Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler herhangi bir programla çevirdiğiniz video muhakkak pc e yüklediğiniz zen media explorer programı ile atmalısınız.. copy paste gibi işlemler hiçbir işe yaramaz..
    ben program olarak pocketdivx encoder kullanıyorum.. yükleme işleminden sonra ilk açtığınızda karşınıza çıkan makinlerde creative zen yok ben "archos" u seçtim ve kendim çözünürlük ayarlamalarını 320*240 a getirdim...Bu programla çoğu video yu çevirebiliyorum.. Ama bazı videoları görmüyor yani seçemiyorum listede çıkmadıkları için.. ki genelde klip attığım için zenin kendi çeviricisini kullanıyorum..

(resimlerdeki video öylesine gösterme amaçlı seçilmiştir,doğru formatta bir video değildir =)...)
    http://img339.imageshack.us/my.php?image=22222xh6.jpg
    http://img391.imageshack.us/my.php?image=33333uu4.jpg
    http://img391.imageshack.us/my.php?image=1111az2.jpg
    3.resimdeki işlemden sonra next diyoruz ve videomuzu zen e atmaya başlıyor..
    (pocketdivx encoder)
    http://img391.imageshack.us/my.php?image=4444fs6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo19 -- 11 Eylül 2008; 0:24:23 >

• ya ben size nasıl teşekkür etsem. içim içime sığmıyor gece gece zıplayıp hoplayamıyorum da. başardım sonunda oldu.media playerla attım mp4 e. şimdi bir de altyazılı atmayı deneyeceğim.
    sağolun..
  • rica ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

demek istediğim şu ki; "bak kardeşim koskoca mesajla anlattım oda yetmedi resimde ekledim, bak yap uygula izle" daha açık nasıl olabilirim bilemiyorum! iddaalaşmayı bırakında bunu bir uygulayın. kalkıp bunu desteklemiyor bilmem ne diye çileden çıkmayın. Teknolojik bir alet alınıyor araştırılmıyor sonrada kendi hatalarınıza kılıf buluyorsunuz o da yetmiyor ukelalık yapılıp "tamam işte bu bilmem ne oluyor" diyorsunuz. video izlemede bir sorunun varsa pm at yardımcı olacağım. gerekirse videolu anlatımda yaparım yeterki öğrenin

Öncelikle terbiyeni takınmanı tavsiye ediyorum. Ben sana o secenekle cevirilen dosyanın mpeg 4 değil avi formatında olduğunu söylüyorum ve bunu öğrenebilmen gayet basit. Çevirdiğin herhangi bir videonun uzantısına bakar ve görürsün! Ayrıca bu da yetmezse! ben sana mpeg 4 uzantılı herhangi bir videoyu göndereyim. Hadi bakalım alete o videonun uzantısını hiç değiştirmeden at ve izle bende tüm forum huzurunda senden özür dileyeyim. Ama olmayacağını bildiğimden deneyip defalarca da gördüğümden fazla ümitlenmemen gerektiğini de hatırlatayım..

Daha da üstelediğin takdirde gerçekten her türlü videolu anlatıma da gideriz ve seni her alanda defalarca kez alt ederim. Bunu da bilesin. Benim de bu aleti kullandığımı, ayrıca kendisinden çok da memnun olduğumu bilmiyorsan susacaksın. Ben Zen'imde yüzlerce evet abartmadan yüzlerce film izlemiş biri olarak ve convert programlarının da onlarcasını ve herbirinin de onlarca formatını deneyip test etmiş biri olarak bu konuda her türlü kendimden eminim.

Yukarıda da hatta 4-5 tanesiyle ilgili de bir anlatımımım olmuştu. Bakabilirsin. Daha öğrenecek çok şeyin olduğu açık.

