yukarıda yazılan bir programla dizileri alt yazılı hale tek dosya haline getirip zen'inize atın ve keyfinize bakın. dosyalama zen in içinde yok ama ben 4gb hafıza kartı aldım ve karta klasör ile ayırabiliyorsunuz. önemli kalsörleme dosyalarınızı 4 gb karta atabilirsiniz?
MAlesef kendi programı dışındaki 320x240 mp4 videoların hiçbirini görmüyor cihaz, kafayı yiyecek duruma geldim, kendi programı da aynı adlı alt yazıları video'ya eklemiyor, ilk benim başıma mı geliyor bu problem? Çok sinir bozucu bir durum soğudum aletten resmen.
Acaba elinde ufak boyutlu (video klip gibi) mp4 veya divx dosyası olan ve Zen üzerinden izleyebilen bir arkadaş herhangi bir yere upload yapabilir mi benim için? Eğer sizde çalışıp bende çalışmıyorsa bir problem var demektir.
Sen Becerememişsin, paşalar gibi mpeg4 formatta hemde istediğim kalitede izliyorum 3 haftadır dizileri. sorunu olan ban ayazsın arkadaşlar.
Dün bu alet hepsiburada da indirimdeydi ve 190 YTL idi.
quote:
Orjinalden alıntı: 2e3a
Sen Becerememişsin, paşalar gibi mpeg4 formatta hemde istediğim kalitede izliyorum 3 haftadır dizileri. sorunu olan ban ayazsın arkadaşlar.
Formatının mp4 olduğundan eminmisin? Çünkü alet mp4 formatını desteklemiyor da..
Yurt dışından makul fiyatla nasıl trye getirebilriz... +kargo ücreti ne kadar olur. http://www.newegg.com trye kargo yapıyormu. garanti yine tr de geçersizmi...
fikri olan varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: dmltnman
quote:
Formatının mp4 olduğundan eminmisin? Çünkü alet mp4 formatını desteklemiyor da..
mp4 değil, mpeg 4
quote:
bu formatı seçmelisiniz....
bak burada ne yazmışım...
quote:
quote:
Tamam işte o çevrilen videonun formatı mpeg 4 değil avi oluyor. İstersen çevrildikten sonra uzantısına bakabilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: NightmarE_6
herkese iyi geceler arkadaşlar.. bende de zen 8gb radyo'lu var.. fakat bu radyo kanallarını elle ayarlayamıyormuyuz? kendi tarayınca benim istedigim kanallara kadar gelmiyor..
?????????
quote:
quote:
quote:
Tamam işte o çevrilen videonun formatı mpeg 4 değil avi oluyor. İstersen çevrildikten sonra uzantısına bakabilirsin..
+1
şu an benim video convert olarak bir sorunum kalmadı, yalnız bazı sahnelerde (format avi) 4-5 s. kesik kesik gösteriyor cihaz videoyu. Aynı video'ya pc den baktım 25 fps'yi geçmiyor o sırada ve herhangi bir bozulma yok. Her filmde de yapmıyor bunu, acaba problem nerde cihazın işlemcisi falan mı yetiştiremiyor?
açıkcası ben kulaklıklarını pek beğenmedim. 35ytl ye kadar kualklık ne alınabilir... Sennheiser CX 300 White Kulaklık serisi var 350-360 yada creative üst sınıf bişi..
merhaba arkadaşlar ben de bu ürünü almak istiyorum ama tam olarak karar veremedim hepsi burada indirim vardı onu kaçırdım şu an bu ürün orada 245 ytl :( ne yapalım nasip değilmiş bu ürünle birlikte 4 gb için ayrıca 4 gb hafıza kartı almak gerekiyor değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: ibraxi
açıkcası ben kulaklıklarını pek beğenmedim. 35ytl ye kadar kualklık ne alınabilir... Sennheiser CX 300 White Kulaklık serisi var 350-360 yada creative üst sınıf bişi..
merhaba arkadaşlar ben de bu ürünü almak istiyorum ama tam olarak karar veremedim hepsi burada indirim vardı onu kaçırdım şu an bu ürün orada 245 ytl :( ne yapalım nasip değilmiş bu ürünle birlikte 4 gb için ayrıca 4 gb hafıza kartı almak gerekiyor değil mi?
