Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarıda yazılan bir programla dizileri alt yazılı hale tek dosya haline getirip zen'inize atın ve keyfinize bakın. dosyalama zen in içinde yok ama ben 4gb hafıza kartı aldım ve karta klasör ile ayırabiliyorsunuz. önemli kalsörleme dosyalarınızı 4 gb karta atabilirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TERSun

Arkadaşlar int kafede zene müzik attım daha sonra da kabloyu çekiop çıkardım(Her zaman yapıyodum.)Çekmemle birlikte ekran karardı bi daha da geri dönmedi.Açma tuşunun ortaki mavi ışık yanıyo ama ekran siyah ve cihaz ne yaptıysam hiçbir tepki vermiyor.Ne yapmalıyım creative nin nerelerde teknik servisleri var?(eskişehirdeyim)

bunun için creative "reset" tuşu yapmış. yani korkma, bu tuş varki bu tür olaylar olabilir demek isteniyor. bunun için garantiye yollama yada servise. bu olay normal gibi bişe. sorun çıkan arkadaşlarda sorunu çözmüş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nefret119

birşey merak ettim. şimdi bu cihaza herhangi bir dosya atmak icin usb den bagliyoruz bilgisayara o ara da sarz olmuyor mu ? oluyorsa da bu zararlı degil mi ? yoksa muzik atmak icin de sarzin bitmesini beklemeyecegiz dimi ?

bu arada ilk videomu convert edip attim ve izledim ... orjinal convert programin şaşmayin derim ben . evet biraz uzun sürüyor ama dedigim sitede herkes paylassa videolarini o da sorun olmayacak ... ben ilk videomu yukledim isteyen diretk indirip atsin ve izlesin .. iyi seyirler

http://www.creativezendownload.blogspot.com/

Lİ-on pil olduğu için hiç bir sorun olmaz... Ni-on pillerde olurdu ama bu pillerde böyle bir sorun olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

yukarıda yazılan bir programla dizileri alt yazılı hale tek dosya haline getirip zen'inize atın ve keyfinize bakın. dosyalama zen in içinde yok ama ben 4gb hafıza kartı aldım ve karta klasör ile ayırabiliyorsunuz. önemli kalsörleme dosyalarınızı 4 gb karta atabilirsiniz?

MAlesef kendi programı dışındaki 320x240 mp4 videoların hiçbirini görmüyor cihaz, kafayı yiyecek duruma geldim, kendi programı da aynı adlı alt yazıları video'ya eklemiyor, ilk benim başıma mı geliyor bu problem? Çok sinir bozucu bir durum soğudum aletten resmen.

Acaba elinde ufak boyutlu (video klip gibi) mp4 veya divx dosyası olan ve Zen üzerinden izleyebilen bir arkadaş herhangi bir yere upload yapabilir mi benim için? Eğer sizde çalışıp bende çalışmıyorsa bir problem var demektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: rsteam

quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

yukarıda yazılan bir programla dizileri alt yazılı hale tek dosya haline getirip zen'inize atın ve keyfinize bakın. dosyalama zen in içinde yok ama ben 4gb hafıza kartı aldım ve karta klasör ile ayırabiliyorsunuz. önemli kalsörleme dosyalarınızı 4 gb karta atabilirsiniz?

MAlesef kendi programı dışındaki 320x240 mp4 videoların hiçbirini görmüyor cihaz, kafayı yiyecek duruma geldim, kendi programı da aynı adlı alt yazıları video'ya eklemiyor, ilk benim başıma mı geliyor bu problem? Çok sinir bozucu bir durum soğudum aletten resmen.

