Şimdi Ara

Creative T3 vs Logitech z623 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: doutzen

Önce Dustcap'a tiz dedi baktı olmadı kıvırmaya başladı sonra tweeter dedi iyice rezil oldu hala yazabiliyor adam nerdeyse boğuldu tek dalı olan THX kaldı, Löbütög z623 gibi son seste %10 THD(Seste bozulma) oranına sahip bir hoparlöre THX sertifikası verilmesi bile THX'in ne denli büyük koşullar istediğini gösteriyor

Peki, savaş istiyorsan sonuna kadar savaşalım. Dustcap'a tiz dediğim iftirasını attın. Bunu yanıtlayayım. Demiş olduğum cümleden alıntıdır:

"Ortasında bir kurşun misali çıkıntı var. Şayet tiz mi bilmiyorum ama bir işe yaradığı kesin."

Burada bunun ne işe yaradığını bilmediğimden bahsediyorum.

Kıvırmaya başladı demişsin. Kimseye karşı kıvırmaya ihtiyacım yok benim. Doğrularımla, tecrübelerimle bu günlere geldim. Dediklerimin arkasındayım. Hodri meydan.

Tweeter dedi iyice rezil oldu diyorsun. Tweeter mi demişim şayet Dustcap'a, onu yukarıda tekrar belirttim. Boğulmuyorum, sayfalar roman olsun. Ben hazırım.

Senin Dali'n, Denon'un alamadı ya o sertifikayı, ondandır bu kuyruk acın. Dolby'den, DTS'den üstündür bu laboratuvar. En dandik laptoplarda bile görürsün Dolby'i, Discovery'de de görürsün DTS'yi. Ama THX herkesin harcı değildir.

O löbütög dediğin sistemin, kulaklıklarını, mauslarını almak için kapışırsınız ama değil mi ? Söz konusu, milletin cebini soyan o sosyetik aletlerden daha üstün olması. Eee, sosyetelerin zoruna gidiyor işte anam. Böyle bir zihniyetten ne beklersin ? Asus gibi bir cep telefonuna ortalama aynı özelliklere sahip olmasına rağmen, 650 lira yerine I phone'ye, 2.600 lira veren zihniyet bunlar. Kapitalizmin piyonları. Emperyalizmin uşakları. Analarının ördüğü yünlü kazaklara karşı, Adidas damgalı trafik lambası gibi paçavralara, servet döken zihniyetler. Dünya'da, eşitsizliğin, zenginler yaşarken, fakirliğin sebeplerisiniz. Biri sömürür, öbürü sömürülür. İşte zihniyetiniz bu. Ve bir gün, lanetleneceksiniz. Her yerde. İnsanlar sizden iğrenecekler. Bu, buradaki cezanız olacak. Gerçek ceza, öbür tarafta sizleri bekliyor.

• Harbiden siyirmissin kafayı cidden üzülüyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedim ama uçacak diye kendi dediklerini inkar etmeye başladı bu sefer ama üstüne gitmeye devam saçmalama sınırlarını nereye kadar zorluyacak merak ediyorum.

Bunu adıma hakaret ederek söylemene rağmen yanıtlayayım da, cahilliğin kalmasın. Tiz sürücüsü, senin dediğin şekilde değildir. Her hoparlörün, bir tweeteri olmaz. Eski TV hoparlörlerinden eline hiç geçti mi bilmem ama, ortalarına bir bak istersen. O yuvarlaklar merkez tizdir. Sürücüsüz halde, onlar gibi yapay olmayan canlı tizler çıkartır. Yerinde tiz verir. Bunda da böyle. Ortasında bir kurşun misali çıkıntı var. Şayet tiz mi bilmiyorum ama bir işe yaradığı kesin. Tıpkı o bahsettiğim TV hoparlörlerindeki gibi tizi var. Bu arada, benim ismim, senin gibi bir gavur ismi değil. Ben bu ismi, İngilizce bilenler de anlasın diye koydum. Oradaki Huzur, gerçek anlamda huzur değildir, o benim birliğimin ismidir. Öyle olsaydı, Leader of Peace United koyardım. Esas bullshit diyerek, bana ve benim gibi gerçeği söyleyenlere büyük bir saygısızlık yapıyorsun. O bahsettiğin tabire tam olarak uyuyorsun.

