Şimdi Ara

Satılık -- LG G2 -- (32 GB) SİYAH (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar telefon teknosadan alınma xxxx fatura tarihlidir.Özel spiegen kılıfı ve ekranında koruyucu filmiyle kullanılmıştır.Alana xx lira saydığım kılıfınıda hediye edeceğim.Telefon temiz kullanılmış olup iyi kondisyondadır.

Ürün kutusu ve içerikleriyle teslim edilecektir.Satış elden veya önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır.

Lütfen rica ediyorum gereksiz yorumlardan kaçınalım yok orda şu kadardı yok burda bu kadar ben teknosadan xxxx tl ye aldım fiyatımı beğenmiyorsanız lütfen başka ilanlara bakın.

Telefon siyah renkli 32 GB modelidir.

Fiyat:xxx (takas düşünmüyorum fiyat sondur )
     Satılık -- LG G2 -- (32 GB) SİYAH (SATILDI) Satılık -- LG G2 -- (32 GB) SİYAH (SATILDI) Satılık -- LG G2 -- (32 GB) SİYAH (SATILDI)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick99 -- 18 Nisan 2014; 12:30:54 >

• Teknosa dan alınma faturanın resmini de eklemen mümkünmüdür acaba birde ön yüzünü çektiğin fotosunda alt orta kısmında çatlak var gibi duruyor daha iyi bir foto eklemeni tavsiye edeerim tşk hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alestra123

Teknosa dan alınma faturanın resmini de eklemen mümkünmüdür acaba birde ön yüzünü çektiğin fotosunda alt orta kısmında çatlak var gibi duruyor daha iyi bir foto eklemeni tavsiye edeerim tşk hayırlı satışlar

Ben de çatlak gibi gördüm ama o fotoğrafı çeken telefonun parlaması dikkatli bak
  • maverick99 kullanıcısına yanıt
    Cumaya Kadar Rezerve Ederseniz. Cihazı Alayım Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktasEntertainment -- 8 Nisan 2014; 18:05:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar dediginiz gibi fotografta oyle cikmis oyle bir sorun olsa bahseder ona gore fiyat yazardim ama cok tesekkur ederim uyardiginiz ve durumu acikladiginiz icin flasin azizligine ugramisim

• Urun yarin aksama kadar rezervedir eger satilmazsa cumaya kadar size rezerve olacak hocam duruma gore burdan yine bilgilendirme yapacagim ilginen herkese icten tesekkur eder iyi forumlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick99 -- 9 Nisan 2014; 2:39:21 >
  • Cok iyi fiyat.16 gb icin bu rakami isyetenler var forumda.Alan olmazda bende almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 9 Nisan 2014; 9:12:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Lg G2 16gb 250 TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürün forum dışına elden satılmıştır ilgilenen herkese çok teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.