Şimdi Ara

CREATIVE X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI ve Console Launcher Ayarları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
9
Favori
32.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladım hocam . .. aama sımdı durum degısdı ..

oncelıkle sanırım sorun yok sıstemınde falan .. cunku bozuk yada problem olsaydı bassı kısdgında duzelmezdı .. yanı dınledıgın muzıge gore uygun ayarları yapmakda senın elınde olan bısı ..

..ıkıncısı benım bass ayarım sıstemden dolayı yuzde ellının ustundedır hep .. bende z623 var .. ve genelde bass sevdıgım.. ıcın eko ayarlarım bass agırlıklıdır ..evde olsaydım eko ayarının resmını ceker gonderırdım ...eko ayarlarında pop jazz clasık gıbı hazır ayarlar var ..onlardan sanırım pop secılı bende .. ama popu secdıkden sonra tızzlerı bır mıktar daha acıyorum... eko ayarım o kadar ... crystalizer benımde yuzde 70 falan .. .svm kapalı ..dts ve dolby kesınlıkle kapalı ... !! bassların ses dbı larıyla oynamıyorum neyse o ..orjınal ..
  • Peki 3D CMSS kullanıyor musun? Kullanıyorsan hangi ayarlarda?
  • hatırlamıyorum yanlıs bılgı vermıyım ona evde bakıp soylıyım ...
  • beyler bu kartı 2300 de kullanan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: p28

beyler bu kartı 2300 de kullanan varmı ?

z623 de kullanıyorum ...ısını gorurmu ustat
  • Çok önemli bir soru

Arkadaşlar DTS ve Dolby Digital filmlerde pc den coax ile z5500 dekoderinde DTS ve Dolby Digital yazdığı zaman mı daha iyi ses alırız

Yoksa ;

Aynı DTS ve Dolby Digital sesi 6 kanaldan aynı pc den ses kartına ( Audigy ZS 2 ) verip ses kartına sesi çözdürerek mi daha iyi ses alırız..

Bu konuda bir kaç çalışma yaptım

Denemelerim ilk 1080p transformers DTS ses kalitesinde kmplayer + ac3 filter oynatıcıları ile ac3 filter ayarı Output format 3/2+SW 5.1 channels olarak işaretledim bu sayede ses orjinal şekilde 5 + 1 kanal yayıldı ( Dekoder de DTS yazdığı gibi ses dağılımı oldu )

Ve sonuç olarak 6 ch dan verdiğim sese equalizer olarak eax panelden advanced EQ modu açık Heavy Metal seçtim, CMSS 3D modu Stereo Surround seçili şekilde film girdim ve sonuç gerçekten çook net mid tiz ve bass yakaladım, efekler çok bariz belirginleşti güzel oldu gerçekten :) üzerinde daha çalışmam lazım, Ac3 filter in üzerindeki Equalizer ayarı ile her kanal sese fark lı müdahale ede biliyorum ( arka uyduların Tız seviyesini arttırınca efekler çook bariz hissediliyor ) bu ayar sayesinde çok daha temiz sese sahip olacağım her halde ..

Dekoderde DTS yazdığı zaman ise ses çok yalın geldi ve ses siddeti düştü ...

Sizlerinde önerilerini bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 27 Ocak 2012; 22:40:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

beyler bu kartı 2300 de kullanan varmı ?

z623 de kullanıyorum ...ısını gorurmu ustat

bu ses kartıyla kullanıldığında fark nasıl ?
  • Gigabyte GA-G41M-Combo Anakart

anakartım bu ... sıstemle ses kartını bır aldım ..once onboard denedım ... sonra ses kartıyla kullanmaya basladım ... en buyuk fark tızlerde oldu .. mıdle ve tız sesler ılk dıkkatımı ceken oldu .. basslarda cok bır fark olmadı .. oyun ve fılm agırlıklı kullanıyorum pc yı .. oyle oluncada benım ıcın parasını hak eden bır ses kartı ..
  • quote:

Gigabyte GA-G41M-Combo Anakart

anakartım bu ... sıstemle ses kartını bır aldım ..once onboard denedım ... sonra ses kartıyla kullanmaya basladım ... en buyuk fark tızlerde oldu .. mıdle ve tız sesler ılk dıkkatımı ceken oldu .. basslarda cok bır fark olmadı .. oyun ve fılm agırlıklı kullanıyorum pc yı .. oyle oluncada benım ıcın parasını hak eden bır ses kartı ..

