Şimdi Ara

CREATIVE TITANIUM HD ve Creative Tactic3D ALPHA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
6.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aynı problem sadece ram voltajlarıyla/timingleriyle oynadığımda oluyor Anakartım asus rampage 3 extreme
  • XMP ile 1600Mhzde voltajlar normal degerlerde ses kartinin biseyle cakismasi gibi geliyor bana ama yeterli teknik bilgiyle sahip olmadigim icin anlayamiyorum ne oldugunu. Cok kötü bir olay ya.. Aliyosunuz bi ürün hevesinizde tirsaginizda kaliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLdetH

XMP ile 1600Mhzde voltajlar normal degerlerde ses kartinin biseyle cakismasi gibi geliyor bana ama yeterli teknik bilgiyle sahip olmadigim icin anlayamiyorum ne oldugunu. Cok kötü bir olay ya.. Aliyosunuz bi ürün hevesinizde tirsaginizda kaliyor.

xmp yi kapatıp default auto deneseniz bakalım ne olcak. sorun düzelirse, XMP ayarlarını manuel girersiniz sorun düzerlir bence denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anexiety1

quote:

XMP ile 1600Mhzde voltajlar normal degerlerde ses kartinin biseyle cakismasi gibi geliyor bana ama yeterli teknik bilgiyle sahip olmadigim icin anlayamiyorum ne oldugunu. Cok kötü bir olay ya.. Aliyosunuz bi ürün hevesinizde tirsaginizda kaliyor.

xmp yi kapatıp default auto deneseniz bakalım ne olcak. sorun düzelirse, XMP ayarlarını manuel girersiniz sorun düzerlir bence denemek lazım

birebir aynı sorun ben de de var.. bence ramlerle alakası yok durumun..

• Ramlerle bi ilgisi olmayabilir doğrudur ama belki ses kartını taktıktan sonra ramlerle ilgili olmuş olabilir sorun deneme yanılma ile bulunur böyle şeyler
  • arkadaşlar bu toslink to mini toslink aparatını nerden bulabilirim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feilonq -- 12 Mayıs 2011; 23:53:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feilonq

arkadaşlar bu toslink to mini toslink aparatını nerden bulabilirim acaba

İstanbul, Kadıköy, Yazıcıoğlu İş Hanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: feilonq

arkadaşlar bu toslink to mini toslink aparatını nerden bulabilirim acaba

İstanbul, Kadıköy, Yazıcıoğlu İş Hanı

hızlı cevap için teşekkürler hocamda ben ankarada ikamet ediyorum.soruyorum bilgisayarcılara o ne diye bir cevap alınca herhalde yok diyorum piyasada
  • Ben Kadıköy' de Yazıoğlu girişindeki dükkana sadece "Optik - 3,5mm çevirici aparat" demem yetti. Adam hemen bulup çıkardı.
  • Optik-3.5mm çeviri aparatlı kablo teknosada hama marka olması lazım satılıyor.üserinden çevirici aparatıda var.kardeşim aldı geçen gün z5500 sistemi için.
  • Z-5500 e bu kartı nasıl bağlayacağımızı hala çözemedim.OPT OUT var oraya stardart RCA kablo mu takıcam? Yoksa özel bir opt kablomu var.Kartın kutusundan OPT çıkıyor ama o kablo oraya giren cinsten değil.Nasıl bağlıyorsunuz z-5500 valla çözemedim bir türlü.
  • Kutudan çıkan optik kabloların iki ucu birbirinden faklıdır, sivri ucu uzun olanı kartın OPT-OUT yazan kırmızı porta takacaksın, diğer ucunuda z5500 ün optik girişine takacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine

Kutudan çıkan optik kabloların iki ucu birbirinden faklıdır, sivri ucu uzun olanı kartın OPT-OUT yazan kırmızı porta takacaksın, diğer ucunuda z5500 ün optik girişine takacaksın

Hımm ok,orayı gördüm ama o sivri bölümün oraya göre olmadığını düşünmüştüm hep.Peki teşekkürler dostum.
  • Peki şu linkdeki kablo ne oluyor.2m lik kablo ayrıca 69 dolar.

http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=3794
  • @Gatetrans cevap için teşekkürler
  • Çevirisi aparatı herkes bildiği fiyattan atıyor. 5TL lik aparat 8-9TL' den satanlar da var.
    İstanbul' da olanlara Yazıcıoğlu İş Hanı' na uğramalarını tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Peki şu linkdeki kablo ne oluyor.2m lik kablo ayrıca 69 dolar.

http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=3794

O kablo optik değil coax, daha önceden o kablodan hiç kullanmadım ama bence optik daha iyidir çünkü etraftaki elektromanyetik dalgalardan etkilenmez.
  • Yanlış başlık. Yanlış post. Özür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsymaloone -- 10 Haziran 2011; 9:27:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XpLoSiVe_

quote:

Orijinalden alıntı: anexiety1

quote:

birebir aynı sorun ben de de var.. bence ramlerle alakası yok durumun..

i7 2600k ya geçince düzeldi sorun

• Anakartın sürücülerini yükleyerek bilgisayarın kapanmaması sorununun üstesinden gelmeyi başardım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.