Şimdi Ara

Creative subwooferim yandı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerde ve nasıl yaptırabileceğimi bilen varmı?
    Gigaworks s750 model.Konttan tutun onun teknik servis dediği şirketlere kadar araştırdım ama biz yaparız diyen olmadı.
    Daha önce yaptırmış olan varsa lütfen yardım etsin.

• oto ses sistemi yapan yerlere götür büyük ihtimal yaparlar

duman cıktıysa anfi tamamen pert olmuş olabilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

oto ses sistemi yapan yerlere götür büyük ihtimal yaparlar

duman cıktıysa anfi tamamen pert olmuş olabilir ...

Dostum bugün tv falan tamir eden yere sordum.Adam daha ayrıntıyı bile söylemeden hayır dedi.Anlamıyorum madem her çeşit elektronik alet tamiri yapılır yazıyorsun ozaman neden sorunu bile duymadan hayır diyorsun.Sorun besleme kartında.Çünkü güç ışığı yanıp sönüyor ve kumanda koluna hiç güç gelmiyor.Ama doğru düzgün bir elektronikçi yok etrafımda.Birde istanbulda oturuyoruz.Ondan yaptıran varmı diye sordum.Yazık 850 lira verdiğim sistem yatıyor evde:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

Nerde ve nasıl yaptırabileceğimi bilen varmı?
    Gigaworks s750 model.Konttan tutun onun teknik servis dediği şirketlere kadar araştırdım ama biz yaparız diyen olmadı.
    Daha önce yaptırmış olan varsa lütfen yardım etsin.

yetkili servislerin hiçbirinden mi sonuç çıktı?
    sen sen ol sakın tv,müzik seti tamiri yapan abuk sabuk yerlere bulaşma.4+1im vardı benzer duruma düştüm.garantisi bitmişti ben de o tarz bi yere götürmüştüm.ses sisteminin yarısı kadar para istedi.sözde yaptı 1hafta dinledim tekrar aynı sorun çıktı bozuldu.güvenilmez yerler böyle yerler bence bulaşma..
  • creative mesaj at ve durumu bildir distribütör aracılığıyla ulaşsınlar yada bir şey yapsınlar
  • basınız kac inch se ona gore bas alınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenrouiji -- 10 Eylül 2011; 1:41:58 >
  • Düzgün bir muhatap bulamadım.Bende elektronikçi olan bir akrabama gönderdim kolonu çaresizlikten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.