Şimdi Ara

Creative t3 mü? Logitech z623 mü?(T3 Alındı Memnun Kalındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

Orijinalden alıntı: tigrisim

T3 ile z623'ü yan yana dinlemiş biri olarak diyorum ki logitech'te ses çamur gibi çıkıyor T3'le kıyaslayınca. Z623 te kuru bir bas var T'teki hazzı ondan almanız mümkün değil. 4 aydır T3 kullanıyorum. Eğer müzik ise amacınız hiç düşünmeyin alın derim. Ama lcd ye bağlıyım film izliyim diyorsanız 2.1 alınmaz bence. Elbette ses kalitesi artıyor şayet sesi açmanıza engel yoksa süper bir atmosfer oluyor ancak 5.1 kanallı bir sistemden alacağınız keyfi alamayacaksınız hiçbir zaman.

Bende T3 ile ikisini yanyana dinledim,bana göre de T3 çamur gibi çıkıyordu,fiyatını haketmeyen ürün benim gözümde,200 TL olsa neyse derim.

Herkesin beklentisi ayrı,senin beklentin ses gelsin bass o kadar hissedilmesin ise evet T3 sana iyidir,bana görede ses kadar bassta önemli.Bunun için Z623 aldım gücünün yanı sıra THX sertifikası ile kalitesini kanıtlamış bir ürün.

Fanlık yapıyorsun resmen t3 e çamur gibi ses çıkarıyor demişsin sana sadece gülüyorum.Ayrıca müziği kapı pencere titretmekten ibaret sanan insandan ne beklersin ya işte kaile alıp cevap veriyoruz ki bu ürünü almak isteyenler yanlış bilgi sahibi olmasn.En iyisi senin aldığın ötekinler beş para etmez mantığındasın resmen T3 e nasıl güçsüz diyorsun onuda anlamış değilim.Ha istediğin sadece kapı pencere titretmekse bunu t3 de yapabiliyor.Ayrıca z2300 de thx sertifikalı ama kalitesi ne herkes çok iyi biliyor

• Dayanamayıp telefonla çekip youtube a yükledim telefonla zaten kalitesiz bir kayıt oldu youtube da kaliteyi düşürmüş ama yinede bass konusunda yardımcı olacağına inaniyorum bi izleyin bakalım bu şarkıyı açıp sesi %50 ye bile getirmeden kapı pencere sallanıyor ve bass seviyesi %40 da siz bu sistemin subuna laf ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

quote:

quote:

T3 ile z623'ü yan yana dinlemiş biri olarak diyorum ki logitech'te ses çamur gibi çıkıyor T3'le kıyaslayınca. Z623 te kuru bir bas var T'teki hazzı ondan almanız mümkün değil. 4 aydır T3 kullanıyorum. Eğer müzik ise amacınız hiç düşünmeyin alın derim. Ama lcd ye bağlıyım film izliyim diyorsanız 2.1 alınmaz bence. Elbette ses kalitesi artıyor şayet sesi açmanıza engel yoksa süper bir atmosfer oluyor ancak 5.1 kanallı bir sistemden alacağınız keyfi alamayacaksınız hiçbir zaman.

Bende T3 ile ikisini yanyana dinledim,bana göre de T3 çamur gibi çıkıyordu,fiyatını haketmeyen ürün benim gözümde,200 TL olsa neyse derim.

Herkesin beklentisi ayrı,senin beklentin ses gelsin bass o kadar hissedilmesin ise evet T3 sana iyidir,bana görede ses kadar bassta önemli.Bunun için Z623 aldım gücünün yanı sıra THX sertifikası ile kalitesini kanıtlamış bir ürün.

