Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • videoları Dr. DivX ile 320x240 çözünürlüğünde çevirip izleyebilirsiniz.Program ücretsiz ve Türkçe..
  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle süper bi inceleme bu incelemeye göz attıktan sonra ürünü almaya karar verdim siparişi verdim yarın sabah elime geçiceini düşünüorm size bi sorum olcak frimwarelar ne işe yarıo + sı varmı ve yüklemesem zararı olrmu? bu sene öss öğrencisi olcamda internetim olmcak yükliyemicem?? şimdiden teşekkürler (=
  • benim bildiğim kadarıyla acilistaki sure kisaliyomus eğer bi sorun yoksa gunncelleme derimmm
  • selam ürün eline geçince sürümüne bakarsın benim değişimden gelen ürünün sürümü 1.21.01 di forumdan anladığım kadarıyla bunun üstünde sürüm yok o yüzden belkide senin ürününde aynı sürümle gelir o zaman yüklemene gerek kalmayabilir

quote:

Orjinalden alıntı: alican-_-

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle süper bi inceleme bu incelemeye göz attıktan sonra ürünü almaya karar verdim siparişi verdim yarın sabah elime geçiceini düşünüorm size bi sorum olcak frimwarelar ne işe yarıo + sı varmı ve yüklemesem zararı olrmu? bu sene öss öğrencisi olcamda internetim olmcak yükliyemicem?? şimdiden teşekkürler (=

• 2. el'mi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

ben aldim hepsiburadan probelemli cikti

1sarza taktığımda sadece ondeki ekranda hafif beyaz ışık yanıordu sarz olurken
    2yan tarafta ise mavi ışık yanıp sonuyordu
    3 sarz olduğunu anlayamadim sadece yandaki mavi ışık hep yanık kalıyordu bi araaaaa

hangileri normal sizce.. := )

• 1 . elll
  • Arkadaşlar selam acaba zen'in eq ayarlarındaki özel eq ayarlarından anlayan varmı ? ben müzikleri bass'lı dinlemeyi seviyorum acaba özel eq nasıl ayarlarsam güzel bass veren bir ses elde edebilirim kendim hiç anlamıyorum yardımcı olursanız çok makbule geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dmspbs

ewet hocam nihayet dün akşam zen'ime kavuştum akşam şarja taktım sorunsuz şarj oldu sabahta serviste dinlemek için bir iki parça attım hakikatten dediğin gibi alet süper ve şimdiden bana teknosa'nın verdiği rahatsızlığı ve yaşadığım bahtsızlığı unutturdu yalnız birşey soracağım ses ayarlarında eq'lardan birini ve bass güçlendirici modunu aynı anda açtığımda bass'ları patlak hoparlörden dinlermişsin gibi veriyor bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır?
    ben müzikleri bass'lı dinlemeyi seviyorum şimdiye kadar k750i telefonumdan dinliyordum ve inanılmaz bass'lar veriyordu ( bu arada kulaklık olarak sennheiser mx550 kullanıyorum) , birde aletin sürümü 1.21.01.03 acaba bunun üstüne fw yüklemem gerekirmi?

quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

dmltnman eyvallah hocam saol beklemedeyim bakalım , bunu söylediğin iyi oldu 30 güne kadar gelmesin alet o zaman sorarım ben onlara senide dertlerimize ortak edip başını şişirdik hakkını helal et...

Ne demek arkadaşım. Her zaman yanındayım. Haklarımızı savunmak konusunda çok ciddi hassasiyetim vardır. Heleki böyle büyük şirketlere karşı hiçbir zaman kendimizi ezdirmemek gerekir.
    Şimdilik beklemekten başka yapacak birşey yok. Bakalım ne zamana kadar bekletebileceklerini sanıyorlar seni..

