İnceleme için teşekkürler.Hepsiburada'daki indirimi kaçırdım,en kısa zamanda alacağım
quote:
Orjinalden alıntı: Dmspbs
kdr_ selam bu dediğin kulaklıkta bass'lar filan nasıl acaba daha önce belirttiğim gibi bass'lı olarak müzik dinlemeyi seviyorum birde kullanış olarak nasıl kulakta ağrı veya acıtma yapıyyormu ??
quote:
Orjinalden alıntı: kdr_
quote:
arkadaşlar merhaba daha önceden belirttiğim bass'lardaki sorun bazı arkadaşların dediği gibi kulaklıktan kaynaklanıyormuş dün akşam aynı eq ayarını (disco + bass güçlendirici açık) birde aletin kendi gelen kulaklığında dinledim ve sonuca inanamadım aletin o dandik denilen kulaklığı benim sennheiser mx 550 den daha iyi bass'ları alıyor ve çatlama yapmıyordu kulaklarıma inanamadım lafı buna tam oturur herhalde. Oysa ki mx550'im ile ne dandik çakma aletlerden bile acayip sesler almıştım ki zen'e bu kadar uyumsuz olması şaşırttı beni zen'in kendi gelen kulaklığı evet bass'larda çatlama yapmıyor ama vokal olarak ses çok derinlerden geliyor yani buda bir nevi tatmin etmedi beni o yüzden forumda okuduğum ve çoğu kişinin iyi dediği ep630'dan almaya karar verdim. Acaba ep630'da aletin kendi kulaklığı gibi vokal'den gelen sesi boğuyormu , aletle uyumu nasıl zen ve ep 630 birlikte kullanan arkadaşlar tavsiye ederlermi birde ben daha önce kulak içi kulaklık kullanmadım bir kere arkadaşımınkini denemeye kalktığımda kulaklarımı çok acıtmıştı o yüzden soğuk duruyordum kulak içi kullanmaya ama ep630'un kullanışlı olduğunu duydum gerçekten kullanım olarak ergonomikmi biraz uzun oldu ama cevaplarsanız bugün almayı düşünüyorum...
Ben kulaklık olarak she 9500 kullanıyorum hiç boğulma yok kulaklıda tek problem yalıtım yüzünden dışardakinin sesini duyamıyorsun 4-4 lük bi kulaklık fiyatıda makul bana göre link vereyim sana örnek:
Bu arada kanlosuda uzun iki parça kablo ikisini kullanırsan 1.20 m oluyor boyu
Normal kullanımda sorun yok ama keyif yaparken minderin üzerine vs yatarsan acıtıyor nomalde sorun yok baslada boğulma yok kulağında 5+1 var zannedersin
Birde kulak içini kullandıktan sonra 1-2 ay normal kulaklığı kullanamayacaksın haberin olsun normal kulaklı rahatsız ediyor gibi geliyor
jacklar altın kaplama kulaklıkta ses kaybı en az ama bi cx300-cx500 gibi ses bekleme derimama onlara çok yakın bir bası sesi var
kdr_ selam hocam dün akşam kulaklığı almaya gittiğimde senin modeli bulamadım ve ep 630 aldım yine de ilgin için teşekkür ederim.
quote:
quote:
kdr_ selam bu dediğin kulaklıkta bass'lar filan nasıl acaba daha önce belirttiğim gibi bass'lı olarak müzik dinlemeyi seviyorum birde kullanış olarak nasıl kulakta ağrı veya acıtma yapıyyormu ??
