Şimdi Ara

CREATIVE T3 - DENİZLİ (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Creative T3 Alınalı ne kadar oldu bilmiyorum ama büyük ihtimal garantisi ya bitti ya bitecektir.Gold bilgisayardan almıştım.Performans olarak en ufak sıkıntısı yok sadece görsel olarak ufak tefek pürüzleri var.Bilen bilir kendisi slam teknolojisine sahip gayet kaliteli midleri tizleri bassları olan küçük dev :). Fiyatım 200 lira pazarlık ve takas yok Denizli elden teslim.

Microlab FC-530 Garanti fatura yok. Sistemde performans olarak hiçbir problem yok.Görsel olarak gayet iyi durumda. Ahşap güzel bir görüntüsü var.Fiyatım 125 lira pazarlık ve takas yok Denizli elden teslim.

Gördüğünüz üzere ürünlerin aslında tek sıkıntıları kutularının olmayışı gerek bu yüzden gerekse temiz gönül ferahlığıyla bir alışveriş yapmak istediğim için elden satılıktırlar.

CREATIVE T3 - DENİZLİ (SATILDI) CREATIVE T3 - DENİZLİ (SATILDI)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick99 -- 12 Nisan 2016; 17:57:52 >

• ah müstakil evim olcaktı kiiii
    gerçi o zaman bendekini satmazdım :)
    fiyat ortalama. Diğer uçuk fiyatlara göreyse güzel.
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

ah müstakil evim olcaktı kiiii
    gerçi o zaman bendekini satmazdım :)
    fiyat ortalama. Diğer uçuk fiyatlara göreyse güzel.
    Hayırlı satışlar.

müstakil ev var ama para yok aslında daha profesyonel cihaz aramaktayım. bazen de şeytan dürtüyor git z-5500 al uğraşma diye...

güzel ürün, takipteyim. hayırlı satışlar
  • @DreamSs ve @tass_co ikinizede teşekkür ederim sağolun.Tüm samimiyetimle söylüyorum eğer mustakil evde veya duvarları biraz daha sağlam olan apartmanda oturuyor olsaydım satmayı düşünmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick99 -- 23 Ağustos 2013; 19:37:24 >
  • Off.. Bende olmasaydı aynı setten kaçırırsam namerdim. 5-6 senedir kullanıyorum maşaalalh bana mısın demedi sistem. Arkadaşım daha geçen hafta 523tl ye mi ne dedi Z623 mü ne almış 2+1 yazık oldu adama.

Ekran ışığının yanmamasının hiç önemi yok bir kullanıcı olarak söylüyorum zaten bassı, center ve arkaları ayarladıktan sonra sadece sesi kısıp açarsınız ki kumandada herşey var zaten ekranı ezberlersiniz hemen kaldı ki ses kartı da en sağlamlarından, hemde hediye! Vallahi bedava!
  • Herhalde problem garanti iş olsun diye elden satmak istiyor olmam yoksa şimdiye kadar giderdi sanırım.Dediğiniz gibi ekran ışığı problem olmuyor aynı zamanda ses kartıda belirttiğiniz gibi z-5500 e yakışan iyi bir kart birlikte güzel iş çıkarıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick99 -- 28 Ağustos 2013; 0:22:38 >
  • zaten ne kadar uğraşırsan uğraş kargo yapamazsın bunu, eşek ölüsü kadar ağır, ben tek başıma kaldırırım diye düşünüyordum ama yapamadım, taşımak için bile 2 kişi gerekli.

fiyatı normal. piyasada bulunamadığı göz önünde bulundurulursa kaçırmamak lazım. bende 2 yıldır var, ciddi anlamda çok iyi, tam oyun ve sinema sistemi. stereo müzik için almayın hüsrana uğrarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maverick99 kullanıcısına yanıt
    Ama işte kargosu çok tutar, yoksa inan durmaz giderdi. Hatta ben alsamda 2X Z5500 mü kullansam ne, vallahi alınası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick99

Tertemiz cihaz 450 lira.Tek sorun ekran ışığının yanmaması.Yazılar okunuyor vede bu sorun logitechin bu modelinin kronik bir sorunuymuş yani önemli bir şey değil yaptırılmasada olur.Set yaklaşık 1 yıldan fazla bir süredir öyle kenarda yatıyor masum masum.Pek fazla kullanma şansım olmadı apartmancılıktan ve komşulardan dolayı.Kozmetik olarak set gayet iyi durumda zaten nasıl olmasın fazla kullanılmadı :)

Kargo olayına gelince en aşağı 50-60 tutar ayrıca pekte güven verici olmaz bildiğiniz üzere bu bir elektronik cihaz vede köpüklü harbi orjinal kutusu olmadığı için sağlam iş olmaz elden alınması daha garanti olur isteyen olursa evimde gelip deneyebilir karşılıklı sağlam alışveriş yapmış oluruz.Ayrıca araçla gelmenizi tavsiye ederim çünkü set baya bir ağır aynı zamanda.

Fiyat: 450

Seti gelip elden alana creative profesyonel seri gamer ses kartıda benden hediye.(Bu kartla kristalize ses özelliğini aktif ederseniz z-5500 ün eksik olan tiz performansını düzeltirsiniz.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Pm attım kardeş.

• p.m.
  • pmler cevaplandı satışa devam.Kargolu gönderim için pm atacaklar lütfen tekrar belirtiyorum elden satış yapılacaktır alet büyük ve ağır kargolanacak gibi değil.Kargolamaya kalksam bile ses kartıyla beraber min 60-70 tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick99

pmler cevaplandı satışa devam.Kargolu gönderim için pm atacaklar lütfen tekrar belirtiyorum elden satış yapılacaktır alet büyük ve ağır kargolanacak gibi değil.Kargolamaya kalksam bile ses kartıyla beraber min 60-70 tutar.

Istanbul da olsan 2 günde satılırdı :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam Çorlu aslında İstanbul'a 1-1.5 saat uzaklıkta ama yinede gelmeyi bile düşünmüyor millet Allah'tan kargo şirketleri var yoksa ne olacakmış halimiz.
  • İzmire kargo seçeneği var mı ??
  • _BordoBereLi_ _ kullanıcısına yanıt
    ilanda belirttiğim gibi ürünü elden satmak istiyorum.
  • Kargo seçeneği eklenirse pm atarsınız. İyi satışlar.
  • Bir zamanlar bende kullanıyordum deli sistem sesi sonuna kadar açsan bile patlama yapmaz yalnız fotograflar daha düzgün çekilirse daha çabuk satılır diye düşünüyorum
  • teşekkür ederim yorumunuz için resimleri değiştirdim umarım eskisinden daha iyi olmuştur.
  • takip.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.