Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımcı olmak isterdim ama ben böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım , bende sadece ileri sardığımda bazen ses geç geliyor.. Bence play halindeyken yani video oynarken ileri sarınca yaptığını düşünüyorum, pause halinde ileri sarınca böyle bir sorun çıkarmıyor..
  • Sorun çözüldü, iki topic açılmış -ZEN-le ilgili, ilgilenen yok Biraz daha duyarlılık arkadaşlar, Ben bu cihazı burdaki yazıları okuyarak aldım takıldıgım bir yer olursa bakarım dedim, Cowon hiç kullanmadım ama !!Arkadaşlardan ögrenicek çok şey var ((ufak sorun çıktıgında bile iki üç kişi yardımcı oluyor)) Zen kullanan arkadaşlar duyarsız anca aranızda tartışıyorsunuz İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Eylül 2008; 2:14:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse

Sorun çözüldü, iki topic açılmış -ZEN-le ilgili, ilgilenen yok Biraz daha duyarlılık arkadaşlar, Ben bu cihazı burdaki yazıları okuyarak aldım takıldıgım bir yer olursa bakarım dedim, Cowon hiç kullanmadım ama !!Arkadaşlardan ögrenicek çok şey var ((ufak sorun çıktıgında bile iki üç kişi yardımcı oluyor)) Zen kullanan arkadaşlar duyarsız anca aranızda tartışıyorsunuz İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...

Sorununa cevap gelmezse pm dene ben uzun süre bakmamıştım yardımcı olamadım k.bakma
  • GÜZEL ALET CÜMLEMİZE HAYIRLI OLSUN TÜM TEKNOLLOJİ MANYAKLARINA :d
  • merhaba arkadaşlar.. bende de zen 4gb radyosuz var.. gördüğüm kadarıyla 20 sayfa yazı yazılmış ama tam anlamıyla video sorununa bi çözüm getirilememiş.. ben burda adı geçen tüm programları indirdim denedim kullandım.. pocketdivx ve total video converter hakkında daha önceki sayfalarda bahsedilen şekilde convert yapınca zen e atılabiliyor.. fakat zen in kendi çeviricisinde çevrilen video ile bu programların çevirdiği videolar arasında kalite olarak dağlar kadar fark var.. çevirme hızı konusunda ben allok video converter kadar başarılısını göremedim.. allok video converter da bir sürü dosya formatı mevcut fakat zen ile uyumlu olan hangisi daha henüz bulamadım.. deneme yanılma yöntemiyle yaklaşık 10 değişik şekilde film convert edip atmayı denedim fakat hepsinde zen hata verdi tekrar çevirmek istedi.. eğer zen in hangi video boyutunda (320*240 mı?) , hangi fps de (25 fps die bi söz geçmişti daha önce yazılanlarda fakat kendi converter ı çevirirken 30 fps de çevirio.. ayrıca bu fps tam olarak ne oluyor??) , ve tam olarak hangi formatta (avi mi? mpeg4 mü? divx mi? wmw mi? yani bunların hangisinde kaliteli videoyu yakalarız? ve hangisiyle çevirmemiz gerek??) çeviri yapmamızı gerçekten adı gibi emin olan bi arkadaş varsa söylesin allok da o formatta, o boyutta, o fps de bi çeviri yapmayı deneyelim ve zen e atmayı deneyelim.. eğer olursa allok kadar hızlı çeviren bi program ben şu ana kadar görmedim.. şimdi gerçekten bu sorduğum değerlerin zen için olanlarını bilen bi arkadaş varsa bana yazsın ben zaman ayırıp denemeye hazırım.. bi çok arkadaşa da yardımcı olurum.. benim istediğim kaliteli film izlemek.. msn adresim: aga3461@hotmail.com.. bana msn den veya burda cevap yazarak bu konuda yardımcı olursanız zen in video sorununu çözmüş oluruz.. Veya ben çözdüm şu programı indirin şöyle yapın şöyle edin kendi converter ı kadar kaliteli çeviri yapıp izlersiniz diyen bi arkadaş varsa çok rica ederim buraya detaylı, açıklamalı bi anlatım yaparsa çok memnun olurum.. amaç çözüm bulmak ve bunu paylaşmak.. teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: aga3461

