Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

yok laptopa bağlıyorum da indirdim o dosyayı media player 11 istiyorr sanırım onu da indirdim ama kuramadım nedense microsoftun sitesine bağlıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: kdr_

organizer olanı indri kur öyle tak birde usb taktığın yer kasanın öntarafına takıyorsun herhalde birde arkaya tak bazen görmüyor çünkü

wmp11'i indirebilmen için orj xp kullanman yada xp'ni çeşitli yollarla orjinal olarak göstermen gerekli. Bunu hallettikten sonra Zen Media explorer programını kaldırıp tekrar kur sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.

• arkadaşlar cihaz pcye usb ile bağlıyken kapandı ve bir daha açılmadı ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

arkadaşlar cihaz pcye usb ile bağlıyken kapandı ve bir daha açılmadı ne yapmam gerekiyor?

Format at.
  • Reset yeri var ona bi tıkla geçer ;)
  • arkadaşlar ben aletin içindeki 1-2 dosyayı silemiyorum nedense ne yapmam gerekiyo
  • Arkadaşlar zen neeon 2 4 gb var bnde

usb port a taktım bilgisayara bağladım dosya aktarımı yaptım güvenli birşekilde cıkarttıktan sonra connected yazısı ile ekran kaldı müzik menüsüne dönmüyor ..

firmware güncllemesi , reset atma , format atma , virüs taraması , şarjını bitirip tekrar şarj etme dahil herşeyi denedim ama açıldığında connected yani bağlantı kısmında kalıyor..

yardımcı olabilirmisiniz acaba ..
  • tamam cihaz düzeldi arkadaşlar saolun da pc hala tanımıyor başka bir çözümü yok bunun cd'den başka bir de bu cihaz pc'ye bağlıyken ne kadar sürede full doluyor şarjı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 28 Eylül 2008; 20:04:18 >
  • arkadarşlar siz biliyor msunuz bu alate nasıl şarkı sözü atıldığını
  • Bayram üstü video paylaşayım dedim size

Tan-Yıldızlarda Kayar

http://rapid-share.com/files/149627493/Tan_Yildizlarda_Kayar.avi "-" yi kaldır

Bayram üstü bi dua etseniz yeterli

Devamı gelecek

Sırdaki Klipler:

Tarkan-Dilli düdük
    Estalla-american boys
    Enrique
  • merhaba,

benim zen' in versiyonu 1.21.01. en son versiyon nedir? eğer yeni versiyon varsa, değişiklikler nelerdir?

teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coco76

merhaba,

benim zen' in versiyonu 1.21.01. en son versiyon nedir? eğer yeni versiyon varsa, değişiklikler nelerdir?

teşekkür ederim.

Seninki son firmware.
  • Merhabalar, ürün kullanıcılarına bir sorum olacak.
    Creative Zen mp3 playerin, kapatılıp açıldığında şarkının kaldığı yerden devam etme özelliği var mı?
    Başka bir ifade ile, şarkının 15.sn.yesinde kapatıldıktan sonra tekrar açıldığında şarkıyı başa mı alıyor yoksa 16. sn.yeden devam mı ediyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: giryanmavi

Merhabalar, ürün kullanıcılarına bir sorum olacak.
    Creative Zen mp3 playerin, kapatılıp açıldığında şarkının kaldığı yerden devam etme özelliği var mı?
    Başka bir ifade ile, şarkının 15.sn.yesinde kapatıldıktan sonra tekrar açıldığında şarkıyı başa mı alıyor yoksa 16. sn.yeden devam mı ediyor?

Şarkıya açıldığında kaldığı yerden devam ediyor direk.
    Hatta videolarda da kapatıp açıldığında direk başlamasa da sen menuye girdiğinde kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
  • arkadaşlar gerçekten ürün çok güzel özelliklere sahip herşeyi mükemmel tek sorunu video yu 128x96 ebatlarında izlemek onun da pek önemi yok cd nin içinde olan converter programı ile bu sorunda hallediliyor... Almanızı şiddetle tavsiye ederim
  • ben bugün creative in aynısını hepsiburada dan 193 ytl ye aldım. gerçi kampanyalı üründü ama yine de fark şaşırttı beni...
  • Bu ürünü hepsiburada dan aldım kampanya vardı kargo parası ile toplam 188ytl ye geldi.Üründen çok memnun kaldım menüsü olsun ses kalitesi olsun görüntü kalitesi olsun hepsi süper.Yanında sarj cihazı yok onu ayrıyetten almanız gerekiyor tabi pc den sarj edebiliyorsunuz.Ürünle gelen programla video convert edilebiliyor ama yavaş ben any video convertle bu işi yapıyorum süper oluyor.Alacak olan herkeze tavsiye ederim...
    [Not:Ürünle gelen kulaklığı okadar beyenmedim ben sennheiser cx300 ile kullanıyorum]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 4 Ekim 2008; 22:09:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Orjinalden alıntı: coco76

merhaba,

teşekkür ederim.

Seninki son firmware.

teşekkür ederim.
  • ama sahibinden.com da satılan zen de fm radyo yok
  • arkadaslar yanlıslıkla creative zen'imin icindeki fotoları sildim. resimleri rar yada zip olarak tek parca halinde atabilicek biri var mı? =) atabilirseniz cok sevinirm. özel mesaj yoluyla ulasırsanz daha iyi olur. simdiden tesekkurler =)
  • Arkadaşlar sizin cihazlardaki pilin dayanma süresi nedir? Benim cihazda sadece müzik dinleyerek 6 saat zar zor dayanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 7 Ekim 2008; 0:00:17 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.