Fanlık yapıyorsun resmen t3 e çamur gibi ses çıkarıyor demişsin sana sadece gülüyorum.Ayrıca müziği kapı pencere titretmekten ibaret sanan insandan ne beklersin ya işte kaile alıp cevap veriyoruz ki bu ürünü almak isteyenler yanlış bilgi sahibi olmasn.En iyisi senin aldığın ötekinler beş para etmez mantığındasın resmen T3 e nasıl güçsüz diyorsun onuda anlamış değilim.Ha istediğin sadece kapı pencere titretmekse bunu t3 de yapabiliyor.Ayrıca z2300 de thx sertifikalı ama kalitesi ne herkes çok iyi biliyor

Bu adamda kalkıp Z623'e çamur gibi demiyor mu?Bende ona gülüyorum bir yerlerimle.Valla kapı titretmeyi baz almıyoruz kalitede,kapı titretmek isteseydim bundan önceki 3 ses sistemimi satmazdım.14 wattlık subwooferde titretiyor kapıyı.Bana yumuşak basstan bahsedeceksin basın nerden geldiği belli olmayan sistemden.

Benimki en iyisi demedim önce doğru okuyup anlamayı öğrenelim.Ben parasına göre sistem değil dedim,bunu herkes söylüyor.

Herkes ihtiyacına göre sistem alıyor,adamın biri çıkıpta çamur gibi derse,kullandığı sistem ne ki derim haklı olarak,anladın mı bana cevap veren arkadaş.

• Adamın biri yazıyor
    Sanırım yazdığımı dikkatli okumadın, ben z623'e çamur gibi demedim. T3 ile kıyaslayınca çamur gibi dedim :) Elbetteki saatlerce karşısına geçip sırasıyla dinlemedim, ama dinlediğim sırada bu fikir sadece bende de oluşmadı o sırada kim varsa yanımda aynısını düşündü. Ben z623'ü elbette kendi beklentime göre yorumladım sen de kendininkine göre yorumlarsın olur biter ancak benim beklentimin ne olduğu konusunda fikir sahibi olduğunu düşünerek eleştiride bulunursan çok anlamlı olmaz.
    Basslarla bir problemim yok, olsa ne olur çevirirsin düğmesini kısarsın. Önemli olan sistemin verdiği bass ın şiddeti değil yani, nasıl söyleyim bassın tonu, doygunluğu, verdiği keyif.

Fiyatına gelirsek ben de ödeme yaparken içim gitti ama bilmeni isterim ki aldığım fiyat şu an z623'ün fiyatından düşüktü.
    Son olarak da THX sertifikası film için önemli olan bir kriter ve Z5500 kullananlar da aynı sertifika olmasına rağmen müzik dinlemek için sistemin yeterince iyi olmadığını belirtiyor. 2.1 sistemde THX olmuş olmamış çok önemli değil gibi geliyor bana.http://forum.donanimhaber.com/m_24782413/tm.htm
    Neyse T3'üm var diye T3 kötü diyen arkadaşlara cevap vermem saçma olur. Sonuçta T3'ün sahibi benim o benim sahibim değil ki benim babam senin babanı döver diye çıkışayım, durmadan da T3 iyi demeye gerek yok. Keşke daha iyi olsaydı demek düşer bana :)

Sonuç olarak almayı düşünen var ise para onun gitsin dinlesin. O kadar para verilen sistem dinlemeden alınmaz bence. T3 hakkındaki fikirleri merak edenlere forumda başka değerlendirmelerde var.http://forum.donanimhaber.com/m_37242762/tm.htm

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu adamda kalkıp Z623'e çamur gibi demiyor mu?Bende ona gülüyorum bir yerlerimle.Valla kapı titretmeyi baz almıyoruz kalitede,kapı titretmek isteseydim bundan önceki 3 ses sistemimi satmazdım.14 wattlık subwooferde titretiyor kapıyı.Bana yumuşak basstan bahsedeceksin basın nerden geldiği belli olmayan sistemden.

Benimki en iyisi demedim önce doğru okuyup anlamayı öğrenelim.Ben parasına göre sistem değil dedim,bunu herkes söylüyor.

Herkes ihtiyacına göre sistem alıyor,adamın biri çıkıpta çamur gibi derse,kullandığı sistem ne ki derim haklı olarak,anladın mı bana cevap veren arkadaş.

