Şimdi Ara

Creative t3 mü? Logitech z623 mü?(T3 Alındı Memnun Kalındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cromartie

Hayırlı olsun.

Ben bunu lcd tv ile kullanacaktım ama herhalde ses kartı olmadığı için kaliteli bir ses elde edebilmem mümkün değil. detay açısından nasıl olur lcd ile uyumu acaba? logitech malum detay özürlüsü dolayısı ile hala kararsızım.

Ben de lcd tv ile kullanmayı düşünüyorum.
    Başka ürünlerle kıyasladığımda gerçekten T3 farklı duruyor.
    İndirime girince vatandan almayı düşünüyorum.$ da düşüyor zaten...
    Kutu içeriğinden Çift kanallı RCA kablosu çıktı mı acaba? Lcd v.s bağlamak için...
    Yorumlarınızı bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweroftheking

quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

Hayırlı olsun.

Ben bunu lcd tv ile kullanacaktım ama herhalde ses kartı olmadığı için kaliteli bir ses elde edebilmem mümkün değil. detay açısından nasıl olur lcd ile uyumu acaba? logitech malum detay özürlüsü dolayısı ile hala kararsızım.

Ben de lcd tv ile kullanmayı düşünüyorum.
    Başka ürünlerle kıyasladığımda gerçekten T3 farklı duruyor.
    İndirime girince vatandan almayı düşünüyorum.$ da düşüyor zaten...
    Kutu içeriğinden Çift kanallı RCA kablosu çıktı mı acaba? Lcd v.s bağlamak için...
    Yorumlarınızı bekliyoruz...

Malesef iki tarafıda rca olan bir kablo çıkmıyor.Küçük bir aparat ve ek kablo satın alarak bağlıyabilirsiniz lcd ye.Yada içinden çıkan kabloyu televizyona bağlayıp diğer ucundaki 3.5mm girişi kumandadaki aux girişine bağlıyarak ses alabilirsiniz.

• Arkadaşlar, yarın istanbula gideceğim ve bu ürünü nerde dinleyebilirim teşhir ürünü olarak acaba cevahir teknosada varmıdır ya da mecidiyeköyde yada taksimde vatanbilgisayar varmı?varsa tarif edebilirmsiniz?istanbullu arkadaşlar yardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Arkadaşlar, yarın istanbula gideceğim ve bu ürünü nerde dinleyebilirim teşhir ürünü olarak acaba cevahir teknosada varmıdır ya da mecidiyeköyde yada taksimde vatanbilgisayar varmı?varsa tarif edebilirmsiniz?istanbullu arkadaşlar yardım edin...

Ben Bahçelievler Gold da dinlemiştim.Vatan Topkapı da var....ama cevahir de de var olabilir
  • CREATIVE
    GIGAWORKS T3 2+1 SPEAKER 235,00 USD 425,66 TL *319,24 TL

Vatan internet satışlarına yine% 25 indirim yapmış.Ama bu sefer kargo alıcıya ait...
  • İstanbula gitme işiş pazartesiye kaldı gemiler iptal oldu yaww. hayret yaaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweroftheking

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Arkadaşlar, yarın istanbula gideceğim ve bu ürünü nerde dinleyebilirim teşhir ürünü olarak acaba cevahir teknosada varmıdır ya da mecidiyeköyde yada taksimde vatanbilgisayar varmı?varsa tarif edebilirmsiniz?istanbullu arkadaşlar yardım edin...

Ben Bahçelievler Gold da dinlemiştim.Vatan Topkapı da var....ama cevahir de de var olabilir

Cevahirdeki teknosada olabilir mi acaba? ya da mecidiyeköy gold...
  • t3 iyi sistem ama ben vatanda dinlediğimde baslar biraz zayıf geldi bana bir de ben yumuşak tatlı basslardan hoşlanırım ama t3 te bu biraz sertti mid tizler ise gercekten harika..

şimdi jamo i300 bakıyorum bose3/5 eledim yalnız nette falcon xs 2+1 gordum aklım karıstı baya

acaba hangisi ve neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

T3 ün bassı çok güçlüdür.

