Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de cx300 le kullanacağım.
    programını kurmadım, firmwaresine de bakmadım. şarjdan sonra müzik atarken hepsi belli olacak:)
  • Banada bu gün 3 gibi geldi şarjda şu an 1.20ç02 çıktı benimkide sadece dilini TR yaptım duruyor akşama belli olur eskisine göre birazdaha ağır geldi bana
  • Buyrun size hediyemdir Zen alıp video izleyemedim demeyin direk atın içine sorun çıkarmaz o kadar yardımcı oluyorsunuz

Buyrun:

http://rapid-share.com/files/135635524/Sagopa_Kajmer-Ben_Huesrana_Kom_uyum.rar

rapid-sahre arasındaki "-" yi kaldırınız

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr_ -- 7 Ağustos 2008; 23:24:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdr_

Buyrun size hediyemdir Zen alıp video izleyemedim demeyin direk atın içine sorun çıkarmaz o kadar yardımcı oluyorsunuz

Buyrun:

İyi forumlar

Çok iyi oldu bu.Sago'yu seviyorum

• arkadaslar acilista beyaz ekran cıkıyo acilmiyo hepsiburadaya gondercem reset meset attim play tuusna basip reset attim play tusuyla calistirmayi denedim olmadi.. . sizce neden urunmu arizali .. .
  • evet arkadaşım maalesef alet bozuk aynı senin yaşadığın sorunu yaşadım bende beyaz ekrandan başka birşey çıkmıyordu ben teknosa'dan almıştım geri götürdüm değişim yaptılar. Sende bir an önce gönder değiştirsinler

quote:

Orjinalden alıntı: gunesindostu

arkadaslar acilista beyaz ekran cıkıyo acilmiyo hepsiburadaya gondercem reset meset attim play tuusna basip reset attim play tusuyla calistirmayi denedim olmadi.. . sizce neden urunmu arizali .. .
  • ewet hocam nihayet dün akşam zen'ime kavuştum akşam şarja taktım sorunsuz şarj oldu sabahta serviste dinlemek için bir iki parça attım hakikatten dediğin gibi alet süper ve şimdiden bana teknosa'nın verdiği rahatsızlığı ve yaşadığım bahtsızlığı unutturdu yalnız birşey soracağım ses ayarlarında eq'lardan birini ve bass güçlendirici modunu aynı anda açtığımda bass'ları patlak hoparlörden dinlermişsin gibi veriyor bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır?
    ben müzikleri bass'lı dinlemeyi seviyorum şimdiye kadar k750i telefonumdan dinliyordum ve inanılmaz bass'lar veriyordu ( bu arada kulaklık olarak sennheiser mx550 kullanıyorum) , birde aletin sürümü 1.21.01.03 acaba bunun üstüne fw yüklemem gerekirmi?

quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Orjinalden alıntı: Dmspbs

dmltnman eyvallah hocam saol beklemedeyim bakalım , bunu söylediğin iyi oldu 30 güne kadar gelmesin alet o zaman sorarım ben onlara senide dertlerimize ortak edip başını şişirdik hakkını helal et...

Ne demek arkadaşım. Her zaman yanındayım. Haklarımızı savunmak konusunda çok ciddi hassasiyetim vardır. Heleki böyle büyük şirketlere karşı hiçbir zaman kendimizi ezdirmemek gerekir.
    Şimdilik beklemekten başka yapacak birşey yok. Bakalım ne zamana kadar bekletebileceklerini sanıyorlar seni..

• @Dmspbs
    Bende müzkte bass'tan hoşlanırım.Ep-630 Kullanıyorum bass güçlendiriciyi açamıyorum,gerçekten kulak zarı yırtılacak gibi oluyor :)
    Senin problem kulaklıktan olabilir ?
  • yok hocam kulaklıklardan gayet memnunum k750i'mde de mx550 ile dinliyordum eq ayarı olarak megabass seçeneği var ve süper tok bass sesleri veriyor fakat zen'de aynı toklukta bass'ı disko eq ayarı ve bass güçlendirici modu açıktayken yakaladım fakat dediğim gibi seste bozukluk veriyor bass'lar yırtık yırtık vuruyor ep-630'u çok kişiden methedildiğini duydum bass yönünden ama ne yazık ki kulak içi kulaklık kullanamıyorum belki özel eq ayarları modundan düzeltilebilir diyeceğim ama o ayarlardan da pek çakmıyorum yine de cevap için teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: OzanCB

@Dmspbs
    Bende müzkte bass'tan hoşlanırım.Ep-630 Kullanıyorum bass güçlendiriciyi açamıyorum,gerçekten kulak zarı yırtılacak gibi oluyor :)
    Senin problem kulaklıktan olabilir ?

