Şimdi Ara

CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming USB Mikrofonlu Kulaklık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
40.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ardkşlar 3h+ siberiav2 ses kartlı mi daha mantıklı yoksa 3d alpha mı arkdşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 22 Ekim 2012; 10:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

ardkşlar 3h+ siberiav2 ses kartlı mi daha mantıklı yoksa 3d alpha mı arkdşlar

alphanin da ses karti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

quote:

ikinci el alacağım için olmicak hocam. bu şekilde hangisini önerirsiniz. steelseries 3h ve siberia v2 ses kartı takılı şekilde olacak. 3d alpha kendi olacak.
  • quote:

quote:

quote:

ikinci el alacağım için olmicak hocam. bu şekilde hangisini önerirsiniz. steelseries 3h ve siberia v2 ses kartı takılı şekilde olacak. 3d alpha kendi olacak.

ses kartı olanı almak daha mantıklı. ama alphanın ses kartı niye yok anlamadım usb girişindeki ek parçada diye biliyordum ben

deneyebileceksen en iyisi deneyerek almak

• quote:

quote:

quote:

quote:

ses kartı olanı almak daha mantıklı. ama alphanın ses kartı niye yok anlamadım usb girişindeki ek parçada diye biliyordum ben

deneyebileceksen en iyisi deneyerek almak

yanlş anladınız hocam :) normalde vardırda. ikinci el alacağım için yok olmuş oluyor :) adam ses kartı ile birlikte 110 milyona veririm diyor. diğer ardkş 3h + v2 ses kartlı kulaklıgı 80e bıraktı.

• steelseries kötü ürün yapmaz diye düşünüyorum. alpha alırsan da git vatan'dan al indirim yakalarsan. 110 lira civarı bir fiyata kutulu garantili alırsın
  • Arkadaşlar Bende De Bu Kulaklıktan Var Fakat Mikrofondan Bir Türlü Ses Gelmiyor !
    Birçok Programda Denedim Sonuç Yine Hüsran.Laptopda Denedim Olmadı Masaüstünde Denedim Yine Olmadı...
    Driver'ları Yüklü , Firmware Update Yaptım Fakat Yine De Ses Gelmiyor. Aldığım İlk Gün Denediğimde Ses Geliyordu Fakat Şimdi Gelmiyor.
    Diğer Mikrofon Çıkışlar V.b Devre Dışı Bıraktım Ama Nafile Yardım Ederseniz Sevinirim
    Yapacak Olan Varsa TeamViewer Bilgilerimi De Verebilirim...(Dizüstü Bilgisayar: w7 x64 , Masaüstü Bilgisayar: w7 x86)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkay123

Arkadaşlar Bende De Bu Kulaklıktan Var Fakat Mikrofondan Bir Türlü Ses Gelmiyor !
    Birçok Programda Denedim Sonuç Yine Hüsran.Laptopda Denedim Olmadı Masaüstünde Denedim Yine Olmadı...
    Driver'ları Yüklü , Firmware Update Yaptım Fakat Yine De Ses Gelmiyor. Aldığım İlk Gün Denediğimde Ses Geliyordu Fakat Şimdi Gelmiyor.
    Diğer Mikrofon Çıkışlar V.b Devre Dışı Bıraktım Ama Nafile Yardım Ederseniz Sevinirim
    Yapacak Olan Varsa TeamViewer Bilgilerimi De Verebilirim...(Dizüstü Bilgisayar: w7 x64 , Masaüstü Bilgisayar: w7 x86)

kardeşim aşağılamak ya da dalga geçmek gibi olmasın ama kulaklığa gelen kablonun üzerinde küçük bir düğme var

o kırmızıdaysa yeşile çek

dipnot: bana da olmuştu aynısı çok sinirlenmiştim bi gün sesini kısarken fark ettim

• Razer charcharias kullanıyorum memnunum :D
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Bende De Bu Kulaklıktan Var Fakat Mikrofondan Bir Türlü Ses Gelmiyor !

kardeşim aşağılamak ya da dalga geçmek gibi olmasın ama kulaklığa gelen kablonun üzerinde küçük bir düğme var

o kırmızıdaysa yeşile çek

dipnot: bana da olmuştu aynısı çok sinirlenmiştim bi gün sesini kısarken fark ettim

