Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birincisi 2 saat şatrj etmen yalnış üsatelik pc den şarj etmişsin muhtemelen aslında full şarj olmamış ve çünkü şar göstergesine aldanma gerçek pil değerini vermiyor yeni güncelleme ile o soruun çözüldü.muhtmelen senin cihazın şarjı tam olmadı hold durumunda ikende enerji harcar sen en iyisi prizden şarj edip dene orjinal şarj çihazı alamazsan dahi aynı çıkış değerlerinde güç veren ataba marka usb şarj adaptörünü öneirim 15 ytl veben bunu kullanıyorum hem zen hemde zen visionM bunla şarj ediyorum kaliteli öneririm .Eleltronilçilerde bulunur

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi..

• meerhaba yine ben...

uzun araştırmalarımdan sonra ZEN in şarjının tam dolmadığına karar verdim

AMA

aletin şarjdan soonra düzelceğinden emin olmadığım için VE 40 TL Yİ BOŞUNA VERMEMEK İÇİN
    BİRİNDEN ORJİNAL ZEN ADAPTÖRÜ ÖDÜNÇ ALMAYA KARAR VERDİM (24 SAATLİĞİNE)
    LÜTFEN İLGİLENİN VE PM ATIN
    ANKARADA OTURUYORUM
    CUMHURBAŞKANLIĞI (ÇANKAYA) KÖŞKÜ CİVARINDA OTURUYORUM...
    ÖDÜNÇ VEREBİLECEK VE İLGİLENEBİLECEK OLANLARA DUYURULUR...

CREATIVE ZEN ORJİNAL ŞARJ ADAPTÖRÜ (PRİZ İÇİN DOĞAL OLARAK)

• Arkadaşlar bu üründen satın aldım, ürün bikaç saat önce elime ulaştı.
    Şu anda şarj ediyorum ve bayadır şarjda. Bu aletin şarjının dolup dolmadıgını nası anlıcaz? Şu anda sağ üst şöşede bi pil işareti bi de elektrik işareti yanıp yanıp sönüyor, taktıgımdan beri aynen yanıp sönüyorlar, acaba şarj doldugunda otomatik olarak durucaklarmı yoksa ben başka bi yerden anlayıp çekçemmi nedir yani?

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeonarT`

Arkadaşlar bu üründen satın aldım, ürün bikaç saat önce elime ulaştı.
    Şu anda şarj ediyorum ve bayadır şarjda. Bu aletin şarjının dolup dolmadıgını nası anlıcaz? Şu anda sağ üst şöşede bi pil işareti bi de elektrik işareti yanıp yanıp sönüyor, taktıgımdan beri aynen yanıp sönüyorlar, acaba şarj doldugunda otomatik olarak durucaklarmı yoksa ben başka bi yerden anlayıp çekçemmi nedir yani?

Teşekkürler.

Büyük olasılıkla senin alet ilk firmware ile gelmiştir. Fabrika çıkışlı zen lerde şarjın dolduğu gösterilmiyor. Dediğin gibi orası sürekli yanıp söner. Ama ben yinede şunu belirteyim sen 6-8 saat yinede şarjdan hiç çıkarma. Özellikle alet yeni kullanıma başlandığında vede şarjını bitirdiğinde donma sorunu yapabiliyor. Ben yaşamadım ama bu sorunla karşılaşanlar oldu. Sen şarjını mümkün olduğunca çeyrekten aşağı düşürme. Bahsettiğim ilk uzun şarjından sonra yeni firmware yi yüklediğinde şarj göstergesi şarj olurkende sorunsuz çalışacaktır.
    Ürünün hayırlı olsun bu arada.

• quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Teşekkürler.

Büyük olasılıkla senin alet ilk firmware ile gelmiştir. Fabrika çıkışlı zen lerde şarjın dolduğu gösterilmiyor. Dediğin gibi orası sürekli yanıp söner. Ama ben yinede şunu belirteyim sen 6-8 saat yinede şarjdan hiç çıkarma. Özellikle alet yeni kullanıma başlandığında vede şarjını bitirdiğinde donma sorunu yapabiliyor. Ben yaşamadım ama bu sorunla karşılaşanlar oldu. Sen şarjını mümkün olduğunca çeyrekten aşağı düşürme. Bahsettiğim ilk uzun şarjından sonra yeni firmware yi yüklediğinde şarj göstergesi şarj olurkende sorunsuz çalışacaktır.

Öncelikle teşekkür ederim ilgilendiginiz için.Ya bütün başlıgı okudum bi ordu firmware muhabbeti dönüyor ama ben bu işlerden pek anlamam. Sen eger şu linktekini yükle dersen yüklerim, aslında nası yüklenicegini falan da bilmiyorum ama bulurum artık. Açıkçası firmware falan ne demek bilmiom, daha kullanmadan onu yükleyip sakata gelmekten tırsıyom :)

• quote:

Orjinalden alıntı: kayaer07

alet ogün bugündür çalışmıyor...bozuk gibi ama bozuk deeğil sanki
    reset attım 20-30 kere olmadı...
    burası önemli: bugün kulaklığı zen e taktım (hala çalışmmııyor tabiki alet) baya bi cızırtı geldi...
    enerjisi var demekki - yani alet bozuk değil galiba ...