İyice görebilmen için kalın ve kırmızı yaptım;

Cımbızlama yapma dedin ama ironiklik yapıp cımbızladın hemde kendin cümleni

Cımbızladığın => "Ortasinda bir kursun misali çikinti var. Sayet tiz mi bilmiyorum ama bir ise yaradigi kesin."

Eski TV hoparlörlerinden eline hiç geçti mi bilmem ama, ortalarına bir bak istersen. O yuvarlaklar merkez tizdir. Sürücüsüz halde, onlar gibi yapay olmayan canlı tizler çıkartır. Yerinde tiz verir. Bunda da böyle. Ortasında bir kurşun misali çıkıntı var. Şayet tiz mi bilmiyorum ama bir işe yaradığı kesin.

Burda konu tiz ve plug'dan bahsederken tiz'le alakalı olabiliceğini düşünüyorsun yada senin dediğine göre bir anda tizden bahsederken vahiy geliyor ve z623'teki plug'dan bahsedesin geliyor şayet öyleyse tamam derim.

Tweeter dedi iyice rezil oldu diyorsun. Tweeter mi demisim sayet Dustcap'a, onu yukarida tekrar belirttim

Bunu bir önceki sayfadada açıkladım yine açıklıyorum;

Eski TV hoparlörlerinden eline hiç geçti mi bilmem ama, ortalarına bir bak istersen. O yuvarlaklar merkez tizdir. Sürücüsüz halde, onlar gibi yapay olmayan canlı tizler çıkartır. Yerinde tiz verir.

Bak bu sefer sadece kırmızı yapmadım aynı zamanda kalınlaştırdım senin için, bak burda Sürücüsüz halde diyorsun yuvarlak merkez diyorsun yani dustcap'dan bahsediyorsun.

Ben Dustcap'ın tiz olduğunu söylemedim, eski TV hoparlörlerinde orada bir tiz sürücüsü olduğundan bahsettim.

Ben dustcap dedikten sonra bir anda tiz sürücüsünün var olduğunu söylüyorsun sonrada kıvırmadım diyorsun.İçinde tiz sürücüsü bulunduran bir model resmini atmıştım zaten bunu yapan tek firma Keftir, senin televizyonundan içinden çıkan dandik hoparlörün capının altında görebileceğin en iyi şey voice coil ve magnettir.

Sorsam daha THX'in açılımını yapamazsın(cevap verirken googleden araştırıp yazacak) ama en iyi labaratuvar olduğunu söylüyorsun, nerden biliyorsun çok iyi olduklarını ?

Logitech için kim kapışıyor merak ettim benim gördüğüm oyuncular ya Razer alıyor yada Steelseries.Klavyem bozulduğu için Logitech G510 aldım 200 lira civarı ve 2 hafta sonra altındaki gri kısmın rengi attı garantiye sordum değiştirmiyolarmış, işte Söz konusu, milletin cebini soyan o sosyetik aletlerden daha üstün olmasi galiba.

Her defasında Asus Zen 6 ile Iphone 6'yı kıyaslayıp aynı diyorsun sana aynı olduklarını düşündüren asıl şey ne merak ettim.İlk olarak şunu söyleyim ayfonun Dünyada en pahalı satıldığı 2. ülkede yaşıyoruz normal fiyatı 2000 civarı asusunki zaten yurtdışı fiyatına yakın, Apple ayfonda kar marjını çok yüksek tutan bir firma.Asıl kısmına gelirsek kamerasından tut(ön/arka) cpu/gpu'suna(işlemci/ekran kartı) ekranından tut çözünürlüğüne işletim sisteminden tut flashına(hybrid flash) Zen'i rahat 2'ye katlar, bunlar sadece aklıma gelen ilk özellikler tümüyle rahat her yönden ikiye katlar.Ha olaya düz mantıkla bakıp, nasılsa arayıp alo diyorsun internete giriyorsun, resim çekiyorsun diyorsan 200 liraya Galaxy Ace var.

