Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müzikleri mp3 player'a atmadan önce hangi albümü atıcaksan o albümdeki tüm şarkıları seçip sağ tıklayıp özelliklerinden sanatçı başlığı ve albüm kısmını doldurursan sorun kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokalpan

müzikleri mp3 player'a atmadan önce hangi albümü atıcaksan o albümdeki tüm şarkıları seçip sağ tıklayıp özelliklerinden sanatçı başlığı ve albüm kısmını doldurursan sorun kalmaz

Dediğin mantıklı gibi

ben playlist oluşturyorum attıktan sonra çok rahat oluoyr

ancak cihazın şarkı listesi menüsü daha da güzel olabilirdi kanımca
  • gokalpanın dedigi iş biraz uzun surebılır:::D ama bootscreen playlıst ousturma olayını yapamadım tam olarak yaraım yamalak bısı oldu:d
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadboy2

gokalpanın dedigi iş biraz uzun surebılır:::D ama bootscreen playlıst ousturma olayını yapamadım tam olarak yaraım yamalak bısı oldu:d

biraz kurcala yaparsın çok basit create playlistten oluşturabilirsin klasorlere gelip tek tek seçicen şarkılar gözükücek ve add all a tıklayacan sağ tarafa liste halinde eklendiğini göreceksin

listenin adını da kendin girebilirsin örn rocm müzikler
  • bu işlemı bılg dan mı yapıcaz yok sa mp3 playerdanmı
  • tabi ki blogdan yani media explorer yazılımı ile

playreden yapmak imkansız
  • firmware güncellemesi yapınca türkçe dil seçeneği kalkmıyor değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedgehog -- 22 Kasım 2007; 21:04:39 >
  • kalkmıyor
  • teşekkürler talipb.ekranı bozuk çıkmıştı benim hatta resmi var yukarıda.1-2 saat oldu yenisi gelelli.ama alet kapalıyken kulaklık takınca çıt çıt ses sizdede yapıyormu?
  • Bazen oluyor ,siz bu sorunu firmaya iletseniz iyi olurdu
  • bir şey soracağım..zen2in ekranından film izlemek zevkli oluyormu?yani ekran ebatı 2.5" yeterli geliyor mu?neden 3"veya 3.5" ekran yapmıyorlar anlamıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonso47

bir şey soracağım..zen2in ekranından film izlemek zevkli oluyormu?yani ekran ebatı 2.5" yeterli geliyor mu?neden 3"veya 3.5" ekran yapmıyorlar anlamıyorum..

tv de seyret kardeşim o zaman alet şık ve ufak ne yapacaksın 3.5 i allah aşkına sizleri anlayamıyorum ve deliriyorum
  • merhaba arkadaşlar.elimdeki 2.zenim ilkinde ekranı bozuktu ve şimdi anlatacaklarımın aynısınıda yapıyordu.yeni Zen im geldi.herşey güzel ama alet kapalıyken kulaklığın jakını takıp çıkardığımda ekranın ışığı yanıp sönüyor bir kaç kez.kafasına görede bazen makina açılıyor.kapalıyken kulaklıktan hafif bir ses geliyor.bu demek oluyorki alet kapalıyken kulaklık bir güç çekiyor.sizde de aynı sorunlar mevcutmu?ilgilenen herkese teşekkürler.
  • ben dede aynı osrun mevcut ama nasıl çözülcek meçhul sanırım firmware ile çözülebilir ilerde hak verin ki alet henüz çok yeni piyasa çıkalı 3 ya oldu mu yav olmadı dimi tr de yani???
  • bence donanımsal bir sorun bu.firmware ile ancak yazılımsal sorunlar çözülür yada en çok güç kullanım özelliklerinde iyileşmeler olur.ama alet kapalıyken kulaklığın jakını deliğe sokunca güç çekmesini ve bu sesi kulaklığa iletmesini engellemek bence imkansız..belki 2.sürümleri çıkarsa aletin Zen 2 diye filan o zaman düzeltirler:)şimdi düşünüyorum alet bugün geldi.yarın iade etsemmi diye.çünkü soğudum biraz.ilerisini düşünüyorum bu alette böyle bir sorun varsa sonuçta kulaklığı sok çıkar bir akım yaratıyor içeride acab ileride atıyorum ekranına bir sorun vermeyeceği garanti değil.muhakkak artıları fazla.düşünüyorum düşünüyorum:)
  • valal öyle ibr osrun varsa şerefsizler toplatsın piyasadan 2 si çıkıcak diye 1 ini alanlar mağdur mu kalsın o kadar abartma bence doğal sayılabilecek birşey bence düzelicek
  • haklısın abartıyor olabilirim ama bir gerçek varki anlattığım sorunları doğal olarak kabul edersek biraz koyun yerine geçmiyormuyuz?sıfır araba alsan atıyorum çizik olmasını istermisin?ama araba süper gidiyor:)bak daha yeni aldım ekranı bozuk çıktı,ikinci geldi ilkindede olan sorunlar var.alet kapalıyken kulaklığı takınca açılırmı yahuu.hadi hep açılsa anlıcam.kafasına göre:)
  • 20 Kasım 2007; 15:50:41

--------------------------------------------------------------------------------

dün akşam Creative ZEN geldi (kargoyla)...açtım kutuyu taktım usb den PC me...kurulum cd sini yükledm...alette zaten %50 şarj vardı.. 4 saatte şarj olur yazıyor kutusunda...2saat şarj ettim doldu...

şarj bitince ZEN i yerinden aldım...doğal olarak zaten açık durumdaydı...şarjı ağzına
    kadar full dü...daha şarkı yüklememiştim...bir dakkalığına fm radyosuna baktım. 88mhz civarında bir istasyon dinledim..sonra aletin içindeki deneme şarkılarından birini dinledim 3 dakka falan...

Ardından kapatma tuşuna basıp kapattım...sonra hold unuda kapattım...
    çünkü yemek için mutfağa gidicektim...

Sonra holdunu açtım ... açma tuşuna bastım ...AMA NEDENSE ZEN AÇILMADI... NEDEN ? ...NE YAPABİLİRİM?
    40-50 kere denedim açılmadı.. 12 saat şarj mı ediyim?

üst taraf eski yazım ama cevap verebilirsiniz

• reset attınmı?
  • alet ogün bugündür çalışmıyor...bozuk gibi ama bozuk deeğil sanki
    reset attım 20-30 kere olmadı...
    burası önemli: bugün kulaklığı zen e taktım (hala çalışmmııyor tabiki alet) baya bi cızırtı geldi...
    enerjisi var demekki - yani alet bozuk değil galiba ...

BİDE BU ALETİN BATARYASINI SÖKÜP TAKMAK İSTİYORUM (DENEYEYİM BARİ BELKİ ÇALIŞIR)
    KAPAĞI NASIL AÇILIYOR BU ALETİN?? BATARYASI SÖKÜP TAKILABİLİYOR MU??

BİRDE ORJİNAL ADAPTÖR ALIP DENEMEME DEĞERMİ?*?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.