Şimdi Ara

Creative Sound BlasterX G6 Hi-Res 130dB 32bit/384kH 7.1 HD Gaming DAC USB Ses Kartı - 2293 TL Amazon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
6.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Bu ses kartını kullanıyorum. Gigaworks T40 kullandım geçen seneye kadar.

bu ses kartını kullanacağınız en hafif speakerlardan birisidir bence. Gigaworks T40 bence pek de kaliteli bir ürün değil. Şöyle amfili profesyonel bir speaker alın da hakkını versin.

• Kullanan varsa X4 (ve SXFI) mü G6 mı diye sorsam? SXFI, desteklenmeyen Hi-Fi kulaklıkta da işe yarar bir performans veriyor mu?

• mcake± kullanıcısına yanıt

hocam teşekkürler yanıtınız için, 4 bin tl ye bulabileceğim en iyi speaker t40 oldu steel series arena almaya kalksam en son kampanyada 7.999 tl idi şimdi olmuş 10.000 tl onu da geçtim 1+1 düzgün bir speaker alsam en az o da 7-8 bin... en iyisi yine t40, en azından yüksek ses ile işim yok bana net ses vermesi önemli oyun filan oynamam müzik dinlemek ve film/dizi izlemek için bana yeterli; bu ses kartını da ileride hani güzel bir kulaklık alırsam kullanırım düşüncesi ile yatırım amaçlı düşünüyorum

• hocam tavsiye ettiğiniz hoparlorün satıcısı amazon değil, beğenmediniz zaman uğraşır durursunuz iade ile kargo ile...

• Amazon satıcılı o fiyata bulamazsınız. Edifier bir üst modeli olan bu versiyonunu tavsiye ederim. 2 ayrı arkadaşıma da aldırdım ve çok memnunlar. TR fiyatı 8-9k TL civarı

Bu da TR fiyatı

https://www.edifierturkiye.com/edifier-r1280dbs-subwoofer-cikisli-optik-girisli-4-bass-unitesi-multi-media-2.0-aktif-v.5.0-bluetooth-hoparlor-42w-rms-

• Father Torque kullanıcısına yanıt

x4 kullanıyorum ama kulaklıkla hiç kullanmadım. steel series arena 7 hoparlörle kullanıyorum optik çıkış. şöyle bir kötülüğü var korsan filmlerde ses kalitesi kötüyse ses alamıyorsun resmen ama iyiyse yani video mp3 flac gibi dosya kalitesine göre sürekli ses açıp kapatıyorsun onu sevmedim.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.