Kulaklığındandır büyük ihtimal dediğin ayarları denedim SHE 9500 kulaklığımla boğulma vs yok özel EQ da boğulma oluyor önermem

• @kdr_

Kardeşi videoları hangi özellikte çevirdin biraz bilgi verirmisin. PM attım sana dün okumadın sanırsam
  • Şu alloku kallanan biri varsa eğer ben alloku yükledim ama sanırım codec sorunu verdi. Nasıl bişey yüklemem gerekli?
  • Geçmiş olsun arkadaşım.
    quote:

1 . elll
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

2. el'mi ?
    quote:

ben aldim hepsiburadan probelemli cikti

1sarza taktığımda sadece ondeki ekranda hafif beyaz ışık yanıordu sarz olurken
    2yan tarafta ise mavi ışık yanıp sonuyordu
    3 sarz olduğunu anlayamadim sadece yandaki mavi ışık hep yanık kalıyordu bi araaaaa

hangileri normal sizce.. := )

Hepsiburada'dan aldım diyor.Nasıl 2.el olabilir ?
  • kim dedi 2. el diye 1.el tabi...sadece urun arizali cikti sonucta elektronik is sansssssssss
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

@kdr_

Kardeşi videoları hangi özellikte çevirdin biraz bilgi verirmisin. PM attım sana dün okumadın sanırsam

Cevapladım sana gelmemiş olabilir Total video converter ile çevirimyorum divx e çeviriyorum öncelikle ama detaylarını yükseltiyorum 320X240 olarak ayarlıyorum sonra direk atıyorum Zen e ekstra birşey yaptığım yok
  • arkadaşlar önceliklee teşekkür ederimm ancak bi sorum daha olucak ben aleti aldm sp 2 xp de görmedi flash bellek olarak cd den kurdmm onda da aleti bilgisayara bağlayınız dio ne yapmam lazm şimdiden teşeküürler (=
  • arkadaşlar merhaba daha önceden belirttiğim bass'lardaki sorun bazı arkadaşların dediği gibi kulaklıktan kaynaklanıyormuş dün akşam aynı eq ayarını (disco + bass güçlendirici açık) birde aletin kendi gelen kulaklığında dinledim ve sonuca inanamadım aletin o dandik denilen kulaklığı benim sennheiser mx 550 den daha iyi bass'ları alıyor ve çatlama yapmıyordu kulaklarıma inanamadım lafı buna tam oturur herhalde. Oysa ki mx550'im ile ne dandik çakma aletlerden bile acayip sesler almıştım ki zen'e bu kadar uyumsuz olması şaşırttı beni zen'in kendi gelen kulaklığı evet bass'larda çatlama yapmıyor ama vokal olarak ses çok derinlerden geliyor yani buda bir nevi tatmin etmedi beni o yüzden forumda okuduğum ve çoğu kişinin iyi dediği ep630'dan almaya karar verdim. Acaba ep630'da aletin kendi kulaklığı gibi vokal'den gelen sesi boğuyormu , aletle uyumu nasıl zen ve ep 630 birlikte kullanan arkadaşlar tavsiye ederlermi birde ben daha önce kulak içi kulaklık kullanmadım bir kere arkadaşımınkini denemeye kalktığımda kulaklarımı çok acıtmıştı o yüzden soğuk duruyordum kulak içi kullanmaya ama ep630'un kullanışlı olduğunu duydum gerçekten kullanım olarak ergonomikmi biraz uzun oldu ama cevaplarsanız bugün almayı düşünüyorum...

• arkadaşlar yine ben (= bu divxlerin byutunu mb olarak yani düşürebilceimiz bi programm varmı (= rahatsız ediorm ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican-_-

arkadaşlar yine ben (= bu divxlerin byutunu mb olarak yani düşürebilceimiz bi programm varmı (= rahatsız ediorm ama

total video converter ile 320X240 çözünürlükte çevir divxe detaylar full olsun küçülür o zaman
  • quote:

arkadaşlar merhaba daha önceden belirttiğim bass'lardaki sorun bazı arkadaşların dediği gibi kulaklıktan kaynaklanıyormuş dün akşam aynı eq ayarını (disco + bass güçlendirici açık) birde aletin kendi gelen kulaklığında dinledim ve sonuca inanamadım aletin o dandik denilen kulaklığı benim sennheiser mx 550 den daha iyi bass'ları alıyor ve çatlama yapmıyordu kulaklarıma inanamadım lafı buna tam oturur herhalde. Oysa ki mx550'im ile ne dandik çakma aletlerden bile acayip sesler almıştım ki zen'e bu kadar uyumsuz olması şaşırttı beni zen'in kendi gelen kulaklığı evet bass'larda çatlama yapmıyor ama vokal olarak ses çok derinlerden geliyor yani buda bir nevi tatmin etmedi beni o yüzden forumda okuduğum ve çoğu kişinin iyi dediği ep630'dan almaya karar verdim. Acaba ep630'da aletin kendi kulaklığı gibi vokal'den gelen sesi boğuyormu , aletle uyumu nasıl zen ve ep 630 birlikte kullanan arkadaşlar tavsiye ederlermi birde ben daha önce kulak içi kulaklık kullanmadım bir kere arkadaşımınkini denemeye kalktığımda kulaklarımı çok acıtmıştı o yüzden soğuk duruyordum kulak içi kullanmaya ama ep630'un kullanışlı olduğunu duydum gerçekten kullanım olarak ergonomikmi biraz uzun oldu ama cevaplarsanız bugün almayı düşünüyorum...

Ben kulaklık olarak she 9500 kullanıyorum hiç boğulma yok kulaklıda tek problem yalıtım yüzünden dışardakinin sesini duyamıyorsun 4-4 lük bi kulaklık fiyatıda makul bana göre link vereyim sana örnek:

http://urun.gittigidiyor.com/PHILIPS-SHE9500-HI-END_W0QQidZZ7469818

Bu arada kanlosuda uzun iki parça kablo ikisini kullanırsan 1.20 m oluyor boyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr_ -- 14 Ağustos 2008; 14:48:58 >

• kdr_ selam bu dediğin kulaklıkta bass'lar filan nasıl acaba daha önce belirttiğim gibi bass'lı olarak müzik dinlemeyi seviyorum birde kullanış olarak nasıl kulakta ağrı veya acıtma yapıyyormu ??

quote:

Orjinalden alıntı: kdr_

quote:

arkadaşlar merhaba daha önceden belirttiğim bass'lardaki sorun bazı arkadaşların dediği gibi kulaklıktan kaynaklanıyormuş dün akşam aynı eq ayarını (disco + bass güçlendirici açık) birde aletin kendi gelen kulaklığında dinledim ve sonuca inanamadım aletin o dandik denilen kulaklığı benim sennheiser mx 550 den daha iyi bass'ları alıyor ve çatlama yapmıyordu kulaklarıma inanamadım lafı buna tam oturur herhalde. Oysa ki mx550'im ile ne dandik çakma aletlerden bile acayip sesler almıştım ki zen'e bu kadar uyumsuz olması şaşırttı beni zen'in kendi gelen kulaklığı evet bass'larda çatlama yapmıyor ama vokal olarak ses çok derinlerden geliyor yani buda bir nevi tatmin etmedi beni o yüzden forumda okuduğum ve çoğu kişinin iyi dediği ep630'dan almaya karar verdim. Acaba ep630'da aletin kendi kulaklığı gibi vokal'den gelen sesi boğuyormu , aletle uyumu nasıl zen ve ep 630 birlikte kullanan arkadaşlar tavsiye ederlermi birde ben daha önce kulak içi kulaklık kullanmadım bir kere arkadaşımınkini denemeye kalktığımda kulaklarımı çok acıtmıştı o yüzden soğuk duruyordum kulak içi kullanmaya ama ep630'un kullanışlı olduğunu duydum gerçekten kullanım olarak ergonomikmi biraz uzun oldu ama cevaplarsanız bugün almayı düşünüyorum...

Ben kulaklık olarak she 9500 kullanıyorum hiç boğulma yok kulaklıda tek problem yalıtım yüzünden dışardakinin sesini duyamıyorsun 4-4 lük bi kulaklık fiyatıda makul bana göre link vereyim sana örnek:

http://urun.gittigidiyor.com/PHILIPS-SHE9500-HI-END_W0QQidZZ7469818

Bu arada kanlosuda uzun iki parça kablo ikisini kullanırsan 1.20 m oluyor boyu

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.