Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şık kullanışlı ama parmak izi cok oluyor fotolardanda görüldügü gibi...
  • Bir sorum daha olucak =).. Daha önce kullandığım mp3 ümde zaman ayarlaması vardı mesela 30dk seçince kendiliğinden 30dk sonra kapanıyordu.. Bu canavarda da öle bi yetenek varmı acaba =)..
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo19

Bir sorum daha olucak =).. Daha önce kullandığım mp3 ümde zaman ayarlaması vardı mesela 30dk seçince kendiliğinden 30dk sonra kapanıyordu.. Bu canavarda da öle bi yetenek varmı acaba =)..

sanırım yok. şarj cihazını nereden bulacağını pm attım... ben kullanıyorum kaçırma derim
  • quote:

Bir sorum daha olucak =).. Daha önce kullandığım mp3 ümde zaman ayarlaması vardı mesela 30dk seçince kendiliğinden 30dk sonra kapanıyordu.. Bu canavarda da öle bi yetenek varmı acaba =)..

o yok galiba ama uyku madunu o şekilde ayarlayabilirsin
  • İliginiz için teşekkür ederim arkadaşlar

Neyse artık alet elimize geçince kurcalaya kurcalaya çözücez =)
  • quote:

Evet bu söylediğiniz yetenek mevcut. :)
    15-30-45-60-90 ve 120dk süreyle uyku zamanlayıcı özelliği kullanılabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Evet bu söylediğiniz yetenek mevcut. :)
    15-30-45-60-90 ve 120dk süreyle uyku zamanlayıcı özelliği kullanılabiliyor.

bak şimdi iyice heycanlandım.. Bilgi için teşekkür ederim

• slm arkadaşlar bende 1 haftadır zeni kullanıyom bir çok arkadaşta gördüğüm bir sorun bende de oluştu ama nasıl düzelttiklerini anlayamadım beyaz ekran sorunu bende de ekran devamlı beyaz çok nadir de olsa bazen açılıyo normala dönüyo ne yapmam gerekiyor şimdiden herkeze teşekkür edrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanyedikardes

slm arkadaşlar bende 1 haftadır zeni kullanıyom bir çok arkadaşta gördüğüm bir sorun bende de oluştu ama nasıl düzelttiklerini anlayamadım beyaz ekran sorunu bende de ekran devamlı beyaz çok nadir de olsa bazen açılıyo normala dönüyo ne yapmam gerekiyor şimdiden herkeze teşekkür edrim

reset tuşuna basmayı dene, bende kullanıyorum ama böyle bir sorun yaşamadım ilerki günlerde ne olur bilemem ama? 1 hafta oldu aldığım benimde.
  • Arkadaşlar altyazılı filmler-diziler için hangi programları sorunsuz olarak kullanıyorsunuz. Programın kısa sürede ve sorunsuz şekilde altyazıyı entegre etmesi benim için önemli olan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djinn_inc

Arkadaşlar altyazılı filmler-diziler için hangi programları sorunsuz olarak kullanıyorsunuz. Programın kısa sürede ve sorunsuz şekilde altyazıyı entegre etmesi benim için önemli olan?

Pocketdivxencoder..

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 27 Ağustos 2008; 18:56:30 >
  • arkadaslar creative zen e uygun hale getirdigimiz filmleri paylasalim ve boylece surekli film convert etmek zorunda kalmayiz. ben bu amacla bir blog sitesi actim ve kendi donusturdugum videolari upload edip oraya koyacagim... http://www.creativezendownload.blogspot.com/ bu adresten bloga ulasabilirsniz. ayrica arsivimizin genislemesi icin sizde katkida bulunursaniz sevinirim. donusturdugunuz videolari upload edip linklerini zenpaylasim@yahoo.com adresine mail olarak gonderirseniz yada orda sitede yorum olarak yazarsaniz ben duzenlerim onlari resimleriyle birlikte fln ... cok daha kolay bi sekilde herkes filmlere ulasabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.bati -- 28 Ağustos 2008; 17:20:22 >
  • Bu sabah kargodan 8gb radyolu creative zenimi aldım.. Ürün gerçekten güzel, kullanışı kolay,programı çok iyi, hızlı bir şekilde veri transferi yapıyor bana göre, convert video olayı yavaş işliyor onuda başka programla yapıyorum.. Usb den şarj ediyorum ve 2 saatten az bir sürede %100 doldu, bilgisayardan bakınca öyle gösteriyor.. Sizce kaç saat daha şarj etmeliyim bu canavarı =)