• "Enbe Orkestrasi Kalbim Flac 2010" Şuan dinliyorum arkadaşlar flac şarkılarda sistem çoşuyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 4 Mayıs 2011; 21:21:33 >
  • Arkadaşlar selamlar bende bu T3 sahibim ve bir sorum olcaktı.Şimdi ses seviyesini misal %50 ya da %60 getirdim deniliyor bunu nasıl anlıcaz yani kumanda dan ben sesi açıyor ama kaç kademe ya da yüzdelik yazmıyor bunu nasıl anlıcaz.Hoparlörleri fazlama açmayı kokuyorum patlar diye mazallah.
  • Ne kadar açtığını malesef anlıyamıyorsun sona geldimi dayanıyor zaten daha gitmiyor.Ayrıca bu sistem birçok testten geçerek hazırlanıyor canınız istediği kadar açın bence patlama filan olmaz.
  • quote:

Ne kadar açtığını malesef anlıyamıyorsun sona geldimi dayanıyor zaten daha gitmiyor.Ayrıca bu sistem birçok testten geçerek hazırlanıyor canınız istediği kadar açın bence patlama filan olmaz.

Dostum bu techno ve trance müzikler çok güze verim aldım bu sistemle zaten ben trance hastasıyım,bir de bu flac müzikler nasıl oluyor yani daha canlı ses çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Ne kadar açtığını malesef anlıyamıyorsun sona geldimi dayanıyor zaten daha gitmiyor.Ayrıca bu sistem birçok testten geçerek hazırlanıyor canınız istediği kadar açın bence patlama filan olmaz.

Dostum bu techno ve trance müzikler çok güze verim aldım bu sistemle zaten ben trance hastasıyım,bir de bu flac müzikler nasıl oluyor yani daha canlı ses çıkıyor.

Açık kaynak kodlu, bedava ve kayıpsız ses sıkıştırma formatıdır. Audio CD'lerin dosyaya çevrilmesinde ve HD ses kalitesini depolamada kullanılan bir formattır. Mp3'e göre çok fazla yer kaplar ve aynı oranda ses kalitesi mp3'ten kat kat yüksektir. Uzantısı "flac"tır. Programda encoder ve decoder'ın yanı sıra WinAmp plugin'de mevcuttur. Foobar2000 programının içerisinde yer alan dönüştürücü ile Audio CD'ler kolaylıkla FLAC formatına dönüştürülebilir. Ayrıca AIMP2 gibi bir takım programlar tarafından da desteklenir.

MP3 formatında genelde 128Kbps ve en fazla 320kbps ses kalitesi mevcut iken FLAC ile bu oran 1000kbps dolaylarına kadar çıkabilmektedir. Ayrıca MP3 dosyalarının ortalama boyutları 4-5MB civarındayken FLAC dosyaları için 25-30MB dolaylarındadır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Açık kaynak kodlu, bedava ve kayıpsız ses sıkıştırma formatıdır. Audio CD'lerin dosyaya çevrilmesinde ve HD ses kalitesini depolamada kullanılan bir formattır. Mp3'e göre çok fazla yer kaplar ve aynı oranda ses kalitesi mp3'ten kat kat yüksektir. Uzantısı "flac"tır. Programda encoder ve decoder'ın yanı sıra WinAmp plugin'de mevcuttur. Foobar2000 programının içerisinde yer alan dönüştürücü ile Audio CD'ler kolaylıkla FLAC formatına dönüştürülebilir. Ayrıca AIMP2 gibi bir takım programlar tarafından da desteklenir.

MP3 formatında genelde 128Kbps ve en fazla 320kbps ses kalitesi mevcut iken FLAC ile bu oran 1000kbps dolaylarına kadar çıkabilmektedir. Ayrıca MP3 dosyalarının ortalama boyutları 4-5MB civarındayken FLAC dosyaları için 25-30MB dolaylarındadır.

Dostum bilgilendirme için teşekkür ederim.Flac müzikleri hakkaten iyimiş yaw geçenlerde flac formatında trance müzikleri dinledim iyice koptum yaw.bu arada birşeyi danışmak sormak istiyorum.Bu ses sistemi filmlerde sönük gibi geldi bana ya da ben ayar yapamadım yani müziklerde aldığım doyurucu hazzı filmlerde alamadım.Ne yapmam lazım??? ses kartım creative x-fi titanium fatality pro.filmlerde daumpot player yada kmplayer kullanıyorum.

