Şimdi Ara

Creative T30 2.0 Wireless Speaker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm az yer kaplayan güzel ses veren masaüstü speaker arayışı olanlara selamlar.
    Creative Gigaworks ürünleri ki özellikle eski T20,T40 serisi ile yeni T30,T50 serisi 2.0 speakerların ilginç bir şekilde ülkemiz piyasasında aktif ve yaygın satışı bulunmamaktadır. Eski pc kullanıcıları zihninde creative firmasının ayrı bir yeri vardır. Buna rağmen Gigaworks ürünleri için potansiyel müşterileri müstakil yurtdışı alışverişlerinin içine sürüklemek kafamda komplo teorileri üretmeme neden oluyor.
    Bu serzeniş dolu girişten sonra bu başlığı açmama neden olan durumu açıklayayım.
    İlki, kablosuz speaker ürünlerin önümüzdeki dönemde yaygınlaşacağına olan inancımdan ötürü bu tür ürünleri kullananları biraraya getirip tecrübeleri paylaşmak,
    İkincisi, uzun süredir aklımın bir köşesinde olan T40 alma planımı downgrade-newtech revize ederek yurtdışından T30 siparişi verip elle tutulur hale getirmek oldu. Bu andan itibaren bu ürünle ilgili ilgi duyanları, almayı düşünen ya da sahip olanların görüşlerini burada dile getirmelerini arzu ettim.

Siparişim takriben ay sonu elime geçince tecrübelerimi ve görselleri buradan paylaşmaya çalışacağım. Ayrıca elimde Gigaworks T3 var. Ondan memnunum ama subwoofer'ın kapladığı yer yüzünden TV ile kullanmayı tercih ettim. Şu an masaüstünde mütevazi bir creative A60 kullanıyorum.
    Siparişi amazon Almanya'dan verdim. Türkiye'ye ABD'nin aksine bu ürün gönderiliyor ve az bir farkla gümrük sınırının altında kalıyor.
    Katılımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 28 Mayıs 2016; 8:12:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kargom 11 günde geldi. İş dolayısıyla şehirdışında olduğumdan bugün daha yeni açıyorum. Amazon ürünü polonyadan kargolamış.

Büyük bir ayakkabısı kutusu büyüklüğünde sarı karton paket halinde geldi.
     Creative  T30 2.0 Wireless Speaker

Paketin içinde yaklaşık yarısı kadar yer kaplayan ürün kutusu sağlam haldeydi ve fatura paketin içindeydi.

Ürün kutusuna ait görseller

Kutu içeriği

Hoparlörler ele alındığında ağır oldukları hissini veriyorlar.

Sağ hoparlör üzerinde bas-tiz ve ses düğmeleri dışında açma-kapama ve bluetooth tuşu yer alıyor.

Monitörün yanında uyumlu bir görüntü verdiler

Gelelim ses kalitesine. Kesinlikle A60 la boşa vakit kaybetmişim. Fiyat eşdeğerlerinin durumunu bilemiyorum ama tatminkar bir bas düzeyi var. Genel olarak sesin daha tok bir cisimden geldiğini hissediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 30 Mayıs 2016; 1:28:46 >

• Hayırlı olsun. T20'yi dinlemiştim. Fiyatının üzerinde caliyordu.Güle güle dinleyin.

• Gümrük sınırı kaç dolar?
  • Ürün Almanya Amazon'dan alındığından gümrük sınırı 75 eurodur. amazon.com da vergi iadesi yokken Avrupa Amazon'larında yaklaşık %16 vergi iadesi oluyor ve satınalma sırasında toplamdan düşülüyor.
    Bugün ürün satışını kontrol ettim Türkiye satışı durmuş. Zaten Amazon.cım dan gönderim de yoktu. Artık diğerlerini tek tek kontrol etmek lazım.

• trakianboy kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam hayırlı olsun güle güle kullanın keyifle dinleyin bende 6 ay kadar t-20 kullanmıştım sesi iyi idi creative in standart serileri ile kıyas kabul edilemez fiyatına göre ses kaliteleride çok iyidir ve az yer kaplıyorlar ama türkiyeye gelmiyor zaten kurlarda epey arttı artık tr den ürün almak zor genellikle yurtdışı tercih ediliyor mantıklıda vergisi olsa bile tr den uyguna geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.