merhaba arkadaşlar.. bende de zen 4gb radyosuz var.. gördüğüm kadarıyla 20 sayfa yazı yazılmış ama tam anlamıyla video sorununa bi çözüm getirilememiş.. ben burda adı geçen tüm programları indirdim denedim kullandım.. pocketdivx ve total video converter hakkında daha önceki sayfalarda bahsedilen şekilde convert yapınca zen e atılabiliyor.. fakat zen in kendi çeviricisinde çevrilen video ile bu programların çevirdiği videolar arasında kalite olarak dağlar kadar fark var.. çevirme hızı konusunda ben allok video converter kadar başarılısını göremedim.. allok video converter da bir sürü dosya formatı mevcut fakat zen ile uyumlu olan hangisi daha henüz bulamadım.. deneme yanılma yöntemiyle yaklaşık 10 değişik şekilde film convert edip atmayı denedim fakat hepsinde zen hata verdi tekrar çevirmek istedi.. eğer zen in hangi video boyutunda (320*240 mı?) , hangi fps de (25 fps die bi söz geçmişti daha önce yazılanlarda fakat kendi converter ı çevirirken 30 fps de çevirio.. ayrıca bu fps tam olarak ne oluyor??) , ve tam olarak hangi formatta (avi mi? mpeg4 mü? divx mi? wmw mi? yani bunların hangisinde kaliteli videoyu yakalarız? ve hangisiyle çevirmemiz gerek??) çeviri yapmamızı gerçekten adı gibi emin olan bi arkadaş varsa söylesin allok da o formatta, o boyutta, o fps de bi çeviri yapmayı deneyelim ve zen e atmayı deneyelim.. eğer olursa allok kadar hızlı çeviren bi program ben şu ana kadar görmedim.. şimdi gerçekten bu sorduğum değerlerin zen için olanlarını bilen bi arkadaş varsa bana yazsın ben zaman ayırıp denemeye hazırım.. bi çok arkadaşa da yardımcı olurum.. benim istediğim kaliteli film izlemek.. msn adresim: aga3461@hotmail.com.. bana msn den veya burda cevap yazarak bu konuda yardımcı olursanız zen in video sorununu çözmüş oluruz.. Veya ben çözdüm şu programı indirin şöyle yapın şöyle edin kendi converter ı kadar kaliteli çeviri yapıp izlersiniz diyen bi arkadaş varsa çok rica ederim buraya detaylı, açıklamalı bi anlatım yaparsa çok memnun olurum.. amaç çözüm bulmak ve bunu paylaşmak.. teşekkürler...

Arkadaşım artık bugün veya yarın zaman ayırıp bu converter sorununu tamamiyle bitirecek detaylı bir anlatım yapmayı düşünüyorum. Biraz bekleyin, yakında donanimhaber forumlarında

• quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

merhaba arkadaşlar.. bende de zen 4gb radyosuz var.. gördüğüm kadarıyla 20 sayfa yazı yazılmış ama tam anlamıyla video sorununa bi çözüm getirilememiş.. ben burda adı geçen tüm programları indirdim denedim kullandım.. pocketdivx ve total video converter hakkında daha önceki sayfalarda bahsedilen şekilde convert yapınca zen e atılabiliyor.. fakat zen in kendi çeviricisinde çevrilen video ile bu programların çevirdiği videolar arasında kalite olarak dağlar kadar fark var.. çevirme hızı konusunda ben allok video converter kadar başarılısını göremedim.. allok video converter da bir sürü dosya formatı mevcut fakat zen ile uyumlu olan hangisi daha henüz bulamadım.. deneme yanılma yöntemiyle yaklaşık 10 değişik şekilde film convert edip atmayı denedim fakat hepsinde zen hata verdi tekrar çevirmek istedi.. eğer zen in hangi video boyutunda (320*240 mı?) , hangi fps de (25 fps die bi söz geçmişti daha önce yazılanlarda fakat kendi converter ı çevirirken 30 fps de çevirio.. ayrıca bu fps tam olarak ne oluyor??) , ve tam olarak hangi formatta (avi mi? mpeg4 mü? divx mi? wmw mi? yani bunların hangisinde kaliteli videoyu yakalarız? ve hangisiyle çevirmemiz gerek??) çeviri yapmamızı gerçekten adı gibi emin olan bi arkadaş varsa söylesin allok da o formatta, o boyutta, o fps de bi çeviri yapmayı deneyelim ve zen e atmayı deneyelim.. eğer olursa allok kadar hızlı çeviren bi program ben şu ana kadar görmedim.. şimdi gerçekten bu sorduğum değerlerin zen için olanlarını bilen bi arkadaş varsa bana yazsın ben zaman ayırıp denemeye hazırım.. bi çok arkadaşa da yardımcı olurum.. benim istediğim kaliteli film izlemek.. msn adresim: aga3461@hotmail.com.. bana msn den veya burda cevap yazarak bu konuda yardımcı olursanız zen in video sorununu çözmüş oluruz.. Veya ben çözdüm şu programı indirin şöyle yapın şöyle edin kendi converter ı kadar kaliteli çeviri yapıp izlersiniz diyen bi arkadaş varsa çok rica ederim buraya detaylı, açıklamalı bi anlatım yaparsa çok memnun olurum.. amaç çözüm bulmak ve bunu paylaşmak.. teşekkürler...