• Dostum izlediğin film kaynağıda önemli 700mb lık dvdrip izlersen çok tatminkar ses alamaman normal.En az ac3 kotlanmış 1.4gb lık ripleri indir.
  • quote:

Dostum izlediğin film kaynağıda önemli 700mb lık dvdrip izlersen çok tatminkar ses alamaman normal.En az ac3 kotlanmış 1.4gb lık ripleri indir.

Anladım bir de Ac3 deneyelim bakalım.
  • Dts filmde olabilir onda sesler çok daha iyidir.
  • Birbirinizi yemeyin arkadaşlar..Tartışmaya gerek yok..Google denen bir arama motoru var..Nette bu bahsi geçen iki sistemin de incelemeleri var..Yazın okuyun kendiniz görün...Benim zamanında bu iki sistem için de yaptığım araştırmalarda Z623'ün z2300 karakteristiği göstersen z2300'ün devamı niteliğinde bir cihaz olduğu yönünde..T3'ün ise zaten kalitesini tartışmak bile hata olur..Logitech'in amfisinin sınıfını merak ediyorum büyük ihtimalle D sınıfıdır yoksa uydulardan çıkan ses hem güçlü hem de kaliteli olurdu D sınıfı olduğu için logitech sistemlerde güç ön plana çıkıyor ama ses kalitesi ikinci planda özellikle de "Z" serilerinde bu böyle..Bence kesinlikle amfiden kaynaklanan bir sıkıntı bu...Bilindiği üzere D sınıfı amfiler çok yüksek güç üretebilirler ve maliyetleri düşüktür..
  • kesinlikle doğru. Gigaworks T3 ün her bileşeni çok kaliteli. amfisinden uydularına malzeme kalitesine kadar fiyatını tam olarak hak eden bir ses sistemi.

bence 300 lira civarında alınabilecek nadir 2.1 lerden biri. ( geri kalanlar Klipsch - Bose vs.. Turkiyede çok pahallı . zaten klipsch promedia bildiğim kadarıyla burada yok bile )

arkadaşlar önemli olan ses kalitesiyse bence Logitech den uzak durun. amacınız çok güçlü ses elde etmek ise ve kalite 2. planda ise Logitech alınmalı. ama kaçımız müstakil evde oturuyoruzki. apartman dairesini bile inletecek güçte çok daha kaliteli sistemler var. 200watt rms e kimin ihtiyacı var?
  • ark bende şuan t3 siparişi verdim.aego m ile t3 arasında gidip geldim.aego m fiyatı 620 tl olduğu için eledim. t3 umarım beklentilerimi karşılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: macır

ark bende şuan t3 siparişi verdim.aego m ile t3 arasında gidip geldim.aego m fiyatı 620 tl olduğu için eledim. t3 umarım beklentilerimi karşılar....

ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo34

quote:

ark bende şuan t3 siparişi verdim.aego m ile t3 arasında gidip geldim.aego m fiyatı 620 tl olduğu için eledim. t3 umarım beklentilerimi karşılar....

ürün elime uluşmış durumda. t3 gerçekten tiz mid performansı harika.basslar çooookk yumuşak ve çok güçlü:D ama bass kıstığımda sonuna kadar halen bass vurmakta bu sorunu çözebilmiş değilim. genel olarak t3 fiyatını kesinlikle hakediyo....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salvo34

quote:

ürün elime uluşmış durumda. t3 gerçekten tiz mid performansı harika.basslar çooookk yumuşak ve çok güçlü:D ama bass kıstığımda sonuna kadar halen bass vurmakta bu sorunu çözebilmiş değilim. genel olarak t3 fiyatını kesinlikle hakediyo....

hayırlı olsun evet bass konusunda bende böyle bir şey duymuştum yanlış hatırlamıyorsam bu arada ürünü nereden ve ne kadara aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tgye155 -- 17 Kasım 2011; 20:56:56 >

• tşk dostum. ürünü en ucuz al sitesinden 400 tl aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.