Her konuda her bildiğin yanlış tam bir faciasın bana Ajdar'ı anımsatıyorsun o olma ihtimalini bile düşündüm aslında.Çelişkide ayrı bir uzmanlığın var zaten senin Kapitalizm ve Emperyalizm mantığına göre sende o gruba giriyorsun, Bim'den 20 liraya lücütig hoparlör almak varken yada 200 liraya Galaxy Ace almak varken bunların 3-4 katı ürünleri alıyorsun sonuçta senin düz mantığınla hepsi aynı.

Bu kadar yazdım umarım bu sefer iyice saçmalayıp bizi dahada eğlendirirsin.

• quote:

Dedim ama uçacak diye kendi dediklerini inkar etmeye başladı bu sefer ama üstüne gitmeye devam saçmalama sınırlarını nereye kadar zorluyacak merak ediyorum.

Bunu adıma hakaret ederek söylemene rağmen yanıtlayayım da, cahilliğin kalmasın. Tiz sürücüsü, senin dediğin şekilde değildir. Her hoparlörün, bir tweeteri olmaz. Eski TV hoparlörlerinden eline hiç geçti mi bilmem ama, ortalarına bir bak istersen. O yuvarlaklar merkez tizdir. Sürücüsüz halde, onlar gibi yapay olmayan canlı tizler çıkartır. Yerinde tiz verir. Bunda da böyle. Ortasında bir kurşun misali çıkıntı var. Şayet tiz mi bilmiyorum ama bir işe yaradığı kesin. Tıpkı o bahsettiğim TV hoparlörlerindeki gibi tizi var. Bu arada, benim ismim, senin gibi bir gavur ismi değil. Ben bu ismi, İngilizce bilenler de anlasın diye koydum. Oradaki Huzur, gerçek anlamda huzur değildir, o benim birliğimin ismidir. Öyle olsaydı, Leader of Peace United koyardım. Esas bullshit diyerek, bana ve benim gibi gerçeği söyleyenlere büyük bir saygısızlık yapıyorsun. O bahsettiğin tabire tam olarak uyuyorsun.

İyice görebilmen için kalın ve kırmızı yaptım;

Cımbızlama yapma dedin ama ironiklik yapıp cımbızladın hemde kendin cümleni

Cımbızladığın => "Ortasinda bir kursun misali çikinti var. Sayet tiz mi bilmiyorum ama bir ise yaradigi kesin."

Eski TV hoparlörlerinden eline hiç geçti mi bilmem ama, ortalarına bir bak istersen. O yuvarlaklar merkez tizdir. Sürücüsüz halde, onlar gibi yapay olmayan canlı tizler çıkartır. Yerinde tiz verir. Bunda da böyle. Ortasında bir kurşun misali çıkıntı var. Şayet tiz mi bilmiyorum ama bir işe yaradığı kesin.

Burda konu tiz ve plug'dan bahsederken tiz'le alakalı olabiliceğini düşünüyorsun yada senin dediğine göre bir anda tizden bahsederken vahiy geliyor ve z623'teki plug'dan bahsedesin geliyor şayet öyleyse tamam derim.

Tweeter dedi iyice rezil oldu diyorsun. Tweeter mi demisim sayet Dustcap'a, onu yukarida tekrar belirttim

Bunu bir önceki sayfadada açıkladım yine açıklıyorum;

Eski TV hoparlörlerinden eline hiç geçti mi bilmem ama, ortalarına bir bak istersen. O yuvarlaklar merkez tizdir. Sürücüsüz halde, onlar gibi yapay olmayan canlı tizler çıkartır. Yerinde tiz verir.

Bak bu sefer sadece kırmızı yapmadım aynı zamanda kalınlaştırdım senin için, bak burda Sürücüsüz halde diyorsun yuvarlak merkez diyorsun yani dustcap'dan bahsediyorsun.

Ben Dustcap'ın tiz olduğunu söylemedim, eski TV hoparlörlerinde orada bir tiz sürücüsü olduğundan bahsettim.

