Gigaworks T40 ile kullanan var mı? |
Creative Sound BlasterX G6 Hi-Res 130dB 32bit/384kH 7.1 HD Gaming DAC USB Ses Kartı - 2293 TL Amazon (3. sayfa)
-
-
Bu ses kartını kullanıyorum. Gigaworks T40 kullandım geçen seneye kadar.
bu ses kartını kullanacağınız en hafif speakerlardan birisidir bence. Gigaworks T40 bence pek de kaliteli bir ürün değil. Şöyle amfili profesyonel bir speaker alın da hakkını versin.
-
Kullanan varsa X4 (ve SXFI) mü G6 mı diye sorsam? SXFI, desteklenmeyen Hi-Fi kulaklıkta da işe yarar bir performans veriyor mu?
-
hocam teşekkürler yanıtınız için, 4 bin tl ye bulabileceğim en iyi speaker t40 oldu steel series arena almaya kalksam en son kampanyada 7.999 tl idi şimdi olmuş 10.000 tl onu da geçtim 1+1 düzgün bir speaker alsam en az o da 7-8 bin... en iyisi yine t40, en azından yüksek ses ile işim yok bana net ses vermesi önemli oyun filan oynamam müzik dinlemek ve film/dizi izlemek için bana yeterli; bu ses kartını da ileride hani güzel bir kulaklık alırsam kullanırım düşüncesi ile yatırım amaçlı düşünüyorum
-
4000 civarı için düşünülebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam tavsiye ettiğiniz hoparlorün satıcısı amazon değil, beğenmediniz zaman uğraşır durursunuz iade ile kargo ile...
-
Amazon satıcılı o fiyata bulamazsınız. Edifier bir üst modeli olan bu versiyonunu tavsiye ederim. 2 ayrı arkadaşıma da aldırdım ve çok memnunlar. TR fiyatı 8-9k TL civarı
amazonEdifier R1280DB Hoparlörhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B01NCTGH9M/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A2678X12KWF8FF&th=1Bu da TR fiyatı
-
x4 kullanıyorum ama kulaklıkla hiç kullanmadım. steel series arena 7 hoparlörle kullanıyorum optik çıkış. şöyle bir kötülüğü var korsan filmlerde ses kalitesi kötüyse ses alamıyorsun resmen ama iyiyse yani video mp3 flac gibi dosya kalitesine göre sürekli ses açıp kapatıyorsun onu sevmedim.
-
Çok teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X