Arkadaşım artık bugün veya yarın zaman ayırıp bu converter sorununu tamamiyle bitirecek detaylı bir anlatım yapmayı düşünüyorum. Biraz bekleyin, yakında donanimhaber forumlarında

tamam o zaman ben sürekli takip edip bekliyorum ama benim bu söylediklerimde yardımcı olur sana diye düşünüyorum çnkü en kısa zamanda en kaliteli videoyu zen e uyumlu halde çevirip atmak amaçç..

• quote:

Orjinalden alıntı: Aeris

peki müzik dinlerken ekranının karaması için( güç tasarrufu için yane) tuşları kilitlemek mi zorundayız illa ?

evet
  • selam kafama takılan birşey var zen 4gb ta batarya takılamıyor acaba batarya ömrünü tamamladığında yeni bataryayı nasıl takacağız cihaz çöpemi gidecek
  • Video'lu tanıtım nerde kaldı arkadaşlar günlerdir bekliyoruz ! Biraz ilgi lütfen
  • evet detaylı anlatıcam fln diosunuz millet beklioo... yapamıcaksanız ben üstte bişeler yazdım başka yardımcı olacak ilgilenebilecek arkadaş yok mu??
  • quote:

Video'lu tanıtım nerde kaldı arkadaşlar günlerdir bekliyoruz ! Biraz ilgi lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_26736203/tm.htm
  • quote:

quote:

Video'lu tanıtım nerde kaldı arkadaşlar günlerdir bekliyoruz ! Biraz ilgi lütfen

arkadaşım teşekkürler çalışman için.. programları indirip deneyeceğim umarım dediğin gibidir ve artık daha fazla uğraşmak zorunda kalmam program aramakla... teşekkürler tekrar..

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım teşekkürler çalışman için.. programları indirip deneyeceğim umarım dediğin gibidir ve artık daha fazla uğraşmak zorunda kalmam program aramakla... teşekkürler tekrar..

Rica ederim.

Deneyimlerini ilgili konudan paylaşırsan daha yararlı olabilir konu

• arkadaşlar bende cd yok ve pc'ye tanıtamadım zen 4gb'ı bana yardımcı olabilir misiniz?

• hocam sağolun da ben de ekranda yazı da çıkmıyor usb tanıtmak için bir de bu programlardan hangisini indiricem;
    Creative ZENcast Organizer 2.01.01 Suite (bu mu?)
    Creative Media Explorer Software Pack 5.70.15 for Creative ZEN player (bu mu?)
    yardımlarrınız için teşekkürrler..
    quote:

Orjinalden alıntı: kdr_

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

arkadaşlar bende cd yok ve pc'ye tanıtamadım zen 4gb'ı bana yardımcı olabilir misiniz?

Dosyalar için:

http://tr.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP&region=2&Product_Name=ZEN+2GB%2F4GB%2F8GB%2F16GB%2F32GB&Product_ID=17108&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=15&y=14

• organizer olanı indri kur öyle tak birde usb taktığın yer kasanın öntarafına takıyorsun herhalde birde arkaya tak bazen görmüyor çünkü
  • yok laptopa bağlıyorum da indirdim o dosyayı media player 11 istiyorr sanırım onu da indirdim ama kuramadım nedense microsoftun sitesine bağlıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: kdr_

organizer olanı indri kur öyle tak birde usb taktığın yer kasanın öntarafına takıyorsun herhalde birde arkaya tak bazen görmüyor çünkü
  • hemen hemen herkeste bu driver sorunu varrmış buna nasıl bir çözüm bulabiliriz cd'siz olmuyor mu yani bu iş programı indirdim wmp son versiyonu olması lazım dio onu da indirrdim yine olmuyor ne yapıcaz yani tanıtamayacakmıyız cihazı?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.