Kısacası; bilmiyorsan sus, adam sansınlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 11 Eylül 2008; 4:55:13 >

• Arkadaşlar 8gb radyolu 270 geliyor 6 taksitle almayı düşünüyorum 1yılda garantili nedersiniz,(Bana fazla gibi geldi ama sıfır cihaz) Şimdiden teşekkür ederim
  • herkese iyi günler arkadaşlar..
    bende de zen 8gb radyo'lu var..
    fakat bu radyo kanallarını elle ayarlayamıyormuyuz?
    kendi tarayınca benim istedigim kanallara kadar gelmiyor..
  • selam kanalın üstündeyken ortadaki büyük kare tuştan sağa veya sola basılı tut aramaya başlar sonra tek tek arayıp istediklerini kayıt edebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

herkese iyi günler arkadaşlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

herkese iyi günler arkadaşlar..

Manuel moda play/pause tuşuna basarak geçebilirsiniz, sağ sol tuşlarıyla da istediğiniz frekansa ulaşabilmeniz mümkün.
  • Yardımcı olucak kimse yokmu fiyat konusunda Arkadaşlar 8gb radyolu 270 geliyor 6 taksitle almayı düşünüyorum 1yılda amerika garantili nedersiniz,(Bana fazla gibi geldi ama sıfır cihaz) Şimdiden teşekkür ederim
  • 8gb. olduğunu düşünürsek çok pahalı da değil. Ama TR'de garanti mevzuatı nasıl işler bilemiyorum.
  • Sagol arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanalizasyon kurbanı

quote:

quote:

merhaba. ben de yeni aldım 4 gb ı. ama içine video atamıyorum. total video converter la bu sitede bahsedildiği gibi çeviriyorum aam yine de almıyor. {bu arada ben direk atıyorum.yani kopyala yapıştırla} yanında gelen cd yi bilgisayarım açmıyor hata veriyor. yardımcı olur musunuz?

17.sayfadan itibaren yazılanları oku. eğer yine bir sorun olursa pm atabilirsin.

teşekkür ederim dediğini yaptım ve teker teker bir kez daha okudum. sanırım pocketdivx encoder programını indirmem gerekiyor. ama yine de emin değilim çünkü kimse çevirdikten sonra nasıl attığını tam yazmamış. bir manager programından söz edilmiş. ama bir kesinlik yok. neyse şu programı indireyim, sorun olmaz inşallah =)

total converter dan nasıl çevireceğini resimli anlattım. ordaki seceneği sec ve ince ayarlardanda 320*240 yap çözünürlüğü sonra bunu zen in programından browser kısmına gir tut at içine. format uygun olduğu için zen bunu kendi programında düzeltme yapmadan alacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

demek istediğim şu ki; "bak kardeşim koskoca mesajla anlattım oda yetmedi resimde ekledim, bak yap uygula izle" daha açık nasıl olabilirim bilemiyorum! iddaalaşmayı bırakında bunu bir uygulayın. kalkıp bunu desteklemiyor bilmem ne diye çileden çıkmayın. Teknolojik bir alet alınıyor araştırılmıyor sonrada kendi hatalarınıza kılıf buluyorsunuz o da yetmiyor ukelalık yapılıp "tamam işte bu bilmem ne oluyor" diyorsunuz. video izlemede bir sorunun varsa pm at yardımcı olacağım. gerekirse videolu anlatımda yaparım yeterki öğrenin

Öncelikle terbiyeni takınmanı tavsiye ediyorum. Ben sana o secenekle cevirilen dosyanın mpeg 4 değil avi formatında olduğunu söylüyorum ve bunu öğrenebilmen gayet basit. Çevirdiğin herhangi bir videonun uzantısına bakar ve görürsün! Ayrıca bu da yetmezse! ben sana mpeg 4 uzantılı herhangi bir videoyu göndereyim. Hadi bakalım alete o videonun uzantısını hiç değiştirmeden at ve izle bende tüm forum huzurunda senden özür dileyeyim. Ama olmayacağını bildiğimden deneyip defalarca da gördüğümden fazla ümitlenmemen gerektiğini de hatırlatayım..

Daha da üstelediğin takdirde gerçekten her türlü videolu anlatıma da gideriz ve seni her alanda defalarca kez alt ederim. Bunu da bilesin. Benim de bu aleti kullandığımı, ayrıca kendisinden çok da memnun olduğumu bilmiyorsan susacaksın. Ben Zen'imde yüzlerce evet abartmadan yüzlerce film izlemiş biri olarak ve convert programlarının da onlarcasını ve herbirinin de onlarca formatını deneyip test etmiş biri olarak bu konuda her türlü kendimden eminim.

