Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: djinn_inc

Arkadaşlar sizin cihazlardaki pilin dayanma süresi nedir? Benim cihazda sadece müzik dinleyerek 6 saat zar zor dayanıyor.

O zaman kesinlikle senin cihazda bir sorun var. 20 saatin altına inmemesi gerekir. Garantiye göndermeni tavsiye ederim.
  • Merhabalar,

Creative Zen için Türkiye içinden kılıf bulabilen var mı? Türkiye'de yok gibi, eBay'de de buraya kargo yok gibi...İlginç durumlar!

Teşekkürler,

B.
  • yaw beyler en az 20 sat diyosunda o kullanıma göre değişir zaten kendi sitesindede öle yazıyo belki parlaklığı fazla açıktır belki arkadaş tuş klidi yapmıyor dur vs.. ama benim bunlar haricinde bir sorum olacak bende 1 hafat önce aldım zenimi anavcak içinden gelen kullaklıklar beni pek tatmin etmedi ve bu kulaklıklar eger radyoda anten görevi görüyorsa daha üst düzey bir kulaklık alırsam radyo daha ii yi çekermi ve kulaklık tavsilerinizi bekliyorum veeeeee unutmadan karedeşler ben en çok türkçe pop falan dinliyorum sezen aksu bide rap sizce hangi ekolayazer ayarlarını kullanmalıyım
    sorumlarım fazla oldusya pardon beyler

• quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Arkadaşlar sizin cihazlardaki pilin dayanma süresi nedir? Benim cihazda sadece müzik dinleyerek 6 saat zar zor dayanıyor.

O zaman kesinlikle senin cihazda bir sorun var. 20 saatin altına inmemesi gerekir. Garantiye göndermeni tavsiye ederim.

Ses seviyesi yarının altında ve ekran parlaklığı da az buna rağmen 6 saat zor gidiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ses seviyesi yarının altında ve ekran parlaklığı da az buna rağmen 6 saat zor gidiyor.

bencede bir sorun var, ben ekran parlaklığını %10 da sesi ise 20-23 arası bir seviyede dinliyorum(heavy metal dinlediğim için ), günlerce gidiyor diyebilirim, sabah kampüse giderken akşam dönerken öğlen arasında ve boş ders saatlerinde dinliyorum, haftada bir belki şarj ediyorum.. Eğer garantisi varsa bence bi servise gönder..

• quote:

Orjinalden alıntı: cakal4

yaw beyler en az 20 sat diyosunda o kullanıma göre değişir zaten kendi sitesindede öle yazıyo belki parlaklığı fazla açıktır belki arkadaş tuş klidi yapmıyor dur vs..

Bende buna dayanarak kesin bir sayı yerine min bir değer verdim. En fazla 30 saat gittiği zaten test edilmiş. Şarkıların bitrate i ses yüksekliği ekran parlaklığı vs min düzeydeyken..

Bunların limitlerini zorladığında da 20 saate yakın bir değere düşüyor. 6 saate düşmesi imkansız bir olay. Çünkü zaten aletin video gösterme süresi bile 5 saat. Sadece 6 saat mi müzik çalabilecek..
  • inceleme için teşekkürler
  • quote:

garantiye ver kesinlikle. 20 saatten fazla çaldı benmkisi. 6saatte video (en düşük parlaklıkla)
  • arkadaşlar müzik dinlerken telefonlardaki gibi ışığını kapatarak uyku moduna gecmiyormu bu alet? müzik dinlerken ışığın yanması devamlı olarak çok gereksiz. pil ömrünüde tüketir. ışık kapansa müzik çalsa 25 saatten fazlada gider bence.
  • Bu 20 saatlik değer tuş kilidi aktif iken alınabiliyor değilmi? Normal halde video oynatım süresinin biraz üstünde bir değer olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

arkadaşlar müzik dinlerken telefonlardaki gibi ışığını kapatarak uyku moduna gecmiyormu bu alet? müzik dinlerken ışığın yanması devamlı olarak çok gereksiz. pil ömrünüde tüketir. ışık kapansa müzik çalsa 25 saatten fazlada gider bence.

açma kapama tuşunu yukarıya iterek tuşları kilitle
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo19

quote:

arkadaşlar müzik dinlerken telefonlardaki gibi ışığını kapatarak uyku moduna gecmiyormu bu alet? müzik dinlerken ışığın yanması devamlı olarak çok gereksiz. pil ömrünüde tüketir. ışık kapansa müzik çalsa 25 saatten fazlada gider bence.

sağolasın şimdi 30 saat gider herhalde

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: diablo19

quote:

sağolasın şimdi 30 saat gider herhalde

sesin seviyesine göre deişir heralde, 30 saat gitmesede 27.5 gider heralde

• arkadaslar bi sorum olacak. Sanatçılar menüsünden sarkılara baktgmda bazı sanatcıların sarkıları cıkmıyor gösterilicek öğe yok diye mesaj alıorm sanatcıya girdigimde. fakat tüm sarkılar menüsünden baktgımda o cıkmayan sarkılar orda gozukuo ve dinleyebiliorm. bu durumu nası düzeltebilirm lütfen yardm edin 2 sarkı dinlicem die tüm sarkılar menusune girip ordan sarkı aramak istemiorm sürekli
  • herkese selamlar;

benim zen 4 gblığımla ilgili önemli bir sorunum var..

