Şimdi Ara

Creative X-Fi 8gb hafıza+8gb sd kart!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürün için 409 tl fiyat nasıl sizce? Toplamda 16 gb hafızası var ve ses kalitesi olarak şimdiye kadarki en iyi mp3 çalar deniyo. Ayrıca yanında ep830 kulaklık veriyo. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

http://www.hepsiburada.com/creative-zen-x-fi-8gb-fm-radyo-2.5-ekran-dahili-hoparlor-ses-kayit-mp3mp4-player-8gb-sd-kart-hediye/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52414

• fiyat 409 değil 493 görünüyor şu anda, piyasa fiyatı da 450 ytl civarında. ama sana daha iyi bir alternatif vereyim. türkiyeden almaktansa ebaydan al, neredeyse yarı fiyatına ve express mail ile geliyor (5-7gün), ama az da olsa takılma riski var:

144$+24$ kargo

http://cgi.ebay.co.uk/CREATIVE-ZEN-X-Fi-8GB-70PF2420001F1_W0QQitemZ250407747621QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Players?hash=item250407747621&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

• quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

fiyat 409 değil 493 görünüyor şu anda, piyasa fiyatı da 450 ytl civarında. ama sana daha iyi bir alternatif vereyim. türkiyeden almaktansa ebaydan al, neredeyse yarı fiyatına ve express mail ile geliyor (5-7gün), ama az da olsa takılma riski var:

144$+24$ kargo

http://cgi.ebay.co.uk/CREATIVE-ZEN-X-Fi-8GB-70PF2420001F1_W0QQitemZ250407747621QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Players?hash=item250407747621&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Yani hepsiburada'dan msj geldi de size özel 400 tl diye o yüzden dedim. Hazır 100 tl indirim yapmışlarken bu fiyata değerse alıyım dedim. Ayrıca ebay'e güvenemiyorum. Hem de gümrüğe takılırsa hiçbir anlamı kalmaz.

• Bence almalısın seni pişman etmeyecek bir alet.
  • Bende var bu alettn hayatımda böyle bir ses kalitesi görmedm ona özel ses kartı eklenmş kulaklığı takıp film izlerken inanın ses cinemadakinden farksız kesinlikle tavsiye ederm!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonOsmanlilar

Bende var bu alettn hayatımda böyle bir ses kalitesi görmedm ona özel ses kartı eklenmş kulaklığı takıp film izlerken inanın ses cinemadakinden farksız kesinlikle tavsiye ederm!!

Kulaklığı nasıl peki? Bide şarj süresi ne kadar gidiyo?
  • se kalitesi çok iyi ama bence fiyat performans aralığı yüksek,
    400tl ederi olabilir...
  • Bende bu aletten kullanıyorum süper,kullanımı biraz karışık tuşların yerleşimindenmidir nedir ama genel olarak alet çok iyi,kulaklık harika ben 4gb kartla beraber aldım.
  • Arkadaşlar X-Fi 8gb Denizli, forum çamlıkta 309 TL. Pedere MP4 alacaktık. Fiyatı çok geldi. Bİzde zen 2 GB aldık. Siz diyorsunuz 400 TL iyimi. O iyiyse buradaki çok ucuz...
  • paranızı seviyorsanız zen serisinden hiç bir cihaz almayınız forumu araştırırsanız biraz zen serisinin ne kadar sorunlu olduğunu göreceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sultanomar

paranızı seviyorsanız zen serisinden hiç bir cihaz almayınız forumu araştırırsanız biraz zen serisinin ne kadar sorunlu olduğunu göreceksiniz

