Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben creative zen 4 gb almak istiyorum tüm konuyu okuyamadım o yüzden yorumlarınızı bilmiyorum tavsiye eder misiniz, kötü bi yanı var mı yardımcı olursanız sevinirim

SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: eczem

arkadaşlar ben creative zen 4 gb almak istiyorum tüm konuyu okuyamadım o yüzden yorumlarınızı bilmiyorum tavsiye eder misiniz, kötü bi yanı var mı yardımcı olursanız sevinirim

SAYGILAR

arkadaşım ürünü yaklaşık 15 gündür araştırıyorum dün sipariş verdim önümüzdeki hafta içi bende ihşallah vatan bilgisayara gidip ürünü inceledim gerçekten küçük harika şu an hepsi burada da indirimde son 2 gün ihtiyacın varsa kaçırma derim
  • arkadasım kötü bi yanı yoq demek olmaz her şeyin bi kusuru oluyo illaki

ben 6-7 aydır kullanıyorum keşke almasaydım demedim üstelik o zman fiyatida az buz degildi bende cok kararsız kaldım sonunda da aldım. ücretide düştü bu fiyata al derim. kolay gelsin.

not: teknosadan alma.
  • Yardımızın için sağolun bugün CREATİVE ZEN 4 GB almaya gittim ama Sony NWZ-A826 yı görünce ve özelliklerini görünce onu aldım size keyifli müzik dinlemeler dilerim
  • quote:

Yardımızın için sağolun bugün CREATİVE ZEN 4 GB almaya gittim ama Sony NWZ-A826 yı görünce ve özelliklerini görünce onu aldım size keyifli müzik dinlemeler dilerim

hayırlı olsun güle güle kullan..
  • quote:

Yardımızın için sağolun bugün CREATİVE ZEN 4 GB almaya gittim ama Sony NWZ-A826 yı görünce ve özelliklerini görünce onu aldım size keyifli müzik dinlemeler dilerim

O da güzel bir üründür. Özellikle bluetooth özelliğiyle öne çıkıyor. Hayırlı olsun.
  • eveye - dmltnman sağolasınız
    bluetooth özelliği gerçekten güzel radyosuda olsaymış tam güzel olurmuş

İYİ GECELER
  • Arkadaşlar ben bugün nihayet Creative zen 4gb aldım Laptap,a baglıyıp şarz,a başlıcam birazdan şimdi soru geliyor 15 saat şarz diyorlar doğrumudur Daha önce şarz sorunum çok oldu cevapınızı bekliyorum saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse

Arkadaşlar ben bugün nihayet Creative zen 4gb aldım Laptap,a baglıyıp şarz,a başlıcam birazdan şimdi soru geliyor 15 saat şarz diyorlar doğrumudur Daha önce şarz sorunum çok oldu cevapınızı bekliyorum saygılar

Hayırlı olsun. Kullanma klavuzundaki yazan süre kadar şarjda kalması yeterli ve gerekli.
  • Çok sagol ,Kılavuzda 4 saat diyor dogrumudur
  • Cevap yok, Zaten bende çözdüm
  • Arkadaşlar Creative Zen mp3 playeri bilgisayardan nasıl güvenli çıkarıyosunuz? Usb'den donanımı kaldırmak için bakıyorum ama mp3 playeri orada görmüyor. Başka şekilde mi çıkarılacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulasyl

Arkadaşlar Creative Zen mp3 playeri bilgisayardan nasıl güvenli çıkarıyosunuz? Usb'den donanımı kaldırmak için bakıyorum ama mp3 playeri orada görmüyor. Başka şekilde mi çıkarılacak?

Güvenli çıkart yok zaten. Direk çıkartabilirsin. Sadece o anda aletle bilgisayarın veri transferi yapmadığından emin olman yeterli. Diğer şekilde zarar verirsin.
  • Merhaba arkadaşlar zen,e videoyu Allok Video to MP4 Converter atıyorum (wma) formata çeviriyorum ama görüntü beni tatmin etmedi bu proglamla renkli pikseller geçiyor ,hangisine çevirsem genelde dvd çeviyorum Şimdiden teşekkürler.
  • http://urun.gittigidiyor.com/Creative-Zen-4-GB-MP3-Multimedia-Player_W0QQidZZ11847813

arkadaşlar bu fıyat nasıl bana cok uygun geldi ama garanti sorunu var.:(
  • blue82 Aynı ürünü bende bu hafta aldım 199 Darty,den tek radyosu yok ,radyo farkı 110 ytl Bir radyo için fazla geldi o miktar Hem türkiye garantimde var Bilgine...
  • arkadaşlar 2 gün önce teknosadan creative zen 2 gb fm radolu modelini almış bulunuyorum aranıza katıldım 240 ytl 6 taksitle aldım uzun araştırmalar sonucu ürüne kavuştum ilk izlenimlerim ekran çok kaliteli zaten 16.7 milyon renk menüler arası geçiş hızlı ve ses kaliteside çok iyi bence yalnız ürünün kutusundan çıkan kulaklığı beğenmedim allahtan sony kulaklığım varda onu kullanıyorum bangır bangır ses çıkarıyo ayrıca yanında dışarıya ses vermek için hoparlör verdiler zeni tepesine yerleştiriyosun kulaklık girişinden çalışıyo fena değil saygılar
  • arkadaşlar total video converter ile convert ettiğim videolarda aspect ratio sorunu yaşıyorum. Filmleri 16:9 izleyebilmem için ne yapmam lazım?
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsonymdrnc22

Bu ürünü kaçırmayın aldım çok memnunum inanınki ep-630 cx 300 phılıps she9500 den daha iyi sesi yalıtımıda süper

Hele zenle dahada güzel oluyor basları müthiş

Kulaklığın piyasa fiyatı TR de 190 ytl e-bayda 50 dolar en düşük
  • evet o kulaklıktan bende bugun sipariş verdim umarım güzel bir üründur ama inanılmaz bir indirim vardı nerdese 1/4 fıyatına aldım.
    hepsiburada bazan böyle indirimler yapıyor mu?
    bekliyorum inş 2-3 gün içinde gelir.

arkadaşım bundan söz ediyorsunuz degil mi?
    4 gb radrosuz 199 ytl ..
    gg de bunun radrosu olan 174 ytl ama bozuldugunda elinde kalıyor ben bu gittigidiyorda şimdiye kadar bozulan ürünler nedeniyle 250-300 ytl yakın zarar yaptım.
    herdefasında bir daha buradan alışveriş yapmayacam diyorum ama..

http://www.darty.com.tr/e_commerce/FLASH-MP3-CALAR/CREATIVE/ZEN-4-GB-NO-FM-SIYAH-p-21007-c-29.htm

şimdi kulaklıgı aldık sıra geldi mp3 playere elimdeki cin üretimi oem 8gb ipod benzeri seyden kurtulmak istiyorum..:)
    bir cowon d2 bulsam boyle 4gb 200 ytl garantili hemen alıcam..:)

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.