Şimdi Ara

CREATIVE T3 - DENİZLİ (SATILDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim sıkıntım şu ilk önce havale daha sonra ürün demissiniz. alışveriş böyle olacaksa çok sıcak bakmıyorum. bir kere agzım yandı bu işten o yüzden karşılıklı güven açısından dolayı kapıda ödeme şeklindeki bir alışveriş daha sağlam olur. madem ki ürününüze güveniyorsunuz o zaman kapıda ödeme yapın alıcıda geri yollamaz filan alırsınız paranızı pttden veya hangi şirketse artık.. eger bu sekilde düşünürseniz hemen görüşelim.. hayırlı satışlar dilerim. fiyat güzel. kargo ücreti önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cincan18 -- 15 Eylül 2013; 17:32:54 >
  • ilgilenen herkese teşekkürler satış ocak ayına kadar set şehir dışında olduğu için kapalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick99

ilgilenen herkese teşekkürler satış ocak ayına kadar set şehir dışında olduğu için kapalıdır

P.m. attım kardeşim
  • pm attım
  • Urun satıldı mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 de 450 tl ymiş 2015 de 500 tl yıllandıkça fiyattı artıyor ne z5500 be

• zamanında bendeki ana ünitenin power ledi gitmişti.. logitech avrupaya mail atmıştım bana led yollayın diye. adamlar komple üniteyi sıfır olarak göndermişlerdi... hey gidi hey... vazgeçilmezim bu sistem.
  • has_başkan kullanıcısına yanıt
    Keşke 2013 teki dolar kuruyla şimdiki de aynı olsaydı bu hallere düşmezdik. Ahh ahhhh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick99 -- 28 Haziran 2015; 19:37:59 >
  • Mesaj attım
  • Fiyat çok iyi,alacak ihtiyaci olan kaçırmasın.

• Çorlu ya bi giden olsada aldırsak...

• Pm...
  • Istanbul kargo olsa 1 saniye durmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.