Z623 Güçsüz müdür?

ramazan davulu güçsüz müdür?

İnternetten okuduğu yorumlarla konuşan biri daha. z2300 ile karıştırıyosun heralde. Onun hakkında bu tip yorumlar var çünkü. z623 kullanıcısıyım haksızlık ediyosun sisteme.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

quote:

quote:

Z623 Güçsüz müdür?

İnternetten okuduğu yorumlarla konuşan biri daha. z2300 ile karıştırıyosun heralde. Onun hakkında bu tip yorumlar var çünkü. z623 kullanıcısıyım haksızlık ediyosun sisteme.

Zaten nerde Z623 lafı geçse kullanmayan ezbere konuşan orada.

• Beyler mağazada banada güçsüz geldi hatta tereddütlerimide yazmıştım ama evde çok güçlü gerçekten g500 z2300 z5500 bose3 filan vardı bende onları aratmıycak seviyede.Ve basslar gerçekten yumuşak.Birde yeni kart aldım bakalım gelsin ozaman ne olcak mid tiz çok başarılı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

t3 iyi sistem ama ben vatanda dinlediğimde baslar biraz zayıf geldi bana bir de ben yumuşak tatlı basslardan hoşlanırım ama t3 te bu biraz sertti mid tizler ise gercekten harika..

şimdi jamo i300 bakıyorum bose3/5 eledim yalnız nette falcon xs 2+1 gordum aklım karıstı baya

acaba hangisi ve neden?

focal olmasın o fiyat yüksek o paraya biraz daha koyar stereo sistem kurarım

evet fark ettim ama düzeltme yapamadığımız için düzeltemedim mesajımı. falcon aklımda nerden kaldıysa

focal xs için en son 1000 lira gibi bir fiyat aldım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Z623 Güçsüz müdür?

ramazan davulu ile kıyaslamadım. öyle anlaşıldığı için kusura bakmayın. ama onu yazmamın sebebi aşırı bass gücünün önemsiz olduğunu düşündüğüm içindi. ben iki megaworksu birbirine bağlayıp 2 sub + 10 uydu lu bir sistem kurdum sonra da sattım T3 aldım. 2 megaworks ün sesine doyum olmuyordu ama aşırısının anlamsız olduğunu düşündüm. asıl güzel olan yeterli bir ses seviyesinde maksimum kalitedir. bence T3 çoğu muadilinden üstün. arkadaşın bu yorumu da durumu özetliyor.

quote:

Evet arkadaşlar sistem bügün 3 gibi elime ulaştı vatan world kart kampanyasından almıştım amcamın kartıyla kargo görevlisi illaha amcamın kimliğini istedi bir 10 dakika tartışmanın ardından aynı soyad iste sen daha neyin derdindesin deyince verdi gitti.Gelelim sisteme aldığımdan beri dinlemekteyim flac dan mp3 e rapden rock a bütün türleri dinledim, mid tiz beni resmen büyüledi çok berrak bir ses var sesi istediğinz kadar açın uydularda asla bozulma çatlama olmuyor, woofer ise başta hoşuma gitmedi masanın altına koymuştum uğultu geliyordu sonra odanın köşe tarafına aldım hiç bu kadarını beklemiyordum muazzam bir bass var odanın tam çaprazı duvar dibine gittiğimde duyduğum bassın hazı tarif edilemez :) creative den hiç böyle bir sub performansı beklemezdim bass seviyesini ortanın biraz altına ayarladım.Ses şiddeti çok yüksek.Elinde bu sistem olan arkadaşlar (Kinkfolk Kia Shine - So Kirspy) şarkısını bi çalmasını tavsiye ederim :) Bu sistemi tercih etmeme yardımcı olan arkadaşlarada teşekkür ederim.Özellikle tibitermo ya.Bir arkadaşda basslar kısıldığında dahi çok geliyormuş demiş hayır bass ayarını kısarsan nerdeyse hiç duyulmuycak seviyeye kadar iniyor.Sistem daha yeni ilerliyen zamanlarda detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum.Bu zamana kadar kullanıp sattığım sistemler arasında bir kıyasalama yapayım Creative T3>Bose Companion3(T3 güç bakımından 2 ye çok rahat katlar.)>Harman Kardon SoundSticksII>Creative G500>Logitech z2300(Megaworks uydulu)>Logitech z5500