Ben 4gb hafızalı modelini kullanıyorum. Şimdiye kadar ek hafızaya hiç ihtiyaç duymadım.
350$ 'a kulaklı alınırmı bilemiyeceğim
merhaba. ben de yeni aldım 4 gb ı. ama içine video atamıyorum. total video converter la bu sitede bahsedildiği gibi çeviriyorum aam yine de almıyor. {bu arada ben direk atıyorum.yani kopyala yapıştırla} yanında gelen cd yi bilgisayarım açmıyor hata veriyor. yardımcı olur musunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: rsteam
quote:
quote:
quote:
+1
şu an benim video convert olarak bir sorunum kalmadı, yalnız bazı sahnelerde (format avi) 4-5 s. kesik kesik gösteriyor cihaz videoyu. Aynı video'ya pc den baktım 25 fps'yi geçmiyor o sırada ve herhangi bir bozulma yok. Her filmde de yapmıyor bunu, acaba problem nerde cihazın işlemcisi falan mı yetiştiremiyor?
Bendede var belki programdan olabilir sorun convert programını değiştirmek lazım
quote:
quote:
quote:
demek istediğim şu ki; "bak kardeşim koskoca mesajla anlattım oda yetmedi resimde ekledim, bak yap uygula izle" daha açık nasıl olabilirim bilemiyorum! iddaalaşmayı bırakında bunu bir uygulayın. kalkıp bunu desteklemiyor bilmem ne diye çileden çıkmayın. Teknolojik bir alet alınıyor araştırılmıyor sonrada kendi hatalarınıza kılıf buluyorsunuz o da yetmiyor ukelalık yapılıp "tamam işte bu bilmem ne oluyor" diyorsunuz. video izlemede bir sorunun varsa pm at yardımcı olacağım. gerekirse videolu anlatımda yaparım yeterki öğrenin
quote:
Orjinalden alıntı: kanalizasyon kurbanı
merhaba. ben de yeni aldım 4 gb ı. ama içine video atamıyorum. total video converter la bu sitede bahsedildiği gibi çeviriyorum aam yine de almıyor. {bu arada ben direk atıyorum.yani kopyala yapıştırla} yanında gelen cd yi bilgisayarım açmıyor hata veriyor. yardımcı olur musunuz?
17.sayfadan itibaren yazılanları oku. eğer yine bir sorun olursa pm atabilirsin.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kanalizasyon kurbanı
17.sayfadan itibaren yazılanları oku. eğer yine bir sorun olursa pm atabilirsin.
teşekkür ederim dediğini yaptım ve teker teker bir kez daha okudum. sanırım pocketdivx encoder programını indirmem gerekiyor. ama yine de emin değilim çünkü kimse çevirdikten sonra nasıl attığını tam yazmamış. bir manager programından söz edilmiş. ama bir kesinlik yok. neyse şu programı indireyim, sorun olmaz inşallah =)
quote:
demek istediğim şu ki; "bak kardeşim koskoca mesajla anlattım oda yetmedi resimde ekledim, bak yap uygula izle" daha açık nasıl olabilirim bilemiyorum! iddaalaşmayı bırakında bunu bir uygulayın. kalkıp bunu desteklemiyor bilmem ne diye çileden çıkmayın. Teknolojik bir alet alınıyor araştırılmıyor sonrada kendi hatalarınıza kılıf buluyorsunuz o da yetmiyor ukelalık yapılıp "tamam işte bu bilmem ne oluyor" diyorsunuz. video izlemede bir sorunun varsa pm at yardımcı olacağım. gerekirse videolu anlatımda yaparım yeterki öğrenin
Ben bu şekilde denedim ama videoyu kabul etmedi cihaz, başka bir programla convert işlemini yapıyorum ama Total Vid. Conv. ile yapmayı aşama aşama fotoğraflı anlatırsanız sevinirim, en sağlam programlardan biri çünkü. Hem de başka arkadaşlara da faydalı olur, Creative'in dandik programıyla saatlerce beklemeye gerek kalmaz.
hatta hemen buldum indirdim ama şu 320*240 ayarı dışında hiç bir şey yapamadım :(