Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zen açılıyor.müzik dinlenebiliyor.(rastgele bir yerlere bastım)ama görüntü resimdeki gibi.bir de alet kapalıyken kulaklığı taktığımda kulaklıktan çıt diye ses geliyor.sadece bir kerede alet kapalıyken kulaklığı taktım ve açıldı.buda ilginç birşey...pc ye bağladığımda içini görebiliyorum.galiba sorun ekranında..varsa başka bir püf noktası yardımını beklerim.ilgilendiğin için teşekkür ederim.

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi..
  • çok mu parlaklığı açtın diyecem ki olanaksız çok ilginç hemen geri gönder alet arızalı
  • Ozeeee arkadaş yazmış " masa üstü bilgisayarda sarj ediyordum, ama 1 saatlik bir bekleyişten sonra hala hareket olmayınca önce firmayı aradım ve hemen götürdüm. bu arada kapama tuşundaki ışık yanıyordu. sanırım sarjı olduğunu ve ekranda bir sorun olduğunu gösteriyordu buda çünkü bi süre sonra söndü. neyse firmada denedi ve hemen yenisini istediler. ilk zenim içinde beklemiştim bunun içinde 1, 2 gün beklemek zorundayım :( internetten biraz araştırma yaptım. yabancı sitelerde rastladım bu arızaya, sadece benim başıma gelmemiş yani :) onlar önce resetlemeyi sonradanda bataryayı çıkarıp biraz bekledikten sonra yeniden takmayı önermişler. ama ben en garantili yöntemi, değişimi tercih ettim. bu arada zen için uyumlu sarj aleti nedir bir fikriniz var mı acaba ? aldığım yerde bir tane gördüm ama her usb girişli sarj aletini kullanmak doğrumudur bilemediğim için almadım." haklıısn bi sorun var.yarın vericem kargoya..bu arada bir soru aletten genel olarak memmnunmusun?çünkü şu an biraz soğudum bu durumla ilgili.ilgilendiğin için sağol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedgehog -- 17 Kasım 2007; 0:36:55 >

• bu aletin tam şarj olduğunu nasıl anlıyoruz tam dolu olunca bu yanıp sönen power ışığı sönüyor mu?
  • evet bende soğumuştum, hevesim kaçmıştı ama şimdi memnunum aletten. benimkinin aslında sanırım bi arızası yoktu. sorun alet tümüyle sarjını tüketince ekranı açacak enerjiyi bulamıyordu ve bi resetle kendisine geliyor ve hemen sarj ediyordum. iki defa böyle bişey geldi başıma, şimdi sarj aleti alana kadar kırmızıya dönmeden sarja takmaya çalışıyorum. bunun gerçi bi zararı olurmu bilmiyorum ama. (bi arkadaş sarj aleti bulabileceğim bi yer önermişti ayrıca onada teşekkür ederim, ama sınavlar daha yeni bitti ve hemen sarj aletimi alıcam. olmuyo böle pcden) bu arada hiç sarjı tümüyle yiyip sonradan sarja pcden takan oldumu, yani sadece benim aletmi sorun yaratıyo bu konuda merak ettim. ama bence seninki benimkinden farklı bi sorun. çünkü bende hiç bişey çalışmıyordu, ekrandada bi ışık yoktu. bencede göndermekle iyi yapmışsın.
  • sabah tam bu makinadan memnunum yazdım şimdide tam dinlerken bi anda mp3 çalmamaya başladı. play e basıyorum banamısın demedi. menüde dolaşabiliyorum fakat tık yok oynatma namına. sonradan kendi kendine ekran gitti. hadi dierleri benim kullanım hatam olsun peki bu ne şimdi. bi makina bu kadar reset yememeli. yine resetledim kendine geldi. nereye kadar gidecek böle merak ediyorum. sinir geldi yani. elektronik alet olur böle şeyler diyorum ama beni bulmasındanda sinir geldi. bu kadar insanda benzer sorunlar yaşıyorsa bi sorun var demektir artık sanki.
  • bende bu aleti almak istiyorum ama 1 ay sonra yurt dışına gidicem acaba alıyım mı? böle sorunlarla karşılaşırsam garantiside olmuyor elimde kalmasın
  • 3 SAYFA UZUN GELDİ OKUYAMADIM.GÜNDE İKİ SAAT KULLANAN BİRİ İÇİN KAÇ SAAT GİDİYO ZEN ARKADAŞLAR??? KULLANICI YORUMU...AYRICA YURTDIŞINDAN ALAN VAR MI? BEN EBAY YADA AMAZONDAN ALCAM DA SORUN YAŞAMAK İSTEMİYORUUM???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozeeee

