Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi kullandığım zen in sesi hiç hoşuma gitmedi..mediamarkt ta zen i test ettim dinledim... ses daha iyi gibi idi... iyide bir muzik kulağım vardır... Bu alete çok kalite mp3 yüklemeniz lazım.... benim anladığım bu... valla benim içime sinmedi... ben öyle çok fazla ahım şahım beğenmedim... yada ben EQ ayarlarını yapamadım.. daha önce kullandığım muvo vardı o bile daha güzel ses veriyor... belki kulaklıkta keramet vardır diye gidip JBL kulaklık aldık ama kar etmedi... basları fazla boğuyor.. tizler fazla çatlıyor... ne öyle fazla bas açık nede tiz ama durum böyle... bana öyle karşımda canlı orkestradan muzik dinliyorum havasını vermedi... en son güncellemeleride yaptım... hikaye .. ben paramı çöpe attım hissine kapıldım... siz atmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cowon

Kendi kullandığım zen in sesi hiç hoşuma gitmedi..mediamarkt ta zen i test ettim dinledim... ses daha iyi gibi idi... iyide bir muzik kulağım vardır... Bu alete çok kalite mp3 yüklemeniz lazım.... benim anladığım bu... valla benim içime sinmedi... ben öyle çok fazla ahım şahım beğenmedim... yada ben EQ ayarlarını yapamadım.. daha önce kullandığım muvo vardı o bile daha güzel ses veriyor... belki kulaklıkta keramet vardır diye gidip JBL kulaklık aldık ama kar etmedi... basları fazla boğuyor.. tizler fazla çatlıyor... ne öyle fazla bas açık nede tiz ama durum böyle... bana öyle karşımda canlı orkestradan muzik dinliyorum havasını vermedi... en son güncellemeleride yaptım... hikaye .. ben paramı çöpe attım hissine kapıldım... siz atmayın...

Ses ayarlarıyla oynamayı dene bence. Özellikle Eq ayarları ve bas güçlendirme seçeneğini bi kontrol et.

• Sizce kendi kulaklığı yeterlimi
  • elime geçti zen sarza bagladım şarzda kendiliginden acılıyo sebebi nedir bi arıza mıdır fikri olan war mı ?

teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eveye

elime geçti zen sarza bagladım şarzda kendiliginden acılıyo sebebi nedir bi arıza mıdır fikri olan war mı ?

teşekkürler...

Bilgisayardan şarj ediyorsan açılır. Arıza değil yani herkeste öyle.
  • Arkadaşlar arka plan şışğını 5 sn ayarladım ama parlaklık seviyesi düşüyor
    kapanmıyor müsik dinlerken filn hep yanacakmı ekran böle...
    bende mi sorun var bide zenin yandaki mavi ışık hiç sönmüyor sanırım
    diğer modellerde inaktif edebilyorduk zende yok sanırım böle bi ösellik
    bilgilendirisiniz sewinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vools

Arkadaşlar arka plan şışğını 5 sn ayarladım ama parlaklık seviyesi düşüyor

Tuş kilidi koyarsan ekran kapanır

Mavi ışık söner mi bilmiyorum ama hiç de ihtiyaç duyulacak birşey değil bence o ufacık ışık ne kadar şarj götürürki. Hem bence güzel de görünüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: cowon

Sizce kendi kulaklığı yeterlimi

değil ,yüksek seslerde direk bozuluyo ses
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Orjinalden alıntı: vools

Arkadaşlar arka plan şışğını 5 sn ayarladım ama parlaklık seviyesi düşüyor

Tuş kilidi koyarsan ekran kapanır

Mavi ışık söner mi bilmiyorum ama hiç de ihtiyaç duyulacak birşey değil bence o ufacık ışık ne kadar şarj götürürki. Hem bence güzel de görünüyor.

eyvallah dmltnman sacma gelmişti bana...hmm şimdik olduu;);)..

ben bu aletin radyosuna bayıldım baz istasyonu göstergesi bile var yahuuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vools -- 1 Aralık 2007; 17:48:07 >

• slm arkdaslar zen e taktıgım hafıza kartini nasıl görücem pc de aradım bulamadım yardımcı olurmusunuz

tesekkürler..
    saol dmltnman
  • Rica ederim arkadaşlar.