Ben dustcap dedikten sonra bir anda tiz sürücüsünün var olduğunu söylüyorsun sonrada kıvırmadım diyorsun.İçinde tiz sürücüsü bulunduran bir model resmini atmıştım zaten bunu yapan tek firma Keftir, senin televizyonundan içinden çıkan dandik hoparlörün capının altında görebileceğin en iyi şey voice coil ve magnettir.

Sorsam daha THX'in açılımını yapamazsın(cevap verirken googleden araştırıp yazacak) ama en iyi labaratuvar olduğunu söylüyorsun, nerden biliyorsun çok iyi olduklarını ?

Logitech için kim kapışıyor merak ettim benim gördüğüm oyuncular ya Razer alıyor yada Steelseries.Klavyem bozulduğu için Logitech G510 aldım 200 lira civarı ve 2 hafta sonra altındaki gri kısmın rengi attı garantiye sordum değiştirmiyolarmış, işte Söz konusu, milletin cebini soyan o sosyetik aletlerden daha üstün olmasi galiba.

Her defasında Asus Zen 6 ile Iphone 6'yı kıyaslayıp aynı diyorsun sana aynı olduklarını düşündüren asıl şey ne merak ettim.İlk olarak şunu söyleyim ayfonun Dünyada en pahalı satıldığı 2. ülkede yaşıyoruz normal fiyatı 2000 civarı asusunki zaten yurtdışı fiyatına yakın, Apple ayfonda kar marjını çok yüksek tutan bir firma.Asıl kısmına gelirsek kamerasından tut(ön/arka) cpu/gpu'suna(işlemci/ekran kartı) ekranından tut çözünürlüğüne işletim sisteminden tut flashına(hybrid flash) Zen'i rahat 2'ye katlar, bunlar sadece aklıma gelen ilk özellikler tümüyle rahat her yönden ikiye katlar.Ha olaya düz mantıkla bakıp, nasılsa arayıp alo diyorsun internete giriyorsun, resim çekiyorsun diyorsan 200 liraya Galaxy Ace var.

Her konuda her bildiğin yanlış tam bir faciasın bana Ajdar'ı anımsatıyorsun o olma ihtimalini bile düşündüm aslında.Çelişkide ayrı bir uzmanlığın var zaten senin Kapitalizm ve Emperyalizm mantığına göre sende o gruba giriyorsun, Bim'den 20 liraya lücütig hoparlör almak varken yada 200 liraya Galaxy Ace almak varken bunların 3-4 katı ürünleri alıyorsun sonuçta senin düz mantığınla hepsi aynı.

Bu kadar yazdım umarım bu sefer iyice saçmalayıp bizi dahada eğlendirirsin.

