Şimdi Ara

Creative t3 mü? Logitech z623 mü?(T3 Alındı Memnun Kalındı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: macır

tşk dostum. ürünü en ucuz al sitesinden 400 tl aldım.

güle güle kullan darısı benim başıma birde ses kartı aldınmı tadından yenmez
  • tekrardan sağol.umarım sende en yakın zamanda inş alırsın:D bende şuan creative x_fi extreme music ses kartıyla kullanıyom. ürünü dinledikçe daha çok sevmeye başladım. bu fiyata gerçekten alınabilcek en güzel 2.1.gönül isterdiki aego m almak ama malum fiyatı çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macır

tekrardan sağol.umarım sende en yakın zamanda inş alırsın:D bende şuan creative x_fi extreme music ses kartıyla kullanıyom. ürünü dinledikçe daha çok sevmeye başladım. bu fiyata gerçekten alınabilcek en güzel 2.1.gönül isterdiki aego m almak ama malum fiyatı çok yüksek.

ben 150 liralık bir şey düşünüyordum sonra 200 oldu 300 oldu buralara kadar geldik umarım son kararım t3 olur
  • kardeş eğer amacın kaliteli müzikse kesenin ağzını açmak gerek:D creative t3 alırsan kesin memnun kalırsın. karanti veririm:DD
  • Sistemi alan arkadaşlara hayırlı olsun gerçekten güzel tercih.Ayrıca laptopla beraber kullanan arkadaşlara harici ses kartı tavsiye etmiyorum.Masaüstü pc varsa kesinlikle yeni jenerasyon creative kartları tercih edin,mükünse titanium hd yada en azından düz titanium.Bunların altına bakmayın.Ben şuan s730 kullanıyorum bu sistemde çok başarılı.Şuan aklıma t3 ü çiftlemek geldi nasıl olurdu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 17 Kasım 2011; 22:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Sistemi alan arkadaşlara hayırlı olsun gerçekten güzel tercih.Ayrıca laptopla beraber kullanan arkadaşlara harici ses kartı tavsiye etmiyorum.Masaüstü pc varsa kesinlikle yeni jenerasyon creative kartları tercih edin,mükünse titanium hd yada en azından düz titanium.Bunların altına bakmayın.Ben şuan s730 kullanıyorum bu sistemde çok başarılı.Şuan aklıma t3 ü çiftlemek geldi nasıl olurdu acaba

tşk. titanyum hd şuan aklımda benimde oo var:D edifier s730 performansını çok merak ediyom.tiz mid performansı nasıl? sesler ayrıntılımı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkenergy90 -- 17 Kasım 2011; 23:13:41 >
  • quote:

Sistemi alan arkadaşlara hayırlı olsun gerçekten güzel tercih.Ayrıca laptopla beraber kullanan arkadaşlara harici ses kartı tavsiye etmiyorum.Masaüstü pc varsa kesinlikle yeni jenerasyon creative kartları tercih edin,mükünse titanium hd yada en azından düz titanium.Bunların altına bakmayın.Ben şuan s730 kullanıyorum bu sistemde çok başarılı.Şuan aklıma t3 ü çiftlemek geldi nasıl olurdu acaba

bende masaüstü yok laptop için neden harici ses kartı tavsiye etmiyorsunuz acaba ses kartı olmadan kullansam memnun kalır mıyım ?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo34

quote:

bende masaüstü yok laptop için neden harici ses kartı tavsiye etmiyorsunuz acaba ses kartı olmadan kullansam memnun kalır mıyım ?
    Teşekkürler

bende de notebook var eskiden ses kartı ile kullanıyordum ama artık yeni notebookumdaki dahili ses kartı neredeyse harici ses kartından bile kaliteli. şuan harici ses kartını kullanmıyorum.

yani arkadaşa ben de katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

quote:

Orijinalden alıntı: salvo34

quote:

Teşekkürler

bende de notebook var eskiden ses kartı ile kullanıyordum ama artık yeni notebookumdaki dahili ses kartı neredeyse harici ses kartından bile kaliteli. şuan harici ses kartını kullanmıyorum.