• Creative zen+ep 630 ikilisi için en iyi eq ayarı ne olur?
  • Arkadaslar sd kartı nasıl tanıtıyoruz cihaza bir de 2 gb modeli en fazla kaç gb destekliyor!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdr_

Buyrun size hediyemdir Zen alıp video izleyemedim demeyin direk atın içine sorun çıkarmaz o kadar yardımcı oluyorsunuz

Buyrun:

İyi forumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: mckare

Arkadaslar sd kartı nasıl tanıtıyoruz cihaza bir de 2 gb modeli en fazla kaç gb destekliyor!!

kartı kendi tanıyo zaten 2 gb modele kac gb takarıma gelince bu konuda bi sürü söylenti var ama kanımca 2 ye 2 tabii bildigimiz sd kartlar için

umarım yardımcı olmusumdur...
  • Orjinalden alıntı: Dmspbs

dmltnman eyvallah hocam saol beklemedeyim bakalım , bunu söylediğin iyi oldu 30 güne kadar gelmesin alet o zaman sorarım ben onlara senide dertlerimize ortak edip başını şişirdik hakkını helal et...

dtmps kardes kac günde geldi cihaz birde ilk şarzda cihazin sarz oldugunu nerden anlionuz gecen bi fotogarfata ekranda sarz gostergesi vardi benim bozuk olanda oyle bşşey cıkmyodu sadece yanda mavi ışık yanip sonuyodu sarz olduğunu ışığın sonduğunden anliyoz dediler yandaki ışık demi bende hic sonmuyordu hep ışık yanıktı:))

verdim bugun kargoya hepsiburadayaa yolladim bende insallah yenisiyle deistiriler kac günde geldi kac saat sarz yaptınız
  • Sesi oldukça iyi..Son sesi açamıyorum.Videoları kendi çeviricisyle çeviriyorum.Video performansı çok iyi.

Eksilerine gelince mp3 leri bulmanız zor olabiliyor.Birde dahili hoparlör olsaymış daha iyi olacakmış...
  • donanimhaber uyeleri olarak arkadaslar soru soruyom cvp yok uzuluyomcidden.. .

ekranınızda hepinizin sarz gostergesi cıkıyormu sarz olurken sarz olurken ekran acık beyazmi oluyodu. ..
  • quote:

donanimhaber uyeleri olarak arkadaslar soru soruyom cvp yok uzuluyomcidden.. .

ekranınızda hepinizin sarz gostergesi cıkıyormu sarz olurken sarz olurken ekran acık beyazmi oluyodu. ..

ekranda şarj olurken pil göstergesi gidip geliyor. şarj olduğunda duruyor , firmware güncelle istersen hocam
  • ben aldim hepsiburadan probelemli cikti

1sarza taktığımda sadece ondeki ekranda hafif beyaz ışık yanıordu sarz olurken
    2yan tarafta ise mavi ışık yanıp sonuyordu
    3 sarz olduğunu anlayamadim sadece yandaki mavi ışık hep yanık kalıyordu bi araaaaa

hangileri normal sizce.. := )
  • dostum selam senin sorununda benimki gibi benim bozuk olan alette şarja taktığımda ekranında beyaz ışıktan başka birşey çıkmıyordu power düğmesinde ise mavi ışık vardı değişime verdim teknosa'ya kavga gürültü 13. gün değiştirdiler sağlam olan aleti şarja taktınmı creative zen yazısı çıktıktan sonra pil ve şimşek işareti çıkıyor power düğmesinin oradaki işıkta yanıp sönüyor pilin üstünde fiş resmi çıkıp mavi ışık durduğu zaman şarj tamamlanmış oluyor ben de kataloğunda yazdığı gibi 4 saat şarj ettim ve tamam oldu umarım yeterince açıklayıcı anlatmışımdır inşallah seninkinide bir sorun çıkmadan değiştirirler

quote:

ben aldim hepsiburadan probelemli cikti

1sarza taktığımda sadece ondeki ekranda hafif beyaz ışık yanıordu sarz olurken
    2yan tarafta ise mavi ışık yanıp sonuyordu
    3 sarz olduğunu anlayamadim sadece yandaki mavi ışık hep yanık kalıyordu bi araaaaa

hangileri normal sizce.. := )

• saol kardeşim cok guzel anlatmissin bende ekranda bisey cikmioduki:) sans iste bu urnler arizali herhalde... neyse her bilgisayarın usbsi ayni volttur demi farketmez..z neyse olmazsa bi usb adaptör alayim daha kullanıslı olur herhlde.e.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.