Ürün model numarasında G6 model numarası yazıyor. G6 modelide gelebilir. Resmi sitesi https://us.creative.com/p/sound-blaster/sound-blasterx-g6 amazon Ses kartı Creative Sound BLASTERX G5 – ses kartı – 24 bit, 70SB170000000 https://www.amazon.com.tr/dp/B07FY45F2S< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 25 Ekim 2022; 20:9:50 > |
Creative Sound BLASTERX G5 Ses kartı 2360 TL
-
-
anakartlardaki yeşil soketten farkı varmı. hoparlörle anlayabilirmiyiz farkı yoksa kaliteli kulaklık mı lazım buna.bilmediğim için soruyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farkı var tabii. Hoparlörünüz iyi ise farkı anlarsınız elbette. Aynı şey kaliteli bir kulaklıkla da anlaşılır. Özel bir ilginiz yoksa "bence" gerek yok.
-
Creative X4 mü bu mu alınmalı bilen biri yardımcı olabilir mi?
-
bütün kulaklıklarda farkı anlarsın . Ben g6 kulandım zamında harika bir ses kartıydı . Kulak içi kulaklık ta 5 kata yakın farkı vardı anakarta kıyasla sennheiser cx 275s . beyerdynamic dt 990 pro 250 ohm bunuda çok iyi sürüyor du zaten anakart ta neredeyse ses çıkmıyor
Steelseries Arctis 5 gibi usb üzerinden kullanılan kulaklıklar için mantıklı olmaz sanırım hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilgilendirme için teşekkürler. kulaklık sevmiyorum. logitech z506 hoparlör var. ben anakarttan ses almaya devam edeyim en iyisi.
Evet hocam doğrudur 3.5 mm giriş kulaklıklar ve hoparlör ler için dir
G6 genelde oyuncular için tasarlanmış x4 ise genel kulanım içindir ayrıca x4 2021 yılında çıkmış daha günceldir ama arada nekadar fark var yada yok bilmiyorum ancak reddit te baka bilirsin
Merhaba arkadaşlar,
Ürünü alan var mı G5 mi G6 mı geliyor? Bende sipariş verdim G6'dır diye ama G5 ise iptal edeceğim.
-
B07FY45F2S
G6 diyor bu kodu arayınca
Az önce Amazon ile iletişime geçip doğrulattım başlıkta ki isim hatalı olup G6 gönderilecektir denildi, alacaklar içinde bilgi olsun.
Steelseries Arctis 5 ve 7, sadece kulaklık değil, kulaklık+usb ses kartı şeklinde birer set. Onların ses kartından memnun olmayan biri, 3,5 mm 4 pin dişi soket-3,5 mm 3 pin erkek soket şeklindeki ara kablo ile kullanabilir.
Bu cihaz, tam olarak, Arctis'in USB Chatmix Dial adlı USB ses kartının ya da anakart üzerindeki onboard ses chipinin yaptığı işi yapıyor, biraz daha iyi yapıyor sadece.
-
Biri g5 biri g6
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Farkı var tabii. Hoparlörünüz iyi ise farkı anlarsınız elbette. Aynı şey kaliteli bir kulaklıkla da anlaşılır. Özel bir ilginiz yoksa "bence" gerek yok. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X