Orada tiz olabileceğini düşündüm, sonra da olmadığını anladım. Bunu belirttim, ki gayet normal. Dustcap'ın hepsinin kurşun şeklinde olmadığını ben de biliyorum. Benim bahsettiğim, o tarz eski hoparlörlerin bir tizi var. Bu dustcap değil, tiz. Kulağını koyunca, zaten ortadan fıss ediyor anlıyorsun. Onu yapan tek firmanın o olduğundan, pek emin olma istersen. O hoparlör nereye gitti bilmiyorum ama sırf şurada ne hale düştüğünü ispatlamak için, fotoğrafını çeker atardım. Evet, belki de Kef üretmiştir o hoparlörü, senin mantığına göre. O zaman ne olacak ? THX'in açılımını Google'den bakma gereksinimi duymuyorum. George Lucas, bu Star Wars'ın yönetmeni tarafından geliştirilen bir ses laboratuvarı desem, yetecektir. En iyi laboratuvar, çünkü bu forumun dışında Chip'e vs. bakarsan, hakkında "Belki de en hakkı yenilen sertifikadır, az bilinmesine rağmen çok büyük işler yapmıştır." gibisinden bir tabir yer alıyor. Razer'de, Steelseries'de teneke. Aklı selim bir insan, üstünde Razer yazıyor diye, bir mouse pad'e 100 küsur lira ödemez. Bir mouse'ye 800 lira hiç ödemez. Senin aldığın ürün, sıkıntılıysa Logitech'in mi sorunu ? O firma, Razer'i de, Steelseries'i de Creative'yi de katlıyor, senin sorunun da bu zaten. Evet, Asus'a da Apple'ye de aynı diyorum. Hatta Apple'yi aptallık olarak nitelendiriyorum. Gerekli bir artısı olmayan ürüne o paraları saçanın, iki elim yakasındadır. Forumda, sokakta, televizyonda, internette her yerde. Her yerde o firmayı aşağılamaya, ve ait olduğu konumu anlatmaya devam edeceğim. Yok cpusu iyiymiş, flashı iyiymiş nesi iyi lan ? Var arkadaşta, hastası. 5'i de 5s'i de elime almış adamım. Kullandıktan sonra ne kadar ödediğini sordum. xxx lira deyince yüzüne şöyle bir baktım yazıklar olsun lan dedim. O çocuk artık HTC kullanıyor. Bütçe/Kalite oranına getiremesem de bu, birini kurtarmaya yönelik attığım önemli bir adımdır. Bir derece kurtarmışımdır. Cpu dedin de aklıma geldi. Asus Intel kullanıyor. Yani bir bilgisayar işlemcisi ? Ya sidikli Apple ne kullanıyor ? Intel'den daha iyi bir işlemci olduğunu burada iddia et de, asıl savaş o zaman başlasın. Fragmanı bitirip filme geçelim. Galaxy Ace kullandım. İnternete girmeyi bırak, menüler arası geçişte bile kasıyor. Benim zaten seçimim Samsung'dan yana değil. Onlar da kalleş. Konumuz da bu değil. Ajdar beyi severim. İnandığı yolda ilerleyen, sesin her şey olmadığını, tasarladığı melodilerin gücüyle kendisini kanıtlamış, gerçek bir star. Bim'den aldığın 20,25 liralık s120 lerin, z623 klasmanında olduğunu sanıyorsan, zaten cehaletin ortadadır. Haykırıyordur ben buradayım diye. Bunların 3-4 katı ürünse eğer, o ürünlerin Subwoofer'i var, sertifikası var şusu var busu var. Ki ben bunu bile 2.el aldım. Ne kadar sosyalist olduğumun ve emperyalizm düşmanı olduğumun net kanıtıdır. Ama, gidip de; "İşte o ürünler de 4.000 lira, artısı var." felan deme bana. Dizaynın, sosyete oyuncağı olmanın, dışında bir artısı yok. Tabularınızı yıkana kadar, kafanızdaki örümcekleri söküp atana kadar, mücadeleme devam edeceğim. Burada değil sadece, beni her forumda bulabilirsin. Arada bir radyo yayınlarına da çıkarım. Çağırırlarsa, TV yayınlarına da çıkar, gerçekleri korkmadan anlatırım halka. Maksat halkımız bilinçlensin, eli nasır tutmuş anadolu halkı bilinçlensin ve kurtulsun.

• Adam z623'ün uçacağını iddia edicek dedik çok daha üstün bir performans segiledi, Ajdarın Star olduğunu, İntel yaptı diye telefondaki uyduruk işlemciye pc işlemcisi dedi. Bundan ötesi yok zaten olay bitmiştir.
  • quote:

Adam z623'ün uçacağını iddia edicek dedik çok daha üstün bir performans segiledi, Ajdarın Star olduğunu, İntel yaptı diye telefondaki uyduruk işlemciye pc işlemcisi dedi. Bundan ötesi yok zaten olay bitmiştir.

Ajdar bir stardır, gözlerini kapatarak gerçeği yok edemezsin. Intel yaptı evet, uyduruk değil bir çok notebookta ve netbookların neredeyse tamamında kullanılan bir işlemcidir Intel Atom. Bence de bundan ötesi yok. Yükselmeye çalışayım derken, daha da yerin dibine batıyorsun...

• doutzen D kullanıcısına yanıt
    Gecenin bir saatinde uykudan uyandım, aklıma takıldı çünkü... Logitech'in resmi sitesine girdim. Thd %10 diye bir ibare bulamadım. Üşenmedim karıştırdım. Kutudan çıkan belgede de böyle bir ibareye rastlamadım. Okuyanları yanlış bilgilendirme...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.