evet bende soğumuştum, hevesim kaçmıştı ama şimdi memnunum aletten. benimkinin aslında sanırım bi arızası yoktu. sorun alet tümüyle sarjını tüketince ekranı açacak enerjiyi bulamıyordu ve bi resetle kendisine geliyor ve hemen sarj ediyordum. iki defa böyle bişey geldi başıma, şimdi sarj aleti alana kadar kırmızıya dönmeden sarja takmaya çalışıyorum. bunun gerçi bi zararı olurmu bilmiyorum ama. (bi arkadaş sarj aleti bulabileceğim bi yer önermişti ayrıca onada teşekkür ederim, ama sınavlar daha yeni bitti ve hemen sarj aletimi alıcam. olmuyo böle pcden) bu arada hiç sarjı tümüyle yiyip sonradan sarja pcden takan oldumu, yani sadece benim aletmi sorun yaratıyo bu konuda merak ettim. ama bence seninki benimkinden farklı bi sorun. çünkü bende hiç bişey çalışmıyordu, ekrandada bi ışık yoktu. bencede göndermekle iyi yapmışsın.

Bu sorun zen touch'larda da vardı

• arkslar bende bugun aldım sarja taktım sımdı kendı kendıne acıldı sonra ben kapadım sarj devam edıo bı sakıncası olurmu bırde kapatırken kapatıyor yazısı cıktıktan sonra ekradakı kaptıyor yazısı saga sol akayıyo ne ayak:D
  • Yeni firmware yükledikten sonra düzelir.
  • sagol yardım ıcın ama onu nası yuklucem tam olarak cozemedım:d sımdı 2 tane yuklemem gereken firmware var demı
  • Buradan yükle ,ama önce şar j olayını tamamla
    http://ccftp.creative.com/manualdn/Drivers/PDE/10396/0x77C40064/ZEN_PCFW_L22_1_11_04.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 18 Kasım 2007; 15:56:00 >
  • tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: talipb

Buradan yükle ,ama önce şar j olayını tamamla
    http://ccftp.creative.com/manualdn/Drivers/PDE/10396/0x77C40064/ZEN_PCFW_L22_1_11_04.exe

bı tane daha guncelleme vardı o hangısı oluo
  • Bu son güncelleme dosyası eskisinin yenilenmişi bunu yükle yeter.
    NOt:http://us.creative.com/support/downloads/welcome.asp?action=next aradığın windows versiyonları için firmware burdan bak .
  • Vallahi çok beğendim.Bir an acaba D2'mi satıp bunu mu alsam diye düşündüm doğrusu
  • D2 de güzel ses kalitesini beğeniyorsan tabii.
    ben creative c100 sahibiyim fiyatına göre süper tabii ve sennheiser cx300 kulaklığım var. c100 üm fazla ses çıkış gücü vermiyor acaba yeni zen nasıl? sesi sonuna kadar açmakta korkutacak kadar var mı? öyle olmalı bence o seste dinlemeyecek olsak da bazı pahalı kulaklıklar var taktığınızda yüksek güce ihtiyaç duyuyor. bu nedenle gerekli ve bir de 1 kulaklık çıkışını 2 çıkış yapan aparat var arkadaşımla otobüste fln beraber dinliyoruz bu yüzden gerekli yüksek ses çıkışı. kalite olarak benim ucuz, gariban c100 bile hiç fena değildi bu aletten şüphem yok valla kesin alacağım haftaya. Alır almaz direkt en son çıkan firmware'i yüklesem olur mu? Yoksa sırayla mı yüklemeliyim firmware çıkış tarihlerine göre? direk son firmware'i yüklesem olur sanırım.
  • valla kendi kulaklığı ile otobüste seyehat edilmez dışarı manyak ses veriyor ama sizi rahatsız etmeden kulaklarınızı rahatsız etmeden dışarıda ses veriyor acayip ses çıkış gücü harika iyi ibr kulak içi kulaklık ile dahada profesyonelleştirilebilir
  • ben şimdi album album nasıl sıralıcam mesela emre aydın klasoru hayko cepkın klasor yalın klasoru seklındeyardımcı olursanız
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.