pc yi müzik,film ve internet için kullanıyorum.

sanırım alıcam bende bu kartı,tekrardan teşekkürler.
  • quote:

quote:

Gigabyte GA-G41M-Combo Anakart

pc yi müzik,film ve internet için kullanıyorum.

sanırım alıcam bende bu kartı,tekrardan teşekkürler.

sımdıden gule gule kullan o zaman .. 2300 un basslarıda efsaneymıs duyduguma gore .. z623 topıkınde 2300 culer 623 culer tartısıp durur hep ..araya creatıv t3 culerde yesıllık oluyor ara sıra .... yeme yanında yat ...

• Kartı almak isteyen arkadaşlar için fırsat, Vatan'ın %25 indirimi başladı.

215 TL yerine 175 TL. Yani 40 TL fark var.

Forumda 2. elleri 140-150 civarına giderken, 175 TL fena bir rakam değil. Üstelik taksitle.(World ve Axess)

İyi geceler.
  • öncelilkle selamlar arkadaşlar!benim bir sorunum var acaba kullananlarda da böyle mi?" asus p5g41t-m lx" yeni anakarta "creative sound blaster x_fi titanium"ses kartı ve "logitech Z506" 5+1 hoparlör sistemi aldım ama pişman oldum, çünkü baslar inanılmaz boğuk ve zevksiz bass boot ayarlarını yaptım ama yinede ne yaparsam yapayım değişmedi. tizler yada middle larda bi sorun yok gibi ama basslar boğuluyor ekolayzır ayarı olsun bass boot ayarları olsun değişmedi sorunum müzik dinlerken hiç zevk almıyorum önceki silvercrest 2+1 ses sistemim ve onboard ses kartını kullanıyordum. yeni sistemi kurduğumda baya bir fark olacağını düşündüm ama defult ayarlarında sesi duyar duymaz hayal kırıklığı yaşadım, hatta kardeşim sesde bir değişiklik olmamış falan dedi..ayarlarını internetten araştıra araştıra düzeltmeye çalıştım biraz daha iyi oldu ama bas sorunu yaşıyorum şuanda,yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

• sene 2012.. sitedeki güncel driver 2010 dan mı kalma ?
  • arkadaşlar bu karttan bende aldım yeni bi tane çok övmüşler kartı form sitesinde z5500 hem optik hem analog baglı optikte dts yazısı çıkıyor ama seste bi degişiklik olmadı ayarlarınımı yanlış yaptım bilmiyorum. güncelleme yapamadım yanıt vermiyor diye hata alıyorum.bi sorum olacak z5500 bu kartla uydu alıcısına veya tv ye nasıl baglayabilirim en azından tv izlerken bi faydası olsun. ayrıca çok mükemmel ses aldığını söyleyen arkadaşlar bu kartı nasıl kurabiliriz nasıl ayarlayabiliriz bi baştan bi anlatabilirse çok memnun olurum bu konu çorba olmuş okudum ama pek bişey anlamadım.
  • arkadaşlar bu karttan ben de almayı düşnüyorum fakat ben kayıt için kullanıcam. asio sürücü destekliyor gözüküyo deneyen varmı, ses kayıtta gecikme yaşarmıyım?
  • dostum asio driver yazıyor ama ben etkinleştiremedim etkin olmuyor bir türlü!elektro gitarım var guitar rig programı yükledim ama rig ayarlarından kartın asio driver ını görmüyor ve defult ayarlarında kart aynı onboard gibi gecikme yapıyor asio suz bende asioall yükledim gecikme kalktı ama creative ın asio sunu çalıştıramadım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisco07

dostum asio driver yazıyor ama ben etkinleştiremedim etkin olmuyor bir türlü!elektro gitarım var guitar rig programı yükledim ama rig ayarlarından kartın asio driver ını görmüyor ve defult ayarlarında kart aynı onboard gibi gecikme yapıyor asio suz bende asioall yükledim gecikme kalktı ama creative ın asio sunu çalıştıramadım!