ABD'den getirttiğim 4 gb lık Zen'im bi süre kullandıktan sonra açılışlarda bembeyaz bir ekranla açılmaya başladı...

cihazın çalışmasında bir problem yok... tahmini olarak(ekran bembeyaz oldugu için göremedigimden) gerek müzik dosyalarını seçtigimde şarkılar çalıyor, gerekse radyoyu açtıgımda radyonun da çalıştıgını görebiliyorum...

fakat kaç kere recovery tool programını kurmama ve yeni firmwareini de yüklememe ragmen beyaz ekrandan kurtulamadım...
    aslında başlarda birkaç kez bekledikten sonra ekran kendine geliyordu; ama o da şimdi olmuyor...

bembeyaz ekranla karşı karşıya kalıyorum...

bu sorunu yaşayana kadar cihazdan genel olarak memnundum... gerçi ses çıkışının daha iyi olmasını beklerdim; ama sanırm yeni çıkan xi-fi li cihazında ses performansını daha yukarılara çekmişlerdir...

bu konuda deneyimi, bilgisi veya fikri olan arkadaşlar yardım edebilirse çok memnun olurum...

herkese müzik dolu günler...

sağlıkla

• quote:

Ebaydan aldım.

aldığınız kullanıcının adı neydi acaba birde kargo ya kac para werdinz
    yani toplamda size ne kdr mal oldu zen ve kargo beraber?

eyer formda bi yerde yazdysnz hepsini gezemedm kusura bakmayn
  • quote:

Orjinalden alıntı: M!R4G3

quote:

Ebaydan aldım.

aldığınız kullanıcının adı neydi acaba birde kargo ya kac para werdinz
    yani toplamda size ne kdr mal oldu zen ve kargo beraber?

eyer formda bi yerde yazdysnz hepsini gezemedm kusura bakmayn

Ben alalı mesaj tarihimden de anlayabileceğin üzere çok zaman geçti. Ayrıca o kişi artık satış yapmıyor. Ben aldığım zamanda çok kar etmiştim. Türkiye fiyatları çok yüksekti. Ama şimdi gayet ucuzladı. Artık bence yapılan kampanyalardan birini değerlendirip buradan 2 yıl garantili olarak almak daha mantıklı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tallgaaa

arkadaslar bi sorum olacak. Sanatçılar menüsünden sarkılara baktgmda bazı sanatcıların sarkıları cıkmıyor gösterilicek öğe yok diye mesaj alıorm sanatcıya girdigimde. fakat tüm sarkılar menüsünden baktgımda o cıkmayan sarkılar orda gozukuo ve dinleyebiliorm. bu durumu nası düzeltebilirm lütfen yardm edin 2 sarkı dinlicem die tüm sarkılar menusune girip ordan sarkı aramak istemiorm sürekli

o şarkıcaların albümlerinin adı yoktur muhtemelen albumlerine ad ver tekrar at!
  • quote:

quote:

garantiye ver kesinlikle. 20 saatten fazla çaldı benmkisi. 6saatte video (en düşük parlaklıkla)

ya konu parlaklıktan açılmışken, hatırlıyorum bi ara cihaz kapalıyken ekranda aniden bi parlama olup durdu. saniyelik bi olaydı. Daha sonraları farkettimki ekran parlaklığında ciddi bi azalma olmuş. Mesela önceleri güneşli havalarda ekranı çok rahat okuyabilirken şimdi mümkün değil okuyamıyorum Sizdede varmı böyle bi sorun? buarada parlaklık en üst seviyedeki hali bu :)

• ya konu parlaklıktan açılmışken, hatırlıyorum bi ara cihaz kapalıyken ekranda aniden bi parlama olup durdu. saniyelik bi olaydı. Daha sonraları farkettimki ekran parlaklığında ciddi bi azalma olmuş. Mesela önceleri güneşli havalarda ekranı çok rahat okuyabilirken şimdi mümkün değil okuyamıyorum Sizdede varmı böyle bi sorun? buarada parlaklık en üst seviyedeki hali bu :)

(hatırlıyorum bi ara cihaz kapalıyken ekranda aniden bi parlama olup durdu. saniyelik bi olaydı)

Merhaba.Bu bahsettiğiniz sorunla ekran parlaklığının azalması sorununun arasında bir ilişki yok.Tam olarak bilmiyorum.Fakat ekran ışığının alet kapalı durumda iken saniyelik bir süre ile gidip gelmesi sorunu bende de var.Endişe etmeyin.Arada bir heyecanlanıyor.Ekran ışığı gidip geliyor. bir kaç gün takip ederseniz cihazı,bu ışığın gidip gelme sorununun bir kereye mahsus bir şey olmadığını görürsünüz.Her zaman yapıyor.Fakat bir zararı yok kanımca.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.