quote:
quote:
arkadaşlar merhaba daha önceden belirttiğim bass'lardaki sorun bazı arkadaşların dediği gibi kulaklıktan kaynaklanıyormuş dün akşam aynı eq ayarını (disco + bass güçlendirici açık) birde aletin kendi gelen kulaklığında dinledim ve sonuca inanamadım aletin o dandik denilen kulaklığı benim sennheiser mx 550 den daha iyi bass'ları alıyor ve çatlama yapmıyordu kulaklarıma inanamadım lafı buna tam oturur herhalde. Oysa ki mx550'im ile ne dandik çakma aletlerden bile acayip sesler almıştım ki zen'e bu kadar uyumsuz olması şaşırttı beni zen'in kendi gelen kulaklığı evet bass'larda çatlama yapmıyor ama vokal olarak ses çok derinlerden geliyor yani buda bir nevi tatmin etmedi beni o yüzden forumda okuduğum ve çoğu kişinin iyi dediği ep630'dan almaya karar verdim. Acaba ep630'da aletin kendi kulaklığı gibi vokal'den gelen sesi boğuyormu , aletle uyumu nasıl zen ve ep 630 birlikte kullanan arkadaşlar tavsiye ederlermi birde ben daha önce kulak içi kulaklık kullanmadım bir kere arkadaşımınkini denemeye kalktığımda kulaklarımı çok acıtmıştı o yüzden soğuk duruyordum kulak içi kullanmaya ama ep630'un kullanışlı olduğunu duydum gerçekten kullanım olarak ergonomikmi biraz uzun oldu ama cevaplarsanız bugün almayı düşünüyorum...
Ben kulaklık olarak she 9500 kullanıyorum hiç boğulma yok kulaklıda tek problem yalıtım yüzünden dışardakinin sesini duyamıyorsun 4-4 lük bi kulaklık fiyatıda makul bana göre link vereyim sana örnek:
Bu arada kanlosuda uzun iki parça kablo ikisini kullanırsan 1.20 m oluyor boyu
Normal kullanımda sorun yok ama keyif yaparken minderin üzerine vs yatarsan acıtıyor nomalde sorun yok baslada boğulma yok kulağında 5+1 var zannedersin
Birde kulak içini kullandıktan sonra 1-2 ay normal kulaklığı kullanamayacaksın haberin olsun normal kulaklı rahatsız ediyor gibi geliyor
jacklar altın kaplama kulaklıkta ses kaybı en az ama bi cx300-cx500 gibi ses bekleme derimama onlara çok yakın bir bası sesi var
OzanCB selam dostum senin ve forumdaki arkadaşların tavsiyeleriyle dün gidip bir ep 630 sahibi oldum fakat sonuç beni hüsrana uğrattı senin süper bass alıyorum bass güçlendiriciyi dahi açamıyorum dediğin kulaklıkta ben bass güçlendirici açık olduğu halde bass alamadım aksine vokal sesi çok gürültülü geliyordu. Sen zen+ep630 hangi ayarla dinliyorsun beni bilgilendirirsen sevinirim zira senin de belirttiğin gibi kulak zarımın yırtılacak gibi olmasını istiyorum bass'tan : ))
quote:
Orjinalden alıntı: OzanCB
@Dmspbs Bende müzkte bass'tan hoşlanırım.Ep-630 Kullanıyorum bass güçlendiriciyi açamıyorum,gerçekten kulak zarı yırtılacak gibi oluyor :) Senin problem kulaklıktan olabilir ?
İnceleme için teşekkürler
quote:
OzanCB selam dostum senin ve forumdaki arkadaşların tavsiyeleriyle dün gidip bir ep 630 sahibi oldum fakat sonuç beni hüsrana uğrattı senin süper bass alıyorum bass güçlendiriciyi dahi açamıyorum dediğin kulaklıkta ben bass güçlendirici açık olduğu halde bass alamadım aksine vokal sesi çok gürültülü geliyordu. Sen zen+ep630 hangi ayarla dinliyorsun beni bilgilendirirsen sevinirim zira senin de belirttiğin gibi kulak zarımın yırtılacak gibi olmasını istiyorum bass'tan : ))
quote:
Orjinalden alıntı: OzanCB
@Dmspbs Bende müzkte bass'tan hoşlanırım.Ep-630 Kullanıyorum bass güçlendiriciyi açamıyorum,gerçekten kulak zarı yırtılacak gibi oluyor :) Senin problem kulaklıktan olabilir ?