Kardes orasi da yesil zaten

Simdi baktim yesil diyr hatirliyordum KİRMİZİYMİSS !
    Guleyim mi aglayim mi bilemedim hocam kusura bakmayin 3 gundur ugrasiyordum o switchi oraya koyan ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende aldım..herşeyde laptopta..ipadde v.s canavar gibi..ama pcde(win7 64 bit..) tamımadı...programını kurdum gayet güzel çalışıyor ama alet çalışmıyor..donanım çakuşması diye kurcaladım..şimdi normal jack girişlerinden ses alabiliyorum...ama usb den tanımıyor....birde daha önceden kurduğum program ı açınca cihaz algılanmadı diyor...ve direct programı kapatıyor...halbuki program bayağı güzeldi...(kaldırdım..yeniden kurdum ama..nafile...)
    önerisi olan varmı arkadaşlar..(pc de creativenin eski 5.1 ses kartı var...)
    herkese teşekkürler.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 24 Ekim 2012; 9:12:39 >
  • Selamun Aleykum Kardeşlerim. Ben Laptopuma bassı çok iyi olan bir kulaklık almak istiyorum.Biraz araştırma yaptım şu ikisi arasında kaldım

MDR-XB300

http://www.sony.com.tr/product/ekstra-bass-dj-kulakliklari/mdrxb300l.ae/teknik-ozellikler#tab

SHIBUYA SHL5205BK/10

http://www.philips.com.tr/c/kulakliklar/citiscape-koleksiyonu-shibuya-shl5205bk_10/prd/;jsessionid=B9B71E58169D460C1434ED883C28C909.app120-drp1

Sizce hangisini alayım ?? Bide bu kulaklıklar laptobuma uyum sağlarmı ?? Sizin önerdiğiniz bir kulalklık varmı bass için ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum iyi günler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: avianca

kesinlikle almayın kullandığım en kötü ve zayıf headset. çok kırılgan başımdan çıkarırken sol esnek kısım kırıldı japonla vs her türlü uğraştım tutmadı. garanti için vatan ile görüştüm kullanıcı hatası olduğunu belirttiler. oysa çok zayıf bu sorunu yaşayan bir arkadaşım daha var. ses kalitesi iyi ancak çok zayıf çok kırılgan. bende öyle değil böyle kırılır dedim aldım ayağımın altına vurdum tekmeyi rahatladım..

[size=4]KESİNLİKLE ALMAYIN!

3. ayda aldığım yani daha 7 aylık kulaklığım bu akşam kırıldı, herhangi bir darbe vs kesinlikle yok ve bilin bakalım hangi taraftan? (sol) internette bir çok forumda bilgi soldan kırılma yönünde.

Öncelikle hatanın malzeme kalitesi olduğunu nasıl anladım; neon ışık tuttuğumda plastiğin renginin siyahtan daha farklı olduğunu (aynı tasoları bükünce ortaya çıkan renk gibi açılan bir renk) şeklinde, kesinlikte darbe vs almadı ki boydan boya kırmanız için inanılmaz bir şiddet uygulamanız gerekmekte ki zaten sanki testere ile kesilmiş gibi dümdüz bir kırık şeklinde kıramazsınız (evet birleşme yerinden linear bır kırık) yani etrafında bir çatlama-çizik vs yok..

Ses kalitesine gelince gerçekten güzel, ses kartı çıkması ise harika, ayarlar ile müthiş daha düne kadar buna bir şey olursa yine aynısından alırım diyordum ki artık çok uzağım ve kesinlikle ama kesinlikle uzak durulması gereken bir ürün..Çünkü ben bu ürüne bir şey yapmadan kırıldı.

Yarın iş yerinden garantiye yollayacağım iş yerinde kaç mikron kalınlığında birleşim yeri olduğunu da size söyleyebilirim (dahi tasarımcılar 2 plastiğin arasını boş bırakmışlar bu yüzden kırıldığında aslında içinin boş olduğunu görebiliyorsunuz yani ahım şahım afilli kalınlıkta gördüğünüz kulaklık hoparlörü ile tacın birleşim yerinin arası boş!)

Kesinlikle almayın

Bakalım garantiye gidince ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: tremregs

Selamun Aleykum Kardeşlerim. Ben Laptopuma bassı çok iyi olan bir kulaklık almak istiyorum.Biraz araştırma yaptım şu ikisi arasında kaldım

MDR-XB300

http://www.sony.com.tr/product/ekstra-bass-dj-kulakliklari/mdrxb300l.ae/teknik-ozellikler#tab

SHIBUYA SHL5205BK/10

http://www.philips.com.tr/c/kulakliklar/citiscape-koleksiyonu-shibuya-shl5205bk_10/prd/;jsessionid=B9B71E58169D460C1434ED883C28C909.app120-drp1

Sizce hangisini alayım ?? Bide bu kulaklıklar laptobuma uyum sağlarmı ?? Sizin önerdiğiniz bir kulalklık varmı bass için ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum iyi günler :)

biraz geç bir cevap ama anca okudum burayı arkadsım imkanın varsa loptopdada tlf dada en iyı kalıteli bassı vericek tek bir marka ve model var dr dree bets studyo modeli 800 900 lira arası turkiyeden ilk alanlardanım eouro yukselmeden önce 650 liraya d&r dan aldım 12 taksişt gene öyle yerden al şu an 2 .el en çok taklidi olan marka bu sakın saturun dr teknosa dışında bıryerden alma satürunde medya markda dinle ama kendi tlf nundanm yada mp3 çalarınından dinle ısrar et çünki içınde 2 pile çalışan kendi anfisi olan bir modeldir o sony falan hikaye kalır phılıps zaten katmıyorum bile hesaba

• quote:

Orijinalden alıntı: AYHAN YILDIRIM5352

quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Bende gecen gun dinledim bu alphayi maalesef arenanin yanindan gecemez.

