım ve genel olarak beğendim. Kendi usb kartını kullanıyorum ama sanki mono ses alıyormuşum gibi oyunlarda.
    Profil aramaları yaptım internette ama bir sonuca ulaşamadım.

Önerisi olan varmıdır konu hakkında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duu

Selamlar,

kulaklığı aldım ve genel olarak beğendim. Kendi usb kartını kullanıyorum ama sanki mono ses alıyormuşum gibi oyunlarda.
    Profil aramaları yaptım internette ama bir sonuca ulaşamadım.

Önerisi olan varmıdır konu hakkında ?

hangi oyunu oynuyosn
  • World of tanks oynuyorum fakat vent konuşmalarında, tv seyredeceğim zaman falan sürekli ayar değiştirmek gerekiyor.
    wot oynarken ventte konusuyorum, bazen tv de açık oluyor, 3 farklı ayar kullanamadıgımız için kalan 2 grubunda sesi feci oluyor :)

Oyun profillerini bulabileceğimiz bir yerler varmıdır acaba?
    ben profil aramaları yaptım gerçi ama internette bulamadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duu -- 15 Kasım 2012; 18:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duu

World of tanks oynuyorum fakat vent konuşmalarında, tv seyredeceğim zaman falan sürekli ayar değiştirmek gerekiyor.
    wot oynarken ventte konusuyorum, bazen tv de açık oluyor, 3 farklı ayar kullanamadıgımız için kalan 2 grubunda sesi feci oluyor :)

Oyun profillerini bulabileceğimiz bir yerler varmıdır acaba?
    ben profil aramaları yaptım gerçi ama internette bulamadım hiç

kulaklıgın içinde oyun ayarları var profil olarak ordan seçebilirsin.
  • durumu olana kendi kullandığım g35i öneririm.
  • ne biçim kulaklık bu yahu, philipsin internet kafelerde kulanılan 10 liralık kulaklıkları deniyip yorum yapanlarla dolu sanırım burası, g35 i yerden yere vurdum taş gibiydi 2 seneey yakın kullandım bunu insan eline almaya korkuyor, cocuklara oyuncak olur bu kulaklık anca
  • bendede sb tactic3d alpha var . vatan indirimi ile aldım . Ses kalitesi olarak güzel . harici programını net den indirip kurdum . ayarlardan studyo kalitesine aldım fakat son ses olarak beni tatmin etmedi nedense .
    kutusunda gelen usb ses kartı ile kullanıyorum . tüm ses ayarları %100 'de fakat kaç tane mp 3 de denediysem son ses düzeyi yeterli değil eski 25 tl lik kulaklığıma göre .
    herhangi bir yerde hata mı yapıyorum yoksa son ses olayı bunların bu kadar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom -- 31 Aralık 2012; 13:43:12 >
  • Arkadaşlar sesi bulanık,basslar kötü diyenlere söylerim O sizin hatanızdır. Control Panel yüklediğinizde CRYSTALIZER i bi güzel yükselttiğinizde o bulanıklıkta gider. bass ı da CONTROL PANEL den yükseltebilirsiniz
    İyi oyunlar hepinize!

Edit: Phantom kardeş Her ayarları yükselttiğinde birbirleriyle anlaşamıyorlar o ayarlar mesela ben güzel güzel müzik dinleyerek ve oyun oynarken güzel ses veriyor

Önerim Şu Ayarlar:
    [On]Crystalizer:%85
    [On]Surround:%65
    [On]Bass %65
    [Off]Dialog Plus(Gerçi voice chat yaparken açmanızı tavsiye ederim)
    [On]Smart Volume:%65(Çünkü bazen şarkı dinlerken ÖZELLİKLE dubstep bazen sesler azalır ve yükselir bu yüzden açtım)-Nedeni Sesleri Belirli bir ayarda tutar

Yani phantom kardeş her şeyin fazlası zarardır ÖZELLIKLE Crystalizer ve Bass anlaşamazlar hem berrak gibi açık olacak ses hemde baslı nası olacak o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaffMARS -- 3 Mart 2013; 10:00:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom

bendede sb tactic3d alpha var . vatan indirimi ile aldım . Ses kalitesi olarak güzel . harici programını net den indirip kurdum . ayarlardan studyo kalitesine aldım fakat son ses olarak beni tatmin etmedi nedense .
    kutusunda gelen usb ses kartı ile kullanıyorum . tüm ses ayarları %100 'de fakat kaç tane mp 3 de denediysem son ses düzeyi yeterli değil eski 25 tl lik kulaklığıma göre .
    herhangi bir yerde hata mı yapıyorum yoksa son ses olayı bunların bu kadar mı ?

tüm ayarları 100 e alman bişey ifade etmez. orda profillerden cs 1.6 yı seç sonra bass ı istedğin kadar ayarla kendim ses 84 te olucak sesi 100 e al mic sesini 50 den 100 e çıkar diğer ayarlara bass hariç dokunma farkı hissediceksin bende çok kurcaladım en iyisi cs 1.6 da
  • kulaklığı bugün aldım elime geçti fakat hem hoperlor hem usbden bağlı kulaklığı aynı anda nasıl kullanabilirim varsayılan aygıt alpha şuan ama kulaklıgı çıkarınca höperloru açınca çalışmasını istiyorum nasıl yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertugur

kulaklığı bugün aldım elime geçti fakat hem hoperlor hem usbden bağlı kulaklığı aynı anda nasıl kullanabilirim varsayılan aygıt alpha şuan ama kulaklıgı çıkarınca höperloru açınca çalışmasını istiyorum nasıl yapabilirim

dün akşam pc den fener maçını hoparlöre bağlayarak izlicektim bende yapamadım :D şey istiyosun dimi ordan alpha 3d yi seçince sesi kulaklığa vericek realteki seçince hoparlörden vericek :D o biraz sıkıntılı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.