bu arada ilk videomu convert edip attim ve izledim ... orjinal convert programin şaşmayin derim ben . evet biraz uzun sürüyor ama dedigim sitede herkes paylassa videolarini o da sorun olmayacak ... ben ilk videomu yukledim isteyen diretk indirip atsin ve izlesin .. iyi seyirler
Zen ile birlikte gelen 2 video klip vardı. Onları da upload edersen çok makbule geçer. Birde koyduğun videonun hemen altına boyutunu da yazarsan daha iyi olur. Ben de zamanım olduğunda arşivimi upload edip sana linkleri pmlerim bir ara.
suan memleketteyim ilgilenemiyorum. 10 gun sonra birsuru sey yukleyecegim.benimkinin icinde 2 den fazla video vardi zen in diger modellerini tanitiyordu.tmm onlari da yuklerim.
bu arada 1-2 haftadır kullanıyorum aleti. otobuste 3 film izledim ( ort. 1 sa. 45 dk filmler ) sonra pil az uyarisi verdi o halde 1-2 saat de muzik dinledim ( muzik dinlerken ekran isigi siddetini dusuk ayarlayin ve hold tusunda tutun cok az guc harciyor) . hicbisorun cikmadi cok kaliteli bi alet gercekten.ayrica laptopa takıp sarz ediyorum ayri olarak sarz aletine degerek yok bence surekli bilg. yanındaysa ...
dun merak ettigim seylerden birş de radyodan kayit olmuyor mu? ben beceremedim... o da olsaydi tam olcakti iste.
merhaba arkadaşlar ürünü alalı 2-3 gün oldu çok memnunum şuan.Ama size bikaç sorum olacak.
ZENe hafıza kartı takıp pc ye bağladığında hafıza kartını göremiyorum. Nerde çıkıyor o nasıl yada? nasıl şarkı atıyoruz karta anlayamadım.. Birde hafıza kartı içinde bi dosyadaki bi müziği dinlerken o dosyadan çıkıp yine hafıza kartında başka bir dosyaya girince çalan müzik kesiliyor. bu normal mi:((
quote:
Orjinalden alıntı: Crazy-GS
merhaba arkadaşlar ürünü alalı 2-3 gün oldu çok memnunum şuan.Ama size bikaç sorum olacak.
ZENe hafıza kartı takıp pc ye bağladığında hafıza kartını göremiyorum. Nerde çıkıyor o nasıl yada? nasıl şarkı atıyoruz karta anlayamadım.. Birde hafıza kartı içinde bi dosyadaki bi müziği dinlerken o dosyadan çıkıp yine hafıza kartında başka bir dosyaya girince çalan müzik kesiliyor. bu normal mi:((
hazıfa kartina erişe bilmek için alet pc ye baglı degilken ; Hafıza Kartı ___>Çıkarılabilir disk konumunu acıyosun sonra usb den baglıyosun pc ye sonra gözükür hafıza kartı
bide müziğin kesilmesi bence normal karta bu sorun olabilir bildigimiz gibi aletin kendi hafızasında ki dinletilerde böyle bi sorunlar karsılasmıyoruz menüde gezebiliyoruz karta olabilir diyorum.
ayrıca aletten memun kalıcan hayırlı olsun güle güle kullan..
herkese iyi geceler arkadaşlar.. bende de zen 8gb radyo'lu var.. fakat bu radyo kanallarını elle ayarlayamıyormuyuz? kendi tarayınca benim istedigim kanallara kadar gelmiyor..
slmlar arkadaşlar bende yeni gittigidiyordan 1 ay kullanılmış 4gb+4gb hafıza kartı ile radyolu modelini prizden şarj aleti+18in1 kart okuyucu ile 150 liraya aldım sizce fiyat uygun mu?
bir de bu aletin batarya ömrü dolunca yenisini bulabilir miyiz nerde???
Birkaç aydır kullanıyorum aleti ve çok memnunum. Zen'de eksikliğini duyduğum tek şey dahili hoparlör...
quote:
Orjinalden alıntı: vertigo_tr
slmlar arkadaşlar bende yeni gittigidiyordan 1 ay kullanılmış 4gb+4gb hafıza kartı ile radyolu modelini prizden şarj aleti+18in1 kart okuyucu ile 150 liraya aldım sizce fiyat uygun mu?
Hayırlı olsun. Eğer sağlamsa alet, fiyat uygun...