@eveye
    Ben sd kart kullanmıyorum. Ama bir arkadaş daha bunu söylemişti. Yani sd kartlar, bilgisayarda görünmüyormuş. Bence yeni bir firmware ile bu özellik düzeltilebir. İnşallah düzelir de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

Rica ederim arkadaşlar.

@eveye
    Ben sd kart kullanmıyorum. Ama bir arkadaş daha bunu söylemişti. Yani sd kartlar, bilgisayarda görünmüyormuş. Bence yeni bir firmware ile bu özellik düzeltilebir. İnşallah düzelir de..

ok saol arkdas hala bulamadım su kartın içine nasıl girdigimizi cok sacma olmus yah bu iş nasıl girilcak bi yoq nese bakıcas artık kolay gele.....

• card reader la giriceksiniz şimdilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOTSCREEN

card reader la giriceksiniz şimdilik

yah şimdi bide card reader mi alcas bi yolu yoq mudur bide bu aletin seri nosu nerde yazıyo bide soru nosunu sorgulaya bilecegimiz int sayfası war mı CREATİVE in
    tesekkürler....
  • öyle bir sayfa olduğunu sanmıyorum

card readersız okutmanız şuanlık mümkün değil

10 ytl ye alın bir card reader şimdilik

bu arada srei nosu kutuda yazıoyrdu sanıırm

yada aletin altında tam hatırlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOTSCREEN

öyle bir sayfa olduğunu sanmıyorum

card readersız okutmanız şuanlık mümkün değil

10 ytl ye alın bir card reader şimdilik

bu arada srei nosu kutuda yazıoyrdu sanıırm

yada aletin altında tam hatırlamıyorum

ok saol arkdas koca yazıyı görememişim buldum. şimdilik mahsallah alet ii alacaklara tavsiye ederim hoş bişi sorunum olursa yardımınızı alıcam tesekkürler dh
    saolBOOTSCREEN
  • Rica ederim

bende hiç bu zamana kadar sorun yaşamadım

alet fevkelade harika

osrun yaşarsanız yardımcı olurum
  • First, if the computer involved is a desktop, and you're plugged into a front USB port, try a back one. If you're using a back port already, try a front port.

If you're on a laptop, check your BIOS to see if you can turn on "USB Legacy Support" or "USB Keyboard Support." This will help ensure the ports receive power 100% of the time. You may also try an outlet-powered USB hub. Unpowered hubs usually do not work. And finally, if you're on a laptop, please try the player on a desktop, preferably the rear port, just as a test. If it works on the desktop, then at least the problem is narrowed down.

Next, you need to check what Service Pack of Windows XP you are running. Service Pack 2 is recommended highly (it fixes many PlaysForSure related problems), SP1 usually will work. You must have one or the other, if you have no service pack installed, the player probably won't work. To check:

böyle bişe buldum belki yardımcı olur. kısaca bios a girip usb legacy support yada usb keyboard supportu açmanızı istiyor.bu ayar usb portlarınıza her zaman %100 güç gitmesini sağlıyormuş

• USB KLAVYESİ OLMAYANLAR ACSIN BAKALIM EYEHEH USB KLAVYE BENIM ZATEN ACIK
  • 236 dolar 280 ytl falan denk geliyo bakalım su 50 ytllik iddaam cıksında haftaya onu koyup 300 yapamda alam sunu yaw hepsiburadada pahalı ama 325 peh 45 ytl fazla vatanda 280 bi artı olarak o cam kılıf gibi seyi veriyo hepsi burada ben onu sevmedim ztn deriyi verseydi belki ama istersem sona bi yerden bulurum bulmayada pek gerek yok ya bi kılıfa benzer sey icin 45 ytl fazlamı verilir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.