Şimdi Ara

creative zen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar creative zen'i gigatek'ten 285 milyon'a almayı düşünüyorum elimde hazır 250 var sorun değil gerisini tamamlarım ama:

fiyat performans oranı iyi diye biliyorum

fakat değer mi diye düşünüyorum

bir de eksikleri düşündürüyor beni

şu video işindeki takılmalar,25 fps olayı,çevirme ve altyazı meselesi...

şimdi alıyım mı bunu almıyım mı tavsiyelerinizi bekliyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harak1ry -- 31 Aralık 2007; 12:41:35 >

• cihaz her bir konuda tatmin edici.Ben daha önce ,ah keşke bunu almasaydım ,diyeni de pek görmedim.alırsan pişman olmazsın ama bi de yanına iyi bir kulaklık alman lazım.Yanında gelen kulaklıklar pek iyi değil
  • evet, yanında gelen kulaklığı kime göre neye göre yapmışlar ise artık.. kulakları ağrıtıyor gerçekten, ses kaybı da yaşatıyor kulaklara tam oturmadığı için.. ama genel olarak bakarsak güzel cihaz, cihazın video kalitesi filan gerçekten tatmin edici :)
  • bende panasonic kulak içine giren kulaklıklar var deli ses veriyor son sese getiremiorum... :D ya okulaklıkları fil için yapmışlar kocaman ne öyle ya :S akıl mantık almaz. ben doğubanktan 240 a aldım haberiniz olsun...
  • sorun daha çok kulaklık değil de video işi bu konuda bilgi verebiirseniz...

tabi bir de farklı tavsiyeler...
  • ben kendi programında convertliyorum sorun yok... Altyazı işine gelince altyazıyı video içine göemen bir çok program var onlardan yararlanabilirsin...
  • sağol verdiğin bilgiler için

bir de kendi programı yavaş diye biliyorum

ayrıca o altyazı programlarından birinin linkini verirsen sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende usa'den getirttim. Firmware update yaptım .Son durum olarak , IRIVER MP3 CD çalardan sonra bass-tiz performansını beğenmedim. Diğer flash tabanlıları dinleyemediğim için bir karşılaştırma yapamayacağım. Dinleyip alma şansın varsa ona göre al derim. İstanbulda sinyal karmaşasından dolayı cızırtısız radyo dinlemek pek mümkün değil, Menüleri ve tuşları cep telefonundaki gibi olsa daha iyi olurdu. Belki firmware updatelerle daha iyi bir konuma gelebilir.

Kulaklık girişininden kaynaklanan bir sorunu var , kulaklık takış açısına göre içindeki 2 metal parça temas edince kendiliğinden açılabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.