Titresim falan yok, bass cok guclu oldugu icin bazen kulaginda titriyor.

Arena artik piyasadan kalkti maalesef. Cok iyi ses verebilen bir alettir kendisi.

Su anda kulaklik alacaklara tavsiyem 5.1 ses kartiniz varsa roccat kave alin yada medimarktlarda satilanhttp://tr.akg.com/product-detail-tr/ghs-1.html bunu alin. Roccat 270 akg ghs1 ise 240 tl su anda alabileceginiz en guzel oyun kulakliklari. Roccat guc timsali filmlerde ve oyunlarda cok iyi performans verecektir akg ghs1 ise her tur isin altindan kalkabilecek, son derece dengeli ve berrak asla kendini bozmayacak bir kulaklik.

bu arkadaşın bahsettıgi Roccat kave alın derim çok çok kaliteli sanal degil gerçek 5+1 kulaklık içınde küçük olarak her birınde 4 drıver var işin ilginçi 10 dan fazla marka kulaklıgım var en pahalısı dr dree studyo monster buna ragmen roccat kave de müzikdede çok çok başarılı ve detaylı genelde oyun kulaklıgında müzik tarafı zayıf olur ama malzeme kaliteside çok iyı üstelık çok büyuk olmasaına ragmen hafif ve baş agrıtmıyor ben 220 liraya aldım 10 ay oldu
    oyunlardada hayli detaylı heleki 3 d ses efektlri olan vidolarda falan şahane o çokl pahalı g35 bile sanal 3d ses veriyor dikatinizi çekerim

kendi yazdıgımdan alıntı yaptım bu tip kulaklık arayanlar mutlaka bu kulaklıgı en azından incelesin derim bn de var tek kelimeyle şahane gercek 5+1 bu

• KESİNLİKLE ALMAYIN DAHA NE KADAR BÜYÜK YAZABİLİRİM
  • neyse, bende almayı planlıyordum fakat vazgeçtim gibi. 100-150 civarı önerebileceğiniz başka bir kulaklık varmı? oyun için arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i-liek-turtals -- 1 Kasım 2012; 9:13:28 >
  • ben alpha 3 d yi 3 gün önce vatandan aldım.3 d özelliği çok iyi.bas kalitesi kulağı acıtmaması sesin netliği gayet iyi hatta çok iyi.kullanmadan yorum yapanlar kulaklıgı gömenler var.bu kulaklıgı gömenler başka kulaklık aldıkları için pişmanlar ama şu parça kalitesi konusunada değinicem değinmeden edemicem biraz kalitesiz sanki çok sert plastik kullanılmıs esnek ama sert plastik normal kullanımda kesinlikle bişey olmaz.hayvan gibi kullanılırsa herşey sorun yaratır.ama bence 120 tl değil 200+ bi kulaklık cok güzel cok memnunum yalıtımıda çok iyi.ama anlamadığım bi nokta var ses ayarı 100 e aldım sadece çok fazla ses fark etmedi yani bu kadar ses te bana yetiyoda onboard ses kartından olabilrmi realtekHD var sizce kendi ses kartınımı yoksa realteklemi kullanmalıym bide kullananlar yardımcı olursa oyun içinde ses kasmak için kullanıcam surround volume felan var dual plus var onlar 0 da yükseltmelimiyim şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.dediğim gibi 3 gün kullandım ve cok memnunum kesinlikle cok kaliteli ses veriyo bası cok güçlü mici cok net bazıları net değil diyoda karşıdan söylenenler aşırı net bende onların yalancısıyım her yönüyle memnum kaldım sonuçta 120 tl bizimle mezara gitmicek bu kulaklık elbet bi yerde pes edicek.

• heee. diğerleri başka bişey kullandığı için kötülüyo. sende kullandığın için iyi diyosun. ironiyi görebiliyomusun?
    hangi ayarı nasıl yapman gerektiğini biliyorum, kulaklığı bir günlüğüne kullandım fakat şu tutumun yüzünden anlatmaktan soğudum.
    ayrıca 200 liralık kulaklıkla bunun arasında dağlar kadar fark var.
  • kardeşim öyle diyosun gerçekten güzel kulaklık beklentilerimi 2 ye katladı gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.