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Z623 Güçsüz müdür?

ramazan davulu ile kıyaslamadım. öyle anlaşıldığı için kusura bakmayın. ama onu yazmamın sebebi aşırı bass gücünün önemsiz olduğunu düşündüğüm içindi. ben iki megaworksu birbirine bağlayıp 2 sub + 10 uydu lu bir sistem kurdum sonra da sattım T3 aldım. 2 megaworks ün sesine doyum olmuyordu ama aşırısının anlamsız olduğunu düşündüm. asıl güzel olan yeterli bir ses seviyesinde maksimum kalitedir. bence T3 çoğu muadilinden üstün. arkadaşın bu yorumu da durumu özetliyor.

quote:

Evet arkadaşlar sistem bügün 3 gibi elime ulaştı vatan world kart kampanyasından almıştım amcamın kartıyla kargo görevlisi illaha amcamın kimliğini istedi bir 10 dakika tartışmanın ardından aynı soyad iste sen daha neyin derdindesin deyince verdi gitti.Gelelim sisteme aldığımdan beri dinlemekteyim flac dan mp3 e rapden rock a bütün türleri dinledim, mid tiz beni resmen büyüledi çok berrak bir ses var sesi istediğinz kadar açın uydularda asla bozulma çatlama olmuyor, woofer ise başta hoşuma gitmedi masanın altına koymuştum uğultu geliyordu sonra odanın köşe tarafına aldım hiç bu kadarını beklemiyordum muazzam bir bass var odanın tam çaprazı duvar dibine gittiğimde duyduğum bassın hazı tarif edilemez :) creative den hiç böyle bir sub performansı beklemezdim bass seviyesini ortanın biraz altına ayarladım.Ses şiddeti çok yüksek.Elinde bu sistem olan arkadaşlar (Kinkfolk Kia Shine - So Kirspy) şarkısını bi çalmasını tavsiye ederim :) Bu sistemi tercih etmeme yardımcı olan arkadaşlarada teşekkür ederim.Özellikle tibitermo ya.Bir arkadaşda basslar kısıldığında dahi çok geliyormuş demiş hayır bass ayarını kısarsan nerdeyse hiç duyulmuycak seviyeye kadar iniyor.Sistem daha yeni ilerliyen zamanlarda detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum.Bu zamana kadar kullanıp sattığım sistemler arasında bir kıyasalama yapayım Creative T3>Bose Companion3(T3 güç bakımından 2 ye çok rahat katlar.)>Harman Kardon SoundSticksII>Creative G500>Logitech z2300(Megaworks uydulu)>Logitech z5500

Bizimde demek istediğimiz Z623 ile Z2300 karıştırılıyor.Z623'te aşırı bass diye birşey yok,denge var bu sistemde.Bende apartmanda kullanıyorum belli yere kadar açarım basıda seside,fakat her ses seviyesinde bassta kaliteli tizde.Ben yumuşak kaliteli bass veren dengeli bir sistem istedim T3'üde dinledim istediğim bası onda bulamadım Logitech Z623 bu konuda çok hoşuma gittiği için bunda karar kıldım.Mesele Z2300 ile aynı zannediliyor bu sistem,yanlış burada.

Birde şunu eklemek istiyorum.Müzik dinlemek için bu sistemleri alıyoruz.Herkesin dediği temiz ses,tamam temiz ses tabiki olacak.Ama kaliteli temiz bass düşünen yok.Müzik hepsiyle bir bütün.Zamanında temiz ses veriyor diye Edifier X600 aldım,tamam temiz ses veriyor fakat bass'ın b'si yok sistemde.Ne anladım ben bu müzik dinlemeden o zaman.
    Uydular kaliteliyse bir şekilde ses temizleştirilebilir ses kartıyla vs...,fakat subwoofer güçsüz ve kötüyse bunu ne ses kartıyla düzeltebilirsin ne de ayarla.