Acaba elinde ufak boyutlu (video klip gibi) mp4 veya divx dosyası olan ve Zen üzerinden izleyebilen bir arkadaş herhangi bir yere upload yapabilir mi benim için? Eğer sizde çalışıp bende çalışmıyorsa bir problem var demektir.

hocam ben pocketdvix encoder die program kullanıyorum.. ilk açtığımda programı bizim zen yoktu listede "archos" die bir makineyi seçtim.. Sonra çözünürlük olarak kendim 320*240 ayarladım... genelde film çevirip attığım için küçük bir dosya yok malesef.. Ama programla çevirdiklerimde sorun olmuyor zen direk alıyor ben atınca, sorun çıkarmıyor yani.. Format olarak .avi ye çeviriyorum ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo19 -- 1 Eylül 2008; 21:34:10 >

• Onu da denedim aslında ama tekrar indirip bakacağım. İşin kötüsü çok saçma bir arıza ve insana kafayı yedirtmeye yetiyor
  • 1,8 mb.'lık bir film dosyası upload ettim, bunu deneyebilir misiniz acaba? Benim Zen açmıyor mesela bunu

http://www. dosyaupload.net/762He_Archos.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |RS| -- 1 Eylül 2008; 22:45:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nefret119

bu arada ilk videomu convert edip attim ve izledim ... orjinal convert programin şaşmayin derim ben . evet biraz uzun sürüyor ama dedigim sitede herkes paylassa videolarini o da sorun olmayacak ... ben ilk videomu yukledim isteyen diretk indirip atsin ve izlesin .. iyi seyirler

http://www.creativezendownload.blogspot.com/

Zen ile birlikte gelen 2 video klip vardı. Onları da upload edersen çok makbule geçer. Birde koyduğun videonun hemen altına boyutunu da yazarsan daha iyi olur. Ben de zamanım olduğunda arşivimi upload edip sana linkleri pmlerim bir ara.

• Bir arkadaş kısa sürede deneyip bana sonucu yazarsa çok sevineceğim, yarın duruma göre iade edeceğim cihazı yerine başkasını almamak üzere
  • orijinal usb şarj cihazını nereden bulabilirim acaba? hepsiburadadan baktım ama orda bitmiş. bilen varsa söyleyebilir mi
  • quote:

1,8 mb.'lık bir film dosyası upload ettim, bunu deneyebilir misiniz acaba? Benim Zen açmıyor mesela bunu

http://www. dosyaupload.net/762He_Archos.rar

hayır oynatmadı arkadaşım hatta zenin kendi programıyla atıyorum onla bile atmadı media file format not supported die hata verdi ben bi video yükleyim sana bende çalışan biazdan
  • Tamam çok sevinirim, bekliyorum
  • quote:

Tamam çok sevinirim, bekliyorum

http://r a p i d s h a r e.com/files/141902649/_Comedy__-_Funny_Videos_-_Bad_Day_At_The_Office_PC.avi.html

bak bunu bi indirip dene arkadaşım videonun altındaki bozukluk kendiliğinden
  • Video süpermiş öncelikle

Bu arada sorunun kaynağını buldum sayenizde, teşekkürler ben media player ile yolluyodum Zen'e, ama sizin verdiğiniz videoyu da o şekilde attım, cihaz yine görmedi, ardından zen'in programıyla attım çalıştı
  • quote:

Video süpermiş öncelikle

Bu arada sorunun kaynağını buldum sayenizde, teşekkürler ben media player ile yolluyodum Zen'e, ama sizin verdiğiniz videoyu da o şekilde attım, cihaz yine görmedi, ardından zen'in programıyla attım çalıştı

hallolduğuna sevindim

• Zen 8GB aldım yurtdışından dönüşte. Türkiye'de clearcase alabileceğim bir yer var mı?
  • orijinal usb şarj cihazını nereden bulabilirim? izmirde bir mağazada ya da internette
  • quote:

Orjinalden alıntı: mykt

quote:

Orjinalden alıntı: maytere

ben 2 gb radyosuzunu 170 e aldım yanında 2gb sd verdiler. ona göre düşün

sıfır ve garantili miydi seninki? eger ikinci else aldıgın kazık yemişsin gibi geldi...

electroworld'den 2 yıl garantili aldım.
  • quote:

electroworld'den 2 yıl garantili aldım.

Hangi mağazadan aldın ? Radyolunun fiyatı ne kadar biliyor musun ?
  • arkadaşlar bu ürünün 32gb ve 16 gb lıkları Türkiyede yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.