O zaman ne alalım. Cowon istemem o biraz kaba bana küçük bişeyler lazım.
  • iriver t60 yeterince küçük ve iriver de de srs wow var oda cowonlar kadar kaliteli ses veriyor oda çok küçük dersen iriver in diğer modellerine bakabilirsin

edit: ekleme
    cowon d2 biraz kaba diğer modelleri okadar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 1 Mayıs 2009; 14:14:46 >
  • Hocam, bende Zen Vision M vardı, 60GB olanından. Çıkışı ya temizlerken hasar gördü, ya da abim haşat etti. En kötü ihtimal benim kualklarda sorun var çünkü bilgisayarda da aynısı oluyor. Türkiye'de yaptıramazsın yurtdışından alırsan, haberin olsun.
    Ayrıca Zen'in ve X-Fi modelinin kulaklık çıkışları ve hold tuşları çok sakat yerde. Sony'nin ürünlerine bak, Apple'lara bak... Ama sesi cidden müthiş cihazlarmış. Ben 8'lik ya da 4'lük Sony aldırmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertacaygun

Hocam, bende Zen Vision M vardı, 60GB olanından. Çıkışı ya temizlerken hasar gördü, ya da abim haşat etti. En kötü ihtimal benim kualklarda sorun var çünkü bilgisayarda da aynısı oluyor. Türkiye'de yaptıramazsın yurtdışından alırsan, haberin olsun.
    Ayrıca Zen'in ve X-Fi modelinin kulaklık çıkışları ve hold tuşları çok sakat yerde. Sony'nin ürünlerine bak, Apple'lara bak... Ama sesi cidden müthiş cihazlarmış. Ben 8'lik ya da 4'lük Sony aldırmayı düşünüyorum.

Sony ve apple için süper diyosan x-fi de onlardan aşağı kalır bi cihaz değil hatta apple'dan çok daha iyi olduğu söyleniyo. 400 lira para verip sony almak da var ama artırılabilir hafıza olmaması kötü. Sonuçta mp3 çalara fazla sayıda kaliteli müzik atmak istesem bana 8gb yetmez. "Ben 8'lik ya da 4'lük Sony aldırmayı düşünüyorum." derken yurtdışından mı?

• hepsiburada dan aynı ürünü geçen perşembe 400 Tl ye satın aldım ve dün elime geçti. 5-6 saat şarj edip kullanmaya başladım. parasını hak eden bir ürün. İlk deneme yaptığım parçalar; orjinal konser kayıtları ve nature tadında soundlar oldu. İnanın, cihaz resmen olayın içine dahil ediyor sizi. 2 tane kulaklık var alt tarafı ancak sanki odanızda 5.1 ses sistemi ile müzik dinliyorsunuz ! "Kulaklıklarda mı acaba marifet" diyerekten başka mp3 playerda ve laptopumda denedim kulaklıkları... Yanından geçmiyor sesler ! Cihaz çok şey katıyor kaliteye(zaten özelliklerinden de belli)
    Bu arada cihazın yazılımını güncellemenizi tavsiye ederim. Güncellemeyle birlikte sesler biraz daha belirgin oldu;)

Şunu söyleyeyim; ne apple da ne de sony de mp3 dinlemişliğim var. Ses sistemim creative idi. filmlerde ve müzikte duyulması gereken en ince ayrıntıları, ses sistemim sağolsun bana sağlıyordu zaten. Aynı kaliteden yolculuklarda ve gece uyku modlarında mahrum olmamak için diğer markalara gözatmaksızın tercih ettiğim bir üründü. Şu an itibariyle her şey güzel ve memnunum. "Creative ses kalitesi" diyenler kaçırmasın derim.

Bu arada cihazla ilgili, kullananlara bir kaç sorum olacak..
    *USB ile PC ye bağlı iken, mp3 dinlemek video izlemek mümkün mü? (Mümkünse ben beceremedim.)
    *Video çevirme için Pocketdivx kullandım hızlı diye. Ancak player çalıştırmadı. Yüksek bit hızı gibi bir hata verdi. Creative kendi programıyla da geç dönüştürüyor. Kullandığınız programlar neler?
    *Birdehttp://www.youtube.com/watch?v=LMZsvEiaF6Y adresindeki gibi Görünümü nasıl vista yapabiliriz? yapan var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.