• Bende t3 almayı çok düşündüm. Ama bir arkadaş ısrarla müzik istiyorsan ve mid tiz önceliğinse mutlaka "Edifier R1900TIII" almalısın diye ısrar etti. Bizde 300 tl ye t3 yerine bunu sipariş verdik bakalım performansı nasıl olacak. Müzik için 1+1 seçimi bana daha mantıklı geldi açıkçası.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Z623 Güçsüz müdür?

quote:

Bizimde demek istediğimiz Z623 ile Z2300 karıştırılıyor.Z623'te aşırı bass diye birşey yok,denge var bu sistemde.Bende apartmanda kullanıyorum belli yere kadar açarım basıda seside,fakat her ses seviyesinde bassta kaliteli tizde.Ben yumuşak kaliteli bass veren dengeli bir sistem istedim T3'üde dinledim istediğim bası onda bulamadım Logitech Z623 bu konuda çok hoşuma gittiği için bunda karar kıldım.Mesele Z2300 ile aynı zannediliyor bu sistem,yanlış burada.

Birde şunu eklemek istiyorum.Müzik dinlemek için bu sistemleri alıyoruz.Herkesin dediği temiz ses,tamam temiz ses tabiki olacak.Ama kaliteli temiz bass düşünen yok.Müzik hepsiyle bir bütün.Zamanında temiz ses veriyor diye Edifier X600 aldım,tamam temiz ses veriyor fakat bass'ın b'si yok sistemde.Ne anladım ben bu müzik dinlemeden o zaman.
    Uydular kaliteliyse bir şekilde ses temizleştirilebilir ses kartıyla vs...,fakat subwoofer güçsüz ve kötüyse bunu ne ses kartıyla düzeltebilirsin ne de ayarla.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Cihazınız hayırlı olsun öncelikle. Keşke sondaki karşılaştırmanın içine Edifier S730'u da dahil edebilseydiniz.

• T3 ile z623'ü yan yana dinlemiş biri olarak diyorum ki logitech'te ses çamur gibi çıkıyor T3'le kıyaslayınca. Z623 te kuru bir bas var T'teki hazzı ondan almanız mümkün değil. 4 aydır T3 kullanıyorum. Eğer müzik ise amacınız hiç düşünmeyin alın derim. Ama lcd ye bağlıyım film izliyim diyorsanız 2.1 alınmaz bence. Elbette ses kalitesi artıyor şayet sesi açmanıza engel yoksa süper bir atmosfer oluyor ancak 5.1 kanallı bir sistemden alacağınız keyfi alamayacaksınız hiçbir zaman.
  • Arkadaşlar bende dün T3 aldım ve dün akşam kurdum lakin daha sesi açamadım ev halkı yüzünden.Neyse bakalım bu aşkam denicem tekrardan yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigrisim

T3 ile z623'ü yan yana dinlemiş biri olarak diyorum ki logitech'te ses çamur gibi çıkıyor T3'le kıyaslayınca. Z623 te kuru bir bas var T'teki hazzı ondan almanız mümkün değil. 4 aydır T3 kullanıyorum. Eğer müzik ise amacınız hiç düşünmeyin alın derim. Ama lcd ye bağlıyım film izliyim diyorsanız 2.1 alınmaz bence. Elbette ses kalitesi artıyor şayet sesi açmanıza engel yoksa süper bir atmosfer oluyor ancak 5.1 kanallı bir sistemden alacağınız keyfi alamayacaksınız hiçbir zaman.

Bende T3 ile ikisini yanyana dinledim,bana göre de T3 çamur gibi çıkıyordu,fiyatını haketmeyen ürün benim gözümde,200 TL olsa neyse derim.

Herkesin beklentisi ayrı,senin beklentin ses gelsin bass o kadar hissedilmesin ise evet T3 sana iyidir,bana görede ses kadar bassta önemli.Bunun için Z623 aldım gücünün yanı sıra THX sertifikası ile kalitesini kanıtlamış bir ürün.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.