ep630 çok yapma gibi duduryor kulaklık eğer paran varsa cx300 veya 500 alabilirsin yada internetten dediğim kulaklığı sipaqrşi verebilirsin 2 yıl garantisi var üstelik sorun olunca servis sıfırını veriyor sana ve phılıps kalitesi
quote:
Orjinalden alıntı: peugeot206WRC
quote:
Orjinalden alıntı: SkYNeT-06
quote:
Orjinalden alıntı: ozeeee
bugün 4gblık yeni zenimi aldım büyük bir mutlulukla. içindeki sarjla biraz kurcaladım, içine birşey yüklemeden radyo dinliyim dedi. kanalı ayarladım hold durumuna getirdim. kanal değiştirmek için hold tuşunu açtığım an kapandı. sarjı bitti dedim. eve geldim usbyi bağladım, bi saat oldu ama hala ne ekran açılıyo, nede sarj olduğuna dair bi gösterge var sizce bu normalmi. çıldırıcam. daha alalı 6 saat oldu. bu benim teknoloji özrümmü yoksa anormal bi durummu? birisi hemen cvplaya bilirmi?
ilk önce şunu sorayım cihazınızı usb kablo aracılığı ile PC den mi şarz etmeye çalıştınız_? eğer öyleyse ilk şarj süresini bayağı beklemeniz gerekir ama şu var usb bağlantılı PC den edilen şarj pek sağlıklı olmuyor biliyorum...
yeni alınan cep telefonları gibi düşünün bunu yeni aldığınız herhangi bir dahili pil barındıran cihazıda ilk 14 saat şarj etmek zorundasınız !!! bunu unutmayın! yarım yamalak yapılan 1 saatlik şarj dahili bataryanın ömrünü kısalttığı gibi cihazıda doru dürüst kullanmanıza izin vermez
hemen cihazınıza uygun usb şarz adaptörü temin edin derim... bu vesile ile yapacağınız şarz dahada hızlı ve sağlıklı olur! ilk 14 saat şarzı kesinlikle ihmal etmeyin ve cihazı zamanla kullandıkcada dahili batarya boşaltılıp dolduruldukca şarzlı bataryadan tam performas almaya başlarsınız
Şu ilk şarj olayı aslında eskilerden kalan bir yanılma. Esi NiMH veya benzeri pillerle çalışan cihazlarda pillerin kimyasal yapısı yüzünden uzun süre şarj edilmemiş cihazlar ilk şarjlarında 10-12 saat gibi bir süre şarj edilmeleri gerekmekteydi. Ayrıca yine pil yapısı itibariye pil dolduğu zaman bile şarj ünitesine bağlı pilden akım akmaya devam ediyordu bu yüzden tam cihaz tam dolduğu zaman (ilk şarj dışında) şarjda tutmak pil ömrünü olumsuz etkiliyordu. Ayrıca pilin (cihazın) şarjı tam bitmeden doldurmak da, pilin kimyasal yapısını etkilediği için kesinlikle önerilmeyen bir durumdu. Uzun zamandır kullanılan LiON (Lityum İyon) ve Lityum Polimer (Bunun kısaltmasını unuttum:)) pillerde ise, ne ilk şarjda ne de son şarjda uzun süre şarj etmek gibi bir zorunluluk yok. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar şarj ederek cihazınızı kullanabilirsiniz. Alınması gereken önlemse sadece uzun süre cihazı kullanmayacaksanız (1 aydan daha uzun) pilini yaklaşık %50 dolu olarak serin ve kuru bir ortamda saklamanızdır. Bir de Liyum X piller NiMH'lardan farklı olarak ilk şarjdan itibaren ömürleri kısalmaz, tersine önceleri daha kısa zaman giden pil, 4-5 tam boş-tam dolu döngüsünden sonra maksimum performansa ulaşır ve daha sonra yavaş yavaş ömürleri azalmaya başlar.