+

Firmware güncellemesi nasıl yapılıyor (benimkisi 1.20.02_0.03.01)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo19 -- 28 Ağustos 2008; 13:09:14 >
  • arkadaşlar nerdesiniz yaa sadece sorun yaşayanlar yazıyor buraya diğerleri hiç ilgilenmiyor bir faydam dokunsun demiyor . cevaplanmamış sorularla dolu başlık . gidin cowoncuların başlığa bakın bi öneride bulunduk kimseden olumlu olumsuz yorum gelmedi ... convert ettigimiz filmleri http://www.creativezendownload.blogspot.com/ adresinde paylasalim diyorum . simdi orjinal foruma da yazacam ... artik diretk ordan indirecez filmleri boylece convert etme derdi olmayacak. ben indirip test edecem filmleri sonra koyacam oraya ... ben daha yeni aldigim icin aleti baslamadim film convert etmeye ama eski arkadaslar siz bari upload edin sunlari da yayinlayalim ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.bati -- 28 Ağustos 2008; 20:40:03 >
  • quote:

Bu sabah kargodan 8gb radyolu creative zenimi aldım.. Ürün gerçekten güzel, kullanışı kolay,programı çok iyi, hızlı bir şekilde veri transferi yapıyor bana göre, convert video olayı yavaş işliyor onuda başka programla yapıyorum.. Usb den şarj ediyorum ve 2 saatten az bir sürede %100 doldu, bilgisayardan bakınca öyle gösteriyor.. Sizce kaç saat daha şarj etmeliyim bu canavarı =)

+

Firmware güncellemesi nasıl yapılıyor (benimkisi 1.20.02_0.03.01)

şarj sembolü durunca, çek. ben ilk bil.dan usb olarak şarj ettim 4satte doldu ama orjinal şarj cihazıyla 2.şarjımı tam 2saatte yaptı...

• birşey merak ettim. şimdi bu cihaza herhangi bir dosya atmak icin usb den bagliyoruz bilgisayara o ara da sarz olmuyor mu ? oluyorsa da bu zararlı degil mi ? yoksa muzik atmak icin de sarzin bitmesini beklemeyecegiz dimi ?

bu arada ilk videomu convert edip attim ve izledim ... orjinal convert programin şaşmayin derim ben . evet biraz uzun sürüyor ama dedigim sitede herkes paylassa videolarini o da sorun olmayacak ... ben ilk videomu yukledim isteyen diretk indirip atsin ve izlesin .. iyi seyirler

http://www.creativezendownload.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.bati -- 28 Ağustos 2008; 23:40:34 >
  • beyler su fps 25 olayı varya onu nasıl ayarlayabiliriz yani 30 fps bir filmi 25 fps ye cevirme imkanımız olurmu
    olursa nasıl olur filmde bozulma olurmu cevirme varsa cevirme islemi için hangi programlar gerekir?
  • beyler 125 ytl ye iki hafta kullanılmış 23.5 ay garantili faturalı bi creative zen 4gb radyosuz alcam sizce fiyat nasıl uygunmudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mykt

beyler su fps 25 olayı varya onu nasıl ayarlayabiliriz yani 30 fps bir filmi 25 fps ye cevirme imkanımız olurmu
    olursa nasıl olur filmde bozulma olurmu cevirme varsa cevirme islemi için hangi programlar gerekir?

PocketDivXEncoder bu programı kullan fps ile ufrasmana gerek yok hic. ayrica altyaziyi da gomuyor bu hemde gayet hızlı
  • Arkadaşlar int kafede zene müzik attım daha sonra da kabloyu çekiop çıkardım(Her zaman yapıyodum.)Çekmemle birlikte ekran karardı bi daha da geri dönmedi.Açma tuşunun ortaki mavi ışık yanıyo ama ekran siyah ve cihaz ne yaptıysam hiçbir tepki vermiyor.Ne yapmalıyım creative nin nerelerde teknik servisleri var?(eskişehirdeyim)
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.