peki cubase programı ile denedinz mi ? onboard ses kartımda asioall programı yüklü olduğu halde gecikmeyi yasıyorum.
  • bendede x-fi titanium var artık creativenin ses kartı çıkarırken sanki sadece göz boyamak için flan çıkardığını düşünmeye başladım sanki adamlar sadece bi yazılımda sesi iyileştirip kartıda yanına ekliyolar bize kakalıyolar , son cıkan kartlara bakarsanız o kadar apsurt kartlar varki neymiş 4 çekirdekliymiş , ulan 4 çekirdekli ses kartımı olur yuh artık ya iyice .okunu çıkardılar

birdahaki ses kartım kesinlikle profesyonel bi ses kartı olucak creative flan almayı düşünmüyorum açıkçası , adamlar herşeyi programsal yapmış artık ee peki kart ne işe yarıyor ..

örnek şu karta bi bakın üstünde adam gibi kondansatör bile yokkan bu kart nasıl süper ses çıkarır ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/OEM%20Muhtelif%20Kart/creative-recon_3d_pcie-sb-recon-3d-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=59119

üstüne dandikte bi pilastik amblem koymuşlar al sana kart birde 4 çekirdekliymiş yok deve ..sanki grafik kartı bu kasıyor açamıyor sesleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 11 Mart 2012; 2:20:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tam35

quote:

Orijinalden alıntı: sisco07

dostum asio driver yazıyor ama ben etkinleştiremedim etkin olmuyor bir türlü!elektro gitarım var guitar rig programı yükledim ama rig ayarlarından kartın asio driver ını görmüyor ve defult ayarlarında kart aynı onboard gibi gecikme yapıyor asio suz bende asioall yükledim gecikme kalktı ama creative ın asio sunu çalıştıramadım!

peki cubase programı ile denedinz mi ? onboard ses kartımda asioall programı yüklü olduğu halde gecikmeyi yasıyorum.

cubase programını daha önceleri incelemiştim ama bu kartla kullanma fırsatım olmadı..ama bu kartı sana tavsiye edemicem ben mennun kalmadım açıkcası, en azından guitar rig gibi basit programları asio4all programı olmadan gecikmesiz çalıştırması lazımdı ya da ben öyle ümit ediyordum.mesela daha öncede belirttiğim gibi birde bas sorunu gördüm kartta.. mesela müzik dinlerken kros sesleri sanki kros patlakmış gibi veriyor bu logitech hoparlör sisteminde de sennheiser kulaklığımda da böyle bas limitini anca 80-100 hertz e ayarlamam gerekiyor onun altı patlamalara neden oluyor .Tabi zevkler tartışılmaz benim performansı hoşuma gitmedi ama tizler ve midlerde başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

bendede x-fi titanium var artık creativenin ses kartı çıkarırken sanki sadece göz boyamak için flan çıkardığını düşünmeye başladım sanki adamlar sadece bi yazılımda sesi iyileştirip kartıda yanına ekliyolar bize kakalıyolar , son cıkan kartlara bakarsanız o kadar apsurt kartlar varki neymiş 4 çekirdekliymiş , ulan 4 çekirdekli ses kartımı olur yuh artık ya iyice .okunu çıkardılar

birdahaki ses kartım kesinlikle profesyonel bi ses kartı olucak creative flan almayı düşünmüyorum açıkçası , adamlar herşeyi programsal yapmış artık ee peki kart ne işe yarıyor ..

örnek şu karta bi bakın üstünde adam gibi kondansatör bile yokkan bu kart nasıl süper ses çıkarır ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/OEM%20Muhtelif%20Kart/creative-recon_3d_pcie-sb-recon-3d-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=59119

üstüne dandikte bi pilastik amblem koymuşlar al sana kart birde 4 çekirdekliymiş yok deve ..sanki grafik kartı bu kasıyor açamıyor sesleri

sana katılıyorum arkadaşım ama zaten bilgisayar kartları artık dijital ses üzerine çıkartılıyor, bu nedenle analog ses teknolojisinde çok kullanılan kondansatör sesi gibi filtre edici komponentler dijital işlemcilerin osilatörleri harici pek kullanılmıyor. çünkü zaten ses dijital binary olarak iletiliyor o yüzden gerek duyulmuyor..ama creative markası o kartlara verilen parayı bence haketmiyor, kartları vasat demyorum ama haketmiyor bence..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.