yani arkadaşa ben de katılıyorum

hım anladım acaba benim laptopun ses kartı kalitelimidir pek sanmıyorum ama

• konuyu kortlatıyorum ama google sonuçlarında üstte çıkıyor o yuzden bende yorumumu buraya yazmayı uygun gördüm.

bu haftasonu logitech z623 aldım. ses uzmanı sayılmam, terimlerden anlamam. duyduğumu bilirim.

düşük tiz ve baslarda çok net ses veriyor ama ses az çıkıyor. (ses muzikten düşük ama)

normal durumlarda benim gibi çok katlı binalarda oturanlar kesinlikle sesi bası sona dayayıp açamaz. test amaçlı 1 dk açtım kapıya dayandılar. yani bası çok çok güçlü, beklentilerimin biraz ötesinde.

genel şikayet olan "kumandası bile yok" olaydı iyiydi ama kablo kirliliği de çok az.

creative t3 kullanmadım ama logitech z623 ten çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicrea -- 30 Eylül 2012; 11:33:23 >
  • Bugün z623 aldım sesini sonuna kadar açamadım çok temiz sesi var beni ses bas yönünden tatmin ediyor
    dinlemenizi tavsiye ederim saygılar

• Konuyu hortlatıyorum ama, çok acil bir karar vermeliyim. Aldığınız T3'ün bassları, Logitech kadar derin mi ? Öyleyse eğer, tercihimi t3'den yana yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Evet arkadaşlar sistem bügün 3 gibi elime ulaştı vatan world kart kampanyasından almıştım amcamın kartıyla kargo görevlisi illaha amcamın kimliğini istedi bir 10 dakika tartışmanın ardından aynı soyad iste sen daha neyin derdindesin deyince verdi gitti.Gelelim sisteme aldığımdan beri dinlemekteyim flac dan mp3 e rapden rock a bütün türleri dinledim, mid tiz beni resmen büyüledi çok berrak bir ses var sesi istediğinz kadar açın uydularda asla bozulma çatlama olmuyor, woofer ise başta hoşuma gitmedi masanın altına koymuştum uğultu geliyordu sonra odanın köşe tarafına aldım hiç bu kadarını beklemiyordum muazzam bir bass var odanın tam çaprazı duvar dibine gittiğimde duyduğum bassın hazı tarif edilemez :) creative den hiç böyle bir sub performansı beklemezdim bass seviyesini ortanın biraz altına ayarladım.Ses şiddeti çok yüksek.Elinde bu sistem olan arkadaşlar (Kinkfolk Kia Shine - So Kirspy) şarkısını bi çalmasını tavsiye ederim :) Bu sistemi tercih etmeme yardımcı olan arkadaşlarada teşekkür ederim.Özellikle tibitermo ya.Bir arkadaşda basslar kısıldığında dahi çok geliyormuş demiş hayır bass ayarını kısarsan nerdeyse hiç duyulmuycak seviyeye kadar iniyor.Sistem daha yeni ilerliyen zamanlarda detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum.Bu zamana kadar kullanıp sattığım sistemler arasında bir kıyasalama yapayım Bose Companion3(T3 güç bakımından 2 ye çok rahat katlar.)>Harman Kardon SoundSticksII>Creative T3>Creative G500>Logitech z2300(Megaworks uydulu)>Logitech z5500

bass sesi oturdugunuz yerde degilde odanın kosesinde duymanızın sebebi subinizin yanlis yerde konumlandırılması.

dogru konumlandırma icin sub i normalde oturdugunuz koltuga yerlestirin, muzik, film açın. odada dizlerinizin ustunde dolaşın. sesi en cok geldigi noktaya sub i yerlestirirseniz, oturdugunuz noktada en optimum sub sesini alırsınız

• bLind kullanıcısına yanıt
    Keşke birde z623 ters köşe yapıp dinleseymişsiniz . Sonuçta 130 watt rms subwoofer var 80 watt daha fazla nerdeyse 2.5 katı :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.