Bu uzun açıklamadan sonra, şarj problemi yaşayan arkadaşıma söyleyeceğim, ZEN'i bağladığınız USB portunun gerekli akım çıkışını verip vermediğini öğrenin (Eğer masaüstü bir bilgisayara bağladıysanız herhalükarda gerekli akımı vermesi gerekmekte, eğer laptopa bağladıysanız bir de masaüstü ile deneyin) Eğer gerekli akımı sağlayabilen bir cihaza bağlı ise ve hala hareket yoksa, ivedi olarak aldığınız yere gidin ve cihazı değiştirin...
Sevgiler...
selam, bende 4gb zed i yeni aldım. yani ben cihazımı 12 saat -ilk- şarjda bekletmek zorunda değil miyim? ilk şarjı ne kadar yapmalıyım?
bugün elime geçti bu ürün.
size şunu söyleyeyim;
BU ÜRÜN HARİKAAAAAAAAA!
quote:
Orjinalden alıntı: 2e3a
size şunu söyleyeyim;
BU ÜRÜN HARİKAAAAAAAAA!
Hayırlı olsun güle güle kullanın sorun olursa buraya yazarsınız iyi akşamlar
Yılbaşından beri kullanıyorum , tek bir sorunla dahi karşılaşmadım. (Maşallah demek lazım) Her gören görüntü kalitesine aşık oluyor diyebilirim. Benden görüp de gidip alan birkaç arkadaşım oldu En güzel özelliklerinden bir de inceliği , gerçi hard case ile kullanınca bu pek belli olmuyor ama :) Okul zamanı bazı derslerde ses kayıt cihazı olarak da kullandım , mikrofonundan da çok memnunum. orta sıralarda oturmama rağmen hocanın ağzından çıkan her kelime duyulur halde kayıda alınmıştı.
hayırlı olsun çok güzel bi makineymiş..
quote:
quote:
size şunu söyleyeyim;
BU ÜRÜN HARİKAAAAAAAAA!
sağolun :) sorun değilde; sorum var. yazılımını kullanan var mı? tüm o yardımcı programların tam olarak neye yarıyor? ne avantajları var? iyi yanları vs. nedir?
quote:
quote:
quote:
size şunu söyleyeyim;
BU ÜRÜN HARİKAAAAAAAAA!
sağolun :) sorun değilde; sorum var. yazılımını kullanan var mı? tüm o yardımcı programların tam olarak neye yarıyor? ne avantajları var? iyi yanları vs. nedir?
Açıkkça söylemek gerekirse programlarını kullanmıyorum onun programı ile film çevirmeye kalkıştım 700 mb dosyayı 2,5 saatte çevirdi ahım şahım birşey değil onlar e-book vs indiriyosun buna benzer programlar
ya bu kendi cd sindeki convert programı bukadar ağır çalışıyosa ayvayı yedik. 100mb lik bi dosyanın 15 dakikadır Daha %20sini convert edebildi
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
ya bu kendi cd sindeki convert programı bukadar ağır çalışıyosa ayvayı yedik. 100mb lik bi dosyanın 15 dakikadır Daha %20sini convert edebildi
total converter kullan, divx mpeg4 türünü sec, çözünürlüğü 320*240 yap sonra mp3 playerına at... ben öyle yapıyorum.
quote:
quote:
total converter kullan, divx mpeg4 türünü sec, çözünürlüğü 320*240 yap sonra mp3 playerına at... ben öyle yapıyorum.
Sol üst köşeye reklamını koyuyo sinir oluyorum onada
quote:
quote:
quote:
Full sürümünde böyle bir sorun yok
quote:
Orjinalden alıntı: dmltnman
quote:
quote:
quote:
Full sürümünde böyle bir sorun yok
doğru
crack bul diyosun bana yani
Arkadaşlar Creative Zen'i takabileceğimiz kendi orjinal bir hoparlör sistemi var mı? (ipodların çeşit çeşit dock'ları var onlar gibi) Ya da siz bu tip birşey kullanıyor musunuz?