Batarya konusunda açıkçası pek bi bilgim yok. Zaten dışarıdan eklemeli bir parça olmadığı için biraz zor bir durum...
quote:
Orjinalden alıntı: eveye
quote:
hazıfa kartina erişe bilmek için alet pc ye baglı degilken ; Hafıza Kartı ___>Çıkarılabilir disk konumunu acıyosun sonra usb den baglıyosun pc ye sonra gözükür hafıza kartı
bide müziğin kesilmesi bence normal karta bu sorun olabilir bildigimiz gibi aletin kendi hafızasında ki dinletilerde böyle bi sorunlar karsılasmıyoruz menüde gezebiliyoruz karta olabilir diyorum.
teşekkürler kardeş yardımın için denicem söylediğini. bide ben menüde gezinmekten bahsetmiyorum kartın içindeki bi dosyadan bi dosyaya geçerken diyorum. Garip geldi bana:) neyse valla ben çok memnunum ZEN'den tavsiye ederim ekran çözünürlüğü çok iyi çok net seside gayet güzel ..
quote:
quote:
quote:
teşekkürler kardeş yardımın için denicem söylediğini. bide ben menüde gezinmekten bahsetmiyorum kartın içindeki bi dosyadan bi dosyaya geçerken diyorum. Garip geldi bana:) neyse valla ben çok memnunum ZEN'den tavsiye ederim ekran çözünürlüğü çok iyi çok net seside gayet güzel ..
demek istediğin kartin içinde bulunan 2 klasör den geçişse bende de oluyo aynısı o yüzden kart pek kullanmıyorun hatta hiç kullanmıyorum :D 4 gb yetiyo 2gb alsam bile olcak mış ii zenler
quote:
quote:
quote:
quote:
demek istediğin kartin içinde bulunan 2 klasör den geçişse bende de oluyo aynısı o yüzden kart pek kullanmıyorun hatta hiç kullanmıyorum :D 4 gb yetiyo 2gb alsam bile olcak mış ii zenler
evet öyle yapmak gerek banada yetiyor kullanmıyorum pek :):) bi soru daha:D internette video izledinen bi siteden o videoyu pc me kaydedecek bi prgram lazım bana isim olarak bilen varsa söylerse sevinirim:)
ben amerikadan aldim.. evet turkce dil secenegi var
quote:
Orjinalden alıntı: EmreSym
Arkadaşlar Türkiye disbrtörlü gelenler mi Türkçe, yoksa ggden Amerikadan getirilenler de Türkçe olarak kullanılabilinir mi ? Dil seçimi var mı ?
GG'da 200 bile değil neredeyse... neden bu kadar fark var
teknosa nın her zaman ki kazıklarından bi tanesi gayet doğal:)
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap
Birkaç aydır kullanıyorum aleti ve çok memnunum. Zen'de eksikliğini duyduğum tek şey dahili hoparlör...
Hayırlı olsun. Eğer sağlamsa alet, fiyat uygun...
Batarya konusunda açıkçası pek bi bilgim yok. Zaten dışarıdan eklemeli bir parça olmadığı için biraz zor bir durum...
saolasın iyi olur inşallah bugün ödemeyi yaptım yarın elimde olacak.. ürün 1 aylıkmış ama bakacağız artık:) batarya konusunu bilen başka arkadaş yok mu ya
Hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: vertigo_tr
orijinal usb şarj cihazını nereden bulabilirim? izmirde bir mağazada ya da internette
ister usb ister standart şarj cihazını, universal şarj cihazı var, hepsiburada.cam dan aldım 40 ytl di. şimdi ne kadar bilmiyorum 3 hafta önce aldım. çok memnunum.
quote:
Orjinalden alıntı: rsteam
quote:
Orjinalden alıntı: 2e3a
yukarıda yazılan bir programla dizileri alt yazılı hale tek dosya haline getirip zen'inize atın ve keyfinize bakın. dosyalama zen in içinde yok ama ben 4gb hafıza kartı aldım ve karta klasör ile ayırabiliyorsunuz. önemli kalsörleme dosyalarınızı 4 gb karta atabilirsiniz?
MAlesef kendi programı dışındaki 320x240 mp4 videoların hiçbirini görmüyor cihaz, kafayı yiyecek duruma geldim, kendi programı da aynı adlı alt yazıları video'ya eklemiyor, ilk benim başıma mı geliyor bu problem? Çok sinir bozucu bir durum soğudum aletten resmen.
Acaba elinde ufak boyutlu (video klip gibi) mp4 veya divx dosyası olan ve Zen üzerinden izleyebilen bir arkadaş herhangi bir yere upload yapabilir mi benim için? Eğer sizde çalışıp bende çalışmıyorsa bir problem var demektir.
mpeg 4 formatta 320*240 boyutuna getir. istediğin programla yapabilirsin bu formata. ben dilediğim filmi ceviriyorum vede süper kalitede izliyorum. alt yazılı filmler için alt yazı entegre edeceksin önce filme sonra Zen e atacaksın. sorunu yaz cevaplarım 3 haftadır durmaksızın zen le film izliyorum.