Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaslar ben zen gettirtim ancak usb şarz war adaptör yoq ne yapmalıyım sizce çakma iyi bi adaptör bildiniz war mı alsak 40 ytl orjinali tessekkürler.....
  • Aaptörü çıkmaz kutudan ayrıca satılır ya orjial alcaksın yada aynı çıkış değerlerine sahip usb şarj adaptörü alacaksın aşağıdaki rsimdeki ataba marka usb atabtörü öneririm 15 ytl civarında ve kaliteli çıkış değetleri aynı 5volt 1 amp

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi..
  • saol arkdas bunun gibi bişiler bulcas artık idare etces eywallah....
  • bazi magazalarda dahil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husnuweb

bazi magazalarda dahil.

arkadaslar, hala sokunu yasıyorum ama zen'imi uzun sarjdan sonra ilk kısa sarjına taktım, once usb sonra kendi orjinal adaptorune gectim ve su an bittikten sonra kapandı ve acılmıyor power tusuna tepkisiz, bu adaptoru gorunce, yukardaki markayı, dikkatli olun diyorum sadece. ben hala soktayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_19312041/tm.htm
  • alet kısa devremi yaptı acaba

laptop un usb portundan çıkarıp desktopuna taktın ani ibr voltaj dengesi bozukluğu ile aletin entegreleride uçmuş olaiblir

yapacağın tek şey

gigatek e gidip servise gösterttirmen

ve değişim istemen kullanıcı hatası değilse tabi ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOTSCREEN

alet kısa devremi yaptı acaba

laptop un usb portundan çıkarıp desktopuna taktın ani ibr voltaj dengesi bozukluğu ile aletin entegreleride uçmuş olaiblir

yapacağın tek şey

gigatek e gidip servise gösterttirmen

ve değişim istemen kullanıcı hatası değilse tabi ki

dostum cok tesekkurler senin yolun ile cozdum sonucu.

ama su var, aletin boyle sapıtmaması lazım, sarj kaynakları degisti diye sapıtacaksa isimiz var demektir. kullanıcı hatası oldugunu dusunmuyorum cunku sonucta diyelim evde elektirikler gitti ve adaptorden cikartip laptop a taktın. bunu dusunmus olmaları lazım.

bu olay iyi oldu, ilerde yasayacak olan arkadaslar da dikkatli olsun.
  • alet çok yeni bende bu aleti yeni kullanan bir kullanıcıyım allah koruusn henüz ibr osrunla karşılaşmadım mazaallah

sonucta creative aldık illaki elektronik alettir hatalar olur düzeltilebilecek hatalarsa ne ala firmware günccellemeleri ile fix yapılabilir

hayırlısı

bu aleti hep beraber tanıyıp öğreneceğiz
  • Arkadaşalr mp3 player almaya karar verdikk!!!
    Kararsız kaldık \:
    Zen ile tamam bu olcak dedik iPod sony vsvs..aklımızdan cıktı
    Ösellikle bu topiğin 2 sayfasına kadar tamam dedim bu aleti alıyorum

AMA

Alan ve deneyen arkdaşlardan sorunlar gelmeye başladı
    Yok kulaklığı takınca cızırtı geliyor ekran kayıyor acılmadıvsvs..
    ben bunları kabul etmiyorum dünyaca ünlü bi markadan hatrı sayılır bi para verioz
    kapalıyken kulaklığı takılınca ses gelioo böyle saçmalık olurmu cok soğudum bu işten..
    Creative muvo serisini kullandım 1 senedir tık denmedi hiç bi sorunu yok cok memnunum
    ona güvenerek alıyordum ama şimdi ne yapcağımı bilmiyorum \:
  • Merhaba,
    Ben yaklaşık 1 ay önce yurt dışından getirttim Zen imi. Bilgisayardan şarz etme suratiyle kullandım. Forumu tam okumadım ama sanırım bazı arkadaşlarda tıpkı benim gibi kitlenme sorunları yaşamışlar ve işi resetle o an için gidermişler. Ben de öyle yaptım hep ta ki 2 gün öncesinde şarzım dibine kadar bitiikten sonra usb ile bilgisayardan şarz ederken her zaman olduğu gibi kendi kendine açıldı fakat bu kez bembeyaz bir ekran geldi. Ve şarzdan çıkartmama ve defalarca resetlemem rağmen artık beyaz ekrandan başka birşey göremiyorum. Garanti belgemde gelmediği için aletle kala kaldım. BU konuda bir önersi olan var mıdır. Ücret ödesem bile bu konuda danışabilceğim teknik servis. vs. hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