BİDE BU ALETİN BATARYASINI SÖKÜP TAKMAK İSTİYORUM (DENEYEYİM BARİ BELKİ ÇALIŞIR)
    KAPAĞI NASIL AÇILIYOR BU ALETİN?? BATARYASI SÖKÜP TAKILABİLİYOR MU??

BİRDE ORJİNAL ADAPTÖR ALIP DENEMEME DEĞERMİ?*?

• Şarj cihazıyla denemeye değer.
  • 4 saattir şarjda 2 kere açıldı kendi kendine, şarjının bitip bitmedigini de anlamıom, o firmware muhabbetini de yüklemeye tırstıgım halde şimdi çekip şarjdan yüklicem gözü karartıp
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Teşekkürler.

Öncelikle teşekkür ederim ilgilendiginiz için.Ya bütün başlıgı okudum bi ordu firmware muhabbeti dönüyor ama ben bu işlerden pek anlamam. Sen eger şu linktekini yükle dersen yüklerim, aslında nası yüklenicegini falan da bilmiyorum ama bulurum artık. Açıkçası firmware falan ne demek bilmiom, daha kullanmadan onu yükleyip sakata gelmekten tırsıyom :)

Bu linkten 1.11.04 firmware ini indirebilirsin.

• ifrmware sonucunda gerçek şarj değerini göreceksiniz

ayrıca korkmayın

ben zen imde 3 gündür müzik dinliyorum arada video ve ersim bakıyorum radyo bazen ve bugün tamami ile şarjını bitirmeyi başardım zaten bitirmeyi hedefliyordum

adaptorü ile şarja taktim saat 19:15 te

saat 21:24 te full şarj oldu ve cihaz da bir sorun söz konusu değil

zaten şarj la ilgili bir donma kapanıp açılma problemi yaşamadım hiç

şarjın dolduğunu sağ üst köşedeki pil işareti yok olunca ve açma kapama düğmesindeki mavi ışık tamami ile sçönünce anlayabilirsiniz
  • sanırım bu aletin bataryasıyla ilgili bir sorun var bu sürümde. bende ya önceden dikkat etmedim yada yeni yeni yapıyo bende kulaklığı taktığımda önce açılıyormuş gibi oluyo ama sadece ışık gelip gidiyo açılmıyo. çok hafifte çıtırtı geliyo ilk takarken ama abartı birşey değil. bende ilk zenimi ekranı açılmadığı için değiştirmiştim aldıktan 2 saat sonra. fakat ekran kilitlenmesi, açılmama gibi sorunları 2 defa daha yaşadım. resetle işi çözdüm ama tabi doğal olarak insanın siniri bozuluyo. elektronik alet riskli tabi ama ben artık bu kadar şikayet sonrası sürümde bi sorun olduğunu düşünüyorum. ve aleti olabildiğince adaptörle sarj etmeyi öneriyorum. garanti dışına çıkma olasılığı olduğu için bataryayı çıkarmayı önermem. bende ilk bu sorunu yaşadığımda netten böyle şeyler okumuş hatta buradan sizinle paylaşmıştım. ama kolay çıkan bir batarya değil gibi ve elinde patlama olasılığı bence çok yüksek. değiştirmeyi dene bence.

• Bu ürünün EQ ayarlarını hangi seviyelere ayarlıyorsunuz... şöyle tatlı , yumuşak bir bas ve çevresel ses elde edelim...
  • http://img57.imageshack.us/img57/4701/nokia2222ls6.jpg

Şu ok olan resim neden cıkar acaba, kullananlardan fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonarT` -- 23 Kasım 2007; 22:06:40 >
  • Çalan albumun resmi sanırsam. Bende çalan albumün kapağı çıkıyor,oda albüm kapağı olabilir.
  • vaalla ben alette bir sorun olduğunu düşünmüyorum

creative forumlarını takip edin iyi derecede ing bilen arkadaşlardan ricamdır bu tr ye çevirerek buraya taşırlarsa topicleri başlıklarla beraber herkez aydınlanmış olur
  • quote:

http://img57.imageshack.us/img57/4701/nokia2222ls6.jpg

Şu ok olan resim neden cıkar acaba, kullananlardan fikri olan var mı?

sen o menüde dolaşırken o aptal resim orda olamaz albüm kapağı gösteriyor alet ama sen o menüde dolaşırken o resmin ne işi var orda cihaz kaymış sanırım nasıl oldu ise

yoksa duvar kağıdımı yaptın bilmeden o aptal resmi
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedgehog -- 24 Kasım 2007; 2:17:32 >
  • A nedemek kardeş?????????????????????
  • ben bu makinayı almayı düşünüyorum.Yardımclaırnız için teşekkürler
  • tamam bataryayı çıkarmıycam
    pazartesi yollayıp değiştirttiririm zen i

AMA
    software ini silip pc den
    sonrada aleti pc ye takıp software ini yeniden yüklesem pc ye
    düzelebilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.