Şimdi Ara

CREATIVE ZEN 2GB FM RADYOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkac gun once başlıkta belirtilen cihazı satın aldım ve fakat ertesi gun hemen kucuk bir problem yasadım .Sarjı doldurup icine sarkı ve video yuklerken cihaz bir anda dondu ,ekran kapalı gibiydi ama belli belirsiz de beyaz bir ısık vardı ote yandan , ne yapacagımı bilemeden oyle kaldım , sonra kullanıım kılavuzundan resetleme yapılabildigini ogrendım ve oyle yaptım ve cihaz duzeldi.....Bu durum creative zen lerde normal midir? Daha yeni aldıgım 0 bir aletin 2. gununde boyle birsey yapması beni cihaza karsı soguttu acıkcası .Ve bunun dısında 8gb lık bir card'la da hafızayı arttırmıstım ve fakat hafızadan sarkı dinlerken baska hicbir menu icinde gezinemiyorum ,ben mi yanlıs kullanıyorum aleti yoksa bu durum creative zen icin standart mı ? Aleti alalı dedigim gibi bırkac gun oldu ama bu 2 tane kucuk durum bile başlı başına beni aletten fazlasıyla soguttu bir anda .Bu problemler normal midir yoksa benım aldıgım zen de bir hata mı var sizce ? yardımcı olabilir misiniz ?

Bunun dısında buradakı forumlardan okuyup anladıgım kadarıyla aslında internetten cowon d2 veya iriver clix2 almak cok cok daha mantıklı bir hareketmis, aynı fıyat kulvarlarında gibiler ama buna ragmen ozellikleri creative i kat kat aşıyor gibi.Ses kalitesi konusunda ozellikle cowond2 iriver clix 2 den daha iyi gibi anladım forumlarda okudugum kadarıyla ( yanlıs anlamıs da olabilirim tabi ama genel izlenim bu sanki ) Su anda elimdekini satıp hatta cowon d2 mi alsam diye dusunmekteyim.İkisini de kullanmıs olanlar varsa nasıl bir karsılastırma yaparsnız ?Cowon un sanırım 32 gb ye kadar hafıza arttırımı yapılabiliyor , aynı sey iriver clix 2 icinde soz konusu mu ? Creative deki durum, yani memory carddan muzık dinlerken menulerde dolasamama durumu bu iki cihazda var mı ayrıca ?
    Yardımcı olursanız sevinirim
    Teşekkürler

• kimse yok mu yahu fikri veya deneyimi olan bu konuda ?
  • tekrar sormak istiyorum kimse yok mu bu konuda yardımcı olabilecek ? hafıza kartından sarkı dinlerken diger menulerde gezinememek creative zen icin standart bir durum mudur yoksa cihazı yanlıs mı kullanıyorum ? lutfen birisi yardımcı olabilir mi ? sırf bu yuzden aleti elımden cıkarmayı düsünüyorum cunku ....
  • nasıl bir forummus ben anlamadım burası .....bir admin bile yok mu sorumu cevaplayabilecek ?
  • arada bu tarz res sorunu oluyo normal bi durum bilgisayar vari bi sisteme sahip cown kullanmadım dokunmatik bi yapıya sahip o yüzden tercih etmedim zenden de cok memnunum kart okuyucuda söyledigin durum bizde de var.

benim fikrim böye..
  • saol tesekkur ederım cevabın ıcın :)
  • bunun radyosuzunun 4 gb olanı var aldıgım gunden berı tek sorun yasamadım creative sarj cıhazı ıle 2 saatten kısa bır surede sarj oluyor cok memnunum hafıza kartı olayı dedıgın gıbı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İriver clix2 de kapasite atrıamıyorsu.İriver ürünleri genel olarak ses kalitesi iyi ürünler.Bende İriver clix 2 var ve dinlediğim bir kaç mp3 playerdan çok daha iyi(sony SONY NWD-B105F ,samsung yp3 , philips gogear ,bir kaçtane sahte mp3 player ...)Ekran amoled olduğu için renkler çok çok canlı.Radyosu süper ötesi yani o derece.Radyodan kayıt yaparken kaydettin dosya çok net ve çok iyi.Forumu incelediysen Ses kalitesi olarak iriver clix 2 cowon d2 den iyidir.En güzel tarafıda Dclik sistemi sanki dokunmaktik ekran gibi fakat değil tabiki.Ben iriver clix2 den çok memnunum kardeşimde de birtane iriver T60 almayıo düşünüyorum bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.