--Edit: Bu arada hiç bir firmware filan yüklemedim .Alet ilk günkü formatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y1617 -- 28 Kasım 2007; 13:29:45 >
  • kulaklığı taktığında açılıp kapanır gibi olmasının sebeb i kulaklıkta ki sinyallerde biliyorsun kulaklık anten görevi görüyoor

bu arada beyler sizlere elektronik aletler konusunda şanssızsınız demek isityorum

bende hiç bu tarz sorunlar olmadı
  • öhö öhö araya girip cinsiyet genellemesi yapmayın diye hatırlatmak istedim. burayı takip edip, zen hakkında sorunlar yaşayan hanımlarda var lütfen
  • bende zen aldım 3-4 gün sonra elime geçicek ama genelde cihazda bi arıza sorunu war gibime geliyo inşallah fazla bi sorun yaşamam beni tesselli edicek arkdaslar war mı bide aleti kullanıpda memnun kalanlar bişiler yazsın sanırım sadece sorunu olanlar topiğe bişiler ekliyo zen i kullanıp da memnun kalanlar hadi içimi rahatlatın pls..

eywallah şimdiden teskürler..
  • bu 5V 2A bunu kullansak bi sorun olur mu arkdaslar

http://img409.imageshack.us/my.php?image=usbks9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eveye -- 29 Kasım 2007; 15:50:27 >
  • bende bundan alcamda o kılıflıdan nerden bulabiliriz yaw
  • arkadaşlar elimde creative zen 4 gb var çok az kullandım ve çok güzel bir cihaz olduğunu hatırlatırım 07.11.2007 tarihiyle üzerime faturalıdır ve orjinal kutusundadır. ürün aldım ama maddi durumlardan dolayı satışa çıkardım elimde orjinal şarj cihazıda var onuda almıştım ama ...
    uygun bir fiyata vericem
    izmir ve kütahya dan veya çevre illerinden ürünü elden alabilirsiniz. bana ulaşabilceğiniz no:05054739965
  • quote:

Orjinalden alıntı: eveye

bende zen aldım 3-4 gün sonra elime geçicek ama genelde cihazda bi arıza sorunu war gibime geliyo inşallah fazla bi sorun yaşamam beni tesselli edicek arkdaslar war mı bide aleti kullanıpda memnun kalanlar bişiler yazsın sanırım sadece sorunu olanlar topiğe bişiler ekliyo zen i kullanıp da memnun kalanlar hadi içimi rahatlatın pls..

merak etme çok güzel alet.ben çok memnunum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

quote:

bende zen aldım 3-4 gün sonra elime geçicek ama genelde cihazda bi arıza sorunu war gibime geliyo inşallah fazla bi sorun yaşamam beni tesselli edicek arkdaslar war mı bide aleti kullanıpda memnun kalanlar bişiler yazsın sanırım sadece sorunu olanlar topiğe bişiler ekliyo zen i kullanıp da memnun kalanlar hadi içimi rahatlatın pls..

görcez bakalım bende de pek şans yoqtur saglam alet gelmez bana yaptırcaz die de bi zen parası daha weririm ben

• quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

quote:

umarım dediğin gibi cıkar bende hb.com dan sipariş verdim:pP

• hayırlı olsun umarım sorun olmaz.ilerde de yaşamayız inş.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.