Yukarıda da hatta 4-5 tanesiyle ilgili de bir anlatımımım olmuştu. Bakabilirsin. Daha öğrenecek çok şeyin olduğu açık.

Kısacası; bilmiyorsan sus, adam sansınlar!

terbiyesizlik yaptıysam özür dilerim... cevap yazma.

• Dikkat: "nasıl video convert edilip zen e atılır?" videolu anlatımı da yapacağım arakadaşlar. azcık bekleyin olumu?
  • Merhaba ,

Arkadaşlar klasik bir soru gibi gözükçek ama hepsiburada ve teknosa dahil bir çok yere sordum Creative Zen 2 Gb mp 3 çalar için Skin with Wire Management , Screen Protector , Zen USB Power Adapter bulamadım . Acaba nerden temin edebilirim. Yardımıcı olabilirseniz sevinirim.
  • arkadaşım baktığın ürün şu an hepsi burada da mevcut ve indirimde kaçırma bencehttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=98045&Productid=bd48704 üstelik creative zen 4 gb radyosuz modeli tekrar indirime girmiştirhttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=9181&Productid=bd50337 ben siparişi veriyorum bu gece bu iki ürünü

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba. ben de yeni aldım 4 gb ı. ama içine video atamıyorum. total video converter la bu sitede bahsedildiği gibi çeviriyorum aam yine de almıyor. {bu arada ben direk atıyorum.yani kopyala yapıştırla} yanında gelen cd yi bilgisayarım açmıyor hata veriyor. yardımcı olur musunuz?

17.sayfadan itibaren yazılanları oku. eğer yine bir sorun olursa pm atabilirsin.

teşekkür ederim dediğini yaptım ve teker teker bir kez daha okudum. sanırım pocketdivx encoder programını indirmem gerekiyor. ama yine de emin değilim çünkü kimse çevirdikten sonra nasıl attığını tam yazmamış. bir manager programından söz edilmiş. ama bir kesinlik yok. neyse şu programı indireyim, sorun olmaz inşallah =)

total converter dan nasıl çevireceğini resimli anlattım. ordaki seceneği sec ve ince ayarlardanda 320*240 yap çözünürlüğü sonra bunu zen in programından browser kısmına gir tut at içine. format uygun olduğu için zen bunu kendi programında düzeltme yapmadan alacaktır.

sağol. artık total video converter la da Pocket DivX Encoder le de dönüştürüyorum videoları. zen e de media player dan atıyorum. bahsettiğin program cd bozuk çıktığından bende yok. her şey tamam ama yeni bri sorun var : filmin içine altyazıyı gömdüm ya, mp4 üme attıktan sonra altyazıdaki türkçe karakterleri başka bir karakterle gösteriyor ve okuması çok zor oluyor. anlamadım neden böyle oldu ??

• sağol. artık total video converter la da Pocket DivX Encoder le de dönüştürüyorum videoları. zen e de media player dan atıyorum. bahsettiğin program cd bozuk çıktığından bende yok. her şey tamam ama yeni bri sorun var : filmin içine altyazıyı gömdüm ya, mp4 üme attıktan sonra altyazıdaki türkçe karakterleri başka bir karakterle gösteriyor ve okuması çok zor oluyor. anlamadım neden böyle oldu ?

evet öyle oluyor. neden öyle yaptığını bende anlamadım sanırım o program türkçe karekter desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2e3a -- 12 Eylül 2008; 20:04:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackman26

arkadaşım baktığın ürün şu an hepsi burada da mevcut ve indirimde kaçırma bencehttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=98045&Productid=bd48704 üstelik creative zen 4 gb radyosuz modeli tekrar indirime girmiştirhttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=9181&Productid=bd50337 ben siparişi veriyorum bu gece bu iki ürünü

bencede kaçırmayın arakadaşlar. fiyatı acayip düşmüş